Durerea unei pierderi de sarcina (26)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

baby, ma bucur f mult ptr tine, ca te simti mai bine acuma, bravo!nunta frumoasa sa aveti si astept poze!

irene, e greu, eu, am ramas in mai anul trecut, in iunie am aflat ca sint, si in februarie pe 4 ar fi trebuit sa nasc.....sint alaturi de tine!multumesc frumos de incurajari!

mirelush, tu stii vorba laurei, pina nu e rosu mai e speranta!tin pumnii sa fie luna asta!multumesc de urari!

chiar asa ce-o fi cu laura, ca nu mai stiu nimic de ea!

jojo, asa e ni se pare o vestnicie, citeodata nici medicii oricit de buni ar fi nu reusesc sa faca minuni, e super ca tu ai reusit sa stai in medical, si sa-ti tii sub control tensiunea! va fi bine, ai sa vezi, ai trecut deja de jumate!esti pe drumul cel bun, mai un pic si-ti fac eu tine galerie!

va pup pe toate, eu, sint tare fericita ca=i voi vedea pe ai mei....va doresc un weekend placut!

Flavia 39+ David si mama lui Dominic 17 mai 2004
albumele de familie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Flavia, stai linistita, ca Laurici e bine, mai scrie din cand in cand la mamici + ca editeaza subiectul.

Am scris si eu acolo despre dilema mea cu dr-ii... nici nu stiu daca sa mai copiez si aici (m-am intins destul de mult), as vrea sa aud si parerea voastra....

Weekend placut tuturor!

6+ Mami de Sebi (04.02.2004)

"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Ale de azi incepui sa beau si eu ceai de soc..am niste simptome de parca ar veni CM Doamne ajuta!!sper sa vina..
aaa si inca ceva fusei la farmacie si luai furosemid ..incerc si cu asta poate elimin tot lichidul din mine
mav ma bucur ca e totul bine..asa sa fie pana iti vei tine samburelul in brate..te pupp
Lauraaaaaaaaaaaaa ce faciiii???de ce nu scrii si la noi..ca io vazui ca mai aparusi dupa perdea
Chantal ce se intampla mama cu tine?de ce nu ne dai macar un semn??
jojo iti spun de pe acum ca poate marti uit..dehh batarnetea mama.."La multi..multi ani impreuna fericiti!!"
Pepsi banuiesc si ei ca oricum habar nu aude ce?pt ca toate analizele mi'au iesit bune..numai hemoglobina e la pamant..si ei ce sa zica?anemiaa e cauza
baby_r7nu mai venisi de la coafor?abia astept sa te vaz..
Lau ce'ti face mana?e binee?
cristina26 ce faci mama?nu ne mai iubesti?
IreneCAM pe mine nu ma mai dor acum..decat se umfla si atat..o sa incerc si cu ala..incerc orice..
blueeyes2003 sper sa le gasesc acel remediu..inca il caut..apropo ce mai face mama ta?

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"

Nasica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns L5845 spune:

Liana,fata optimista, face bine mana mea,merci de intrebare , se mai umfla ziua, se dezumfla noaptea, dar sper ca de marti cand o sa scap de ghips, sa o tratez mai rapid cu diclofenac unguent.Plus ca acum e si vremea aiurea afara si ma doare asa surd, cum te dor oasele cand ai reumatism. Nah, ce sa fac acuma, trag ponoasele daca am cazut ca bleaga . si numai bine.

Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE !
Hai bebe, vino la mami !
Lau-Meli si
Trebuie sa renasti din cenusa, ca si pasarea Phoenix si niciodata sa nu spui "Niciodata"!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teo2rina spune:

liana,vezi,iubita, ca doctorita mea de familie a zis ca sa iei furosemid si sa dai cu lioton gel.mey, si daca bei asa multa apa,de zici ca te pusesi sa seci Oltu' de ce nu o mai si lasi sa iasa,o tii la tine, vrei tu sa-ti faci Oltu' tau,he? las' ca stiu io ca tot vrei sa te imogatesti, vrei sa ne pacalesti... "sadeaua" si sper sa-si faca astea efectul tratamentul mai repede ca e tare neplacut.
flavia, ce bucurie, au sosit parintii tai!petrecere frumoasa si-mi permit sa-ti doresc nastere usoara de tot,nici sa nu simti,sa te trezesti direct cu David in brate!iubita,sunt absolut sigura ca esti o mama foarte buna si inteleapta si cred ca oricine isi pune intrebarea daca isi educa si daca procedeaza bine cu copilul sau. spre exemplu, sotul meu facea planul cum o sa vorbeasca, cum o sa se poarte el cu baiatul (planuim noi cum ca e baiat) si , la un moment dat, a realizat ca,oricum, tot cum simti procedezi,degeaba faci planul... multi si distractie placuta!
michelle, te plimbi? iar te trece absenta liana...
ale,draga mea, cat de multe stii tu...dar stiu ca din nevoie le-ai invatat,din pacate.imi pare tare rau ca treci prin atatea incercari.de unde mai ai putere?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Fetele mele dragi nu am disparut si nici nu va parasesc Intru mai rar si stau mai putin la calculator (azi nu am intra defel), ca sa nu-i dauneze lui bebe. Plus ca nu ma simt stralucit, am mai mereu gretzuri, fara sa vomit...parca mi-e vesnic rau de masina Asta e...bebe sa fie sanatos. Va citesc mereu cand intru si astept sa mai dati vesti bune
Nu mai spun ca stau ca pe ace sa vad cand ne anunta Flavia ca vine David

Liana te-am auzit, draguta, ca m-ai strigat si am aparut Ma bucur sa te vad asa vesela si optimista. Sa stii ca nu-i musai sa astepti 6 luni dupa nastere. Ileana Marius a ramas la 3-4 luni dupa cezariana, iar o alta colega de-a mea de anul trecut a ramas la 2-3 luni dupa cezariana (si a nascut natural exact la un an dupa cezariana - Mariana1976). Deci nu astepta prea mult

Mirelus abia astept sa ne dai vestea cea mare (iti tin pumnii stransi, stransi).

Michelle sunt fericita cand vad ca te-ai razgandit si esti iar optimista! Iti tin pumnii

Flavia draga mea ma voi ruga sa nasti cat mai usor si sa fie bebe perfect sanatos Cred ca la ora asta esti fericita de intalnirea cu ai tai! Speram sa se acomodeze Dominic cu ei si sa poti naste linistita (chiar asa: cand pana mea nasti, ca-mi dai palpitatii???)!

10+
Poze Laura
Puiul nostru drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Ale te rog mult de tot: du-te la doctor! E bai daca nu-ti vine ciclul pana la 6-7 saptamani dupa chiuretaj! Tu ai mai mult, asa-i? Fa-ti curaj si mergi la un doctor acum, nu mai astepta inca 2 saptamani!

10+
Poze Laura
Puiul nostru drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

Eu va iubesc mullllllllllttttttttttttttttt de tot. va pupacesc pe toate

What we have once enjoyed we can never lose... all that we love deeply becomes a part of us" - Helen Keller
Cristina mama ingerasului Paul

ingerasul meu Paul

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=b2d4d0366fd97a7fe09e3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

33+ Ingrid Ecaterina si mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alé spune:

quote:
Originally posted by Laura Ioana

Ale te rog mult de tot: du-te la doctor! E bai daca nu-ti vine ciclul pana la 6-7 saptamani dupa chiuretaj! Tu ai mai mult, asa-i? Fa-ti curaj si mergi la un doctor acum, nu mai astepta inca 2 saptamani!

Laura, ma sperii... Am zis 10 sapt pentru ca si anul trecut la fel a fost... Am tot singerat si nu stiu daca am avut un pic de CM sau nu...

Ce "bai" poate fi daca nu-mi vine? Ca nu-mi pot imagina, cu toata stiinta mea... De abia de vreo 10 zile s-a reglat si secretia... Cat am singerat aproape ca n-a fost deloc, apoi s-a mai oprit singerarea si a fost tip albus (desi nu pot io sa cred ca as fi ovulat) iar acum are aspect clar progesteronic...

Zau ca as mai astepta vreo 2 saptamani. Mi-e teama ca daca ma duc la doctor, ma baga pe hormoni si nu vreau... as vrea sa-mi revin natural. Dar tu zi ce bai ar putea fi si poate imi tragi un semnal de alarma pe care io nu-l sesizez.

Toate lucrurile se intampla cu un scop | Alé |

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

Ale bai-ul poate fi o sinechie uterina, dar sper sa nu fie cazul la tine, insa mai bine du-te la dr sa fii linistita. daca vrea sa iti dea tratament spune-i ca preferi sa mai astepti putin.
am facut si eu analizele la coltea pt SAFL joi astept rezultatele si interpretarea lor. daca nici aici nu gasesc nimic in neregula mai am de facut doar la glanda tiroida. dr de la coltea a zis si ea ca e de parere ca e ceva in neregula avand in vedere ca sarcina era gemelara, altfel protocolul impune ca deabia dupa 3 sarcini pierdute sa faci investigatii. asa ca astept sa vad rezultatele si sper sa ii dau de cap in cele din urma.
citesc din urma a vad ce s-a mai intamplat ca am lipsit o perioada si revin.
va pup.

Mergi la inceput