Durerea unei pierderi de sarcina (26)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alé spune:

Lau_meli, hai ca incerc io sa-mi dau cu parerea despre analizele tale. Spui ca sunt facute in ziua 21, deci trebuie sa iei in considerare valorile pt faza luteala.

FSH : 69.4 mIU/mL faza luteala:1.38-9.58mIU/l
Ca principiu, analiza de FSH tb facuta in ziua 3, pt ca atunci actioneaza FSH-ul in forta. Oricum ar fi, rezultatele tale sunt cu mult peste valorile normale...

LH : 29.3 mIU/mL faza lut.:0.833-15.5 mIU/L;
LH este hormonul care declanseaza ovulatia, deci masurarea lui se face in ziua 14 ca sa fie relevant. Si asta e mult mai mare decit e cazul...

ESTRADIOL : 60.446 pmol/L faza lut.:20-738 pmol/L;
Asta e cat d ecit bun, se incadreaza in limitele normale pt ziua 21.

PROGESTERON : 4.30 nmol/L mijlocul fazei luteale :19.1-76.2 nmol/L)
E, si aici e o problema si destul de mare... Numai progesteronul are voie sa aiba valori mari in ziua 21, pe cind la tine e minuscul

PROLACTINA : 410.3 mIU/L (valori normale :64.0-395.0)
Si asta e sarita rau de pe fix.

Ca observatie generala, analizele hormonale se fac in zilele 3, 14 si 21 pt un ciclu regulat, de 28 de zile. Daca tu nu ai un ciclu regulat sau nu ti-ai revenit inca dpdpv hormonal dupa pierderea sarcinii (imi pare rau, dar nu stiu cind ai pierdut sarcina), este foarte posibil sa ai rezultatele astea haotice.

Insa daca ai CM la 28 de zile, atunci m-as incumeta la un diagnostic si anume anovulatie din pricina de prolactina marita. Ca tratatemnt in vederea obtinerii sarcinii, intai scaderea nivelului prolactinei, apoi urmarita ovulatia ecografic, apoi sustinere masiva cu progesteron.

Toate lucrurile se intampla cu un scop | Alé |

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Am gasit pe la odisee mesajul urmator:
"Zuzelor dragutelor,va transmit un mesaj scurt de la MAV:tocmai a iesit de la Tutunaru si le-a spus ca sunt bine!!!!Nici urma de hematom ,samburica era chiar mai mare ,iar inimioara batea bine."

Tare mult ma bucur pentru ea!

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
Delu Prichindelu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns L5845 spune:

Draga Ale, merci mult de tot, pentru ajutor.Oricum, merg saptamana viitoare la eco, si abia dpa aia la dr. cu toate rezultatele, sa vedem ce zice. De sarcina, nu stiu cand am pierdut-o, ca abia in 2003, in ianuarie, cand am facut histero, aveam ceva urme, care s-au curatat cu tratament...si CM nu l-am avut regulat, decat cu tratament, altfel...niet.Am profitat sa fac analizele astea, ca mi-a venit si el acuma, in 10 mai, altfel, apucam sa le fac doar dupa un CM indus cu medicamente.Probabil ca a avut efect Maca+BU care le-am luat 3 luni la rand...nush.Traim si vedem ce o fii, numai sanatate sa fie.Merci mult inca o data .

Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE !
Hai bebe, vino la mami !
Lau-Meli si
Trebuie sa renasti din cenusa, ca si pasarea Phoenix si niciodata sa nu spui "Niciodata"!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

LAU cum ai facut tratamentul asta cu MACA si BU? Ca mama mi-a adus si mie tratamentul asta dar nu as stii cum sa-l iau. De pe prospect am citit ca MACA se ia de la 1 la 3 cp pe zi. BU se ia o lingurita de 3 ori pe zi. Dar vroiam sa stiu: le pot lua pe amandoua odata? Adica pot incepe sa iau si MACA si BU? Sau mai intai tre' sa termin unul si pe urma si pe ceilalt? Sotului as vrea sa-i dau si lui......ar trebui sa ia exact ca si mine? Eu nu am facut nici un control ca as avea probleme....dar vreau sa iau precautie sa ma ajute sa fiu fertila bine. Analizele tale nu as stii sa le citesc....dar cred ca ALE ti le-a explicat foarte bine.

POZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irda spune:

Salutare fetele!

Mi-am facut un pic de curaj sa intru pe la voi!
Miercuri dimineatza la chiuretaj a fost mai bine decat ma asteptam, anestezia m-a zapacit de cap vreo 2 zile, dar tot m-a durut cand a dilatat colul.....cred ca nu-si facuse inca efectul anestezia!
Oricum m-am simtit ca naiba, am bocit de numa si incerc sa ma adun sa merg mai departe!

Deocamdata o sa luam o pauza chiar daca o sa fiu ok in 2 luni.....poate pe la toamana-iarna sa-mi mai fac ceva curaj...nu stiu...
Intre timp o sa facem niste analize genetice si sa vedem ce rezultat primim de la histopatologie ...poate aflam de ce a involuat bebe!

Pupicei

Ma bucur tare pentru Mav ca-i ok! Ai grija de tine si de bebe mic, draga mea!

Irda
cu Daria 13 iulie 2005

Poze Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Teo2rina nu ma e nevoie sa o scot pe piata..sunt bogataaa sufleteste..
mcrissa te puppp..
Irda capu sus si inaintee..io iti intind mana.
L5845 cred ca Ale ti'a explicat destul de bine..te pupp
Ale de tine nu ne zici nimik?mie azi mi se umflara din nou picioarele..stau cu ele in sus ca am impresia ca daca le pun jos imi pleznesccand draku s'or termina toate astea??ca m'am cam saturat
andreea multumim de veste..ma bucur ca e totul bine la mav.

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"

Nasica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

michelle, esti o dulce, multam fain de galerie, sint tare onorata si norocoasa sa va am alaturi, si sa beneficiez de atita galerie, nici la odisee nu mi se face atita galerie(de fapt inca nu mi se face deloc daca ma gindesc bine...), sinteti niste fete adevarate, si prietene adevarate, va doresc la toate sa am si eu ocazia sa va fac galerie!numar cu tine ti-e clar nu!?si voi mai face si galerie, vom fi trei sa-ti facem odata!

liana, gata operatiunea telefonul s-a incheiat,ne-am pus de comun pe PM, m-a impresionat cererea ta, cum spuneam la odisee nimeni nu mi-a cerut nr de tel sau ceva, si aici sinteti 3 fete minunate care-l aveti, merci!

teo, pai te asteapta o viata minunata, ce mai, bafta cu gradinita, dar ai grija cit vei fi gravi nu intra in contact cu copii, cel putin aici cind lucreaza in gradinita de cum stie ca e gravi, nu mai lucreaza, sta in concediu acasa, din cauza riscurilor de boli!asa-mi place cind imi zici ca-s o mama buna, stii tot timpul ma intreb oare fac bine ce fac, cum fac, etc....e super sa-ti cunosti atit de bine corpul, si sa stii ca esti gravi fara teste, bravo, felicitari inca o data!e clar ca voi mai intra pe forum si dupa ce nasc, va fi mai rar, dar voi intra, nu scapati voi asa usor de mine!

irene, interesanta ideea ta, dar din pacate la mine timpul va fi tare putin in perioada care urmeaza, dar poate iau trenul din mers cind timpul imi va permite!

mcrissa, ma bucur ca scri, uite chiar ieri ma gindeam la tine, si azi scri, e super! iti doresc sa-ti tii in brate cit mai curind puiul mic de oltean!(si sotul meu e jumate oltean)multam fain de galerie,cum spuneam ma impresionati tare mult, atitea ginduri pozitive spre mine nici nu voi simti nasterea!

idaira, cind faci examenul ala?cum esti?

mav, ce mult ma bucur ptr voi!

lau, eu, am facut analizele astea in ziua 3, 14 si 21 a aceluiasi ciclu menstrual. de ce oare tu le-ai facut numa in ziua 21. oare de aia sa fie putin haotice rezultatele?explicatiile lui ale mi se par tare bune si logice.

irda, ma gindeam la tine ieri seara! e bine ca ai scapat de chiuretaj, ar fi super sa descoperiti de ce s-a intimplat din nou nenorocirea, trebuie sa te gindesti ca o ai pe Daria, si veti reusi sa aveti din nou un bebe sanatos intr-o zi!sanatate multa sa ai!

liana, dupa ce l-am nascut pe Dominic aveam niste buturugi, ca s-a speriat medicul, bineinteles ca nu mi-au dat nimic, au zis ca tre sa beau multa apa si sa stau cu picioarele in sus.....a trecut cam dupa 2-3 saptamini, dar si era tare cald, ceea ce nu a ajutat!

va pup pe toate fetelor, weekend placut sa aveti,miine dimineata mai intru, ca ai mei vin dupa=masa, sint tare emotionata, nu i-am vazut de 3 ani.....va las acuma ca merg sa fac mincare, mai am ceva de calcat si sa fac o baie!

Flavia 39+ David si mama lui Dominic 17 mai 2004
albumele de familie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Irda , draga de tine, bine ca ai scapat de chiuretaj. Sa-ti dea Dumnezeu puterea sa mergi mai departe . Si ma bucur ca esti curajoasa si gandesti pozitiv.

Noi 2 singurei

Cum creste pisoiul nostru

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns L5845 spune:

danangie, eu am luat Maca+BU impreuna, adica de 3 ori pe zi inainte de masa, cate o pastila de Maca (obligatoriu de 500mg, aia e cea mai buna) si cate o lingurita de tinctura in 100 de ml de apa.Eu am luat fara pauza 3 luni,ca nu aveam deloc CM (ce sa mai zic de ovulatie), dar in perioada ovulatiei, se intrerupe tinctura, asa stiu, pentru ca daca e sa ramai gravi, e toxica pentru BB.Bafta si sanatate multa!
Liana,scuze ca nu ti-am raspuns pana azi, dar am fost ocupata cu niste tampenii, unde mai pui ca sunt si cu mana in ghips pentru vreo 4 zile, ca mi-am scrantit-o (stanga, bine ca nu e dreapta, dar nu e bine nici asa, oricum).Iar in legatura cu fetele, eu le-am tinut in frau cat am putut, acum ca esti si tu, e mai bine, ca suntem amandoua cu ochii pe ele sa nu mai faca prostii, decat din alea cu sotul , ca sa iasa .
Pepsi si eu stiam de ziua 14 si ziua 21, de ziua a 3-a nu stiam, dar ma gandeam sa nu ma bag eu ca musca peste dr. Astept sa vad ce zice dr.ala bun de la echo, saptamana viitoare, dupa care o sa duc la dr.cealalta, toate rezultatele adunate, si de la sange, si de la tiroida si cel de la echo.O sa va tin la curent,chiar daca acasa o sa fiu in santier,tot intru. Cum e? Ai emotii pentru marea intalnire? Sper sa mai lasi treburile prin casa si sa te mai si odihnesti, macar putin, ca doar ai tai o sa inteleaga daca nu e ca in farmacie.-ici pe burtica si ai grija de voi toti.

Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE !
Hai bebe, vino la mami !
Lau-Meli si
Trebuie sa renasti din cenusa, ca si pasarea Phoenix si niciodata sa nu spui "Niciodata"!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Pepsi stai sa o luam pe rand..
eu nu stau la caldura..picioarele mi s'au umflat la 4 zile de la al doilea chiuretaj ..au fost rau de tot..dc mi'au zis ca e din cauza anemiei..dupa vreo 2 saptamani sa'u desumflat am luat fier la greu..licjide beau 3 litri pe zi..in apa rece mi'a fost teama sa le bag sa nu cumva sa'mi provoc o alat hemoragie..acum beau la fel tot 3 litri ,rinichii sunt in ordine,analizele le'am repetat si sunt bune..dar azi ma trezii cu ele umflate din nou..
ma duc sa umplu cada..bag si gheatapoate s'or desumfla pana la urma
mersi pricepui tot si bagai la cap..aaaaaaaa si pe buneee iti spun cu mana pe inima imi esti tareeee dragaaa ca de altfel toate fetele de aici..daca vrei io intru si acolo sa tip
L5845 niciodata nu e tarziu
irlandezooo te puppp..mii ciuda ca nu's si'o o irlandeza ca intram si io acolohi..hi..hi.iovaz tot..

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"

Nasica

Mergi la inceput