FIV 121
Raspunsuri - Pagina 25
aurel_cris spune:
MADALINA sa speram ca se va lipi
FLORI merci
DANYALO hai ca stai bine,deci tu vei avea ca embriologist pe Cocei daca se intoarce marti.Iti tin pumnii si de aici inainte
angelia spune:
Hai sa va dau si eu o dedicatie, poate o stiti...
http://www.youtube.com/watch?v=6nhLWBf6lS0&mode=related&search=
Bafta si pupici. Sa auzim numai de bine.
Angelia
KITTA spune:
Zouzounakicasa nu te las in ceata Zana Zanelor este Andreea Marin, actuala sotie a lui Stefan Banica jr. care a facut emisiunea Stupize Stupize in caz cate uitai la romani prin satelit. Daca nu ai auzit, a ramas gravi de curand, nu se stie ce si cum.
Danyaloti-ai facut estradiolul? Stiu ca nu se recomanda la Giuli, dar asa ti-ai da seama cate chisturi ai (Doamne fereste!). Totusi nu ar fi tarziu sa faci si sa il repeti la 3 zile. Iti tin pumnii......
zouzounaki spune:
deci asa-i cu faza cu progesteronul....hmm..deci se pare ca nici eu nu l-am asimilat din moment ce m-am indopat cu el...6 utrogestane plus zilnic o fiola de 100 mg...la 4 zile sau 5 dupa intrerupere,mi-a venit CM...acum nu stiu daca asa e normal sau nu...am sa-mi fac analiza asta pe perioada inhibarii a doua zi dupa cm...imi amintesc ca la primul fiv il luam oral,si dupa aveam citeva secunde de ameteli...la care medicul mi-a zis ca din moment ce ametesc l-am asimilat,deci isi face efectul...oare n-ar fi mai bine luat oral?nici nu mai stiu cum sa fac...mi-e teama de fiv-ul din toamna...sa nu fac ceva ce nu trebuie ...prea mult progesteron,sau prea putin...cred ca am sa fac zilnic analiza de progesteron dupa ET...numai asa cred ca am sa pot sa tin sub control...
Nusy am vb k Adina 1967 la telefon...mi-a zis sa-ti zic ca s-a defectat computerul si nu poate intra..incearca zilele astea sa-l puna la punct sa puteti povesti
Madalina28,Ioanatugs,Adina1967,Aure_Cris,Danyalo
multi pupici tuturor...o noapte senina si linistita
"A-I multumi lui Dumnezeu cānd vāntul este prielnic pe mare nu este ceva deosebit; a-I multumi īnsa cānd este furtuna, atunci se arata adevarata recunostinta."
"Fii totdeauna cu Dumnezeu, daca vrei ca Dumnezeu sa fie totdeauna cu tine."
*Sfantul Ioan Gura de Aur*
www.hi5.com/friend/profile/displayProfile.do?userid=63737059" target="_blank">my page
www.tickercentral.com/view/8d3t/6.png" target="_blank">in asteptarea minunii
Ioanatugs spune:
Buna fetelor!
Zouzounaki multumesc frumos pentru listuta, abia acum am vazut, scuze!
Va multumesc frumos la toate pentru incurajari dragelor!
Madalina28, Aurel_cris, Danyalo va tin pumnii stransi sa reusiti!
Eu sunt z25 si am in continuare pete, dureri de burta si sunt balonata, dar parca nu asa de tare ca in zilele trecute. Deci eu cred ca maine sau poimaine vor veni rushii, asa ma simt.
Cu drag Ioana
flori76 spune:
Ioana,poate nu vin!Ar putea fi si semne de sarcina tot ce ai enumerat tu:pete,balonare,dureri de burtica...Iti tin pumnii sa fie cu ochisori Cand faci testul?Bafta muuulta
Flori
------------------------
Idealurile sunt ca stelele: s-ar putea sa nu le atingem,
dar ne pot calauzi in viata.
Noi
KoraPop spune:
Buna dimineata tuturor!
miha2004 bine ai venit printre noi!Iti tin pumnii ca la bhcg sa ai valoarea de sarcina,bafta multa!Povesteste-ne mai multe despre tine si despre tratamentul FIV,embrionasi etc.
Danyalo si eu ti-as recomanda analiza estradiolului o data la 2-3 zile,chiar daca dr. nu te trimite sa o faci,te poti duce la dansul cu analiza gata facuita din propria ta initiativa....Bafta multa in continuare!
Fetelor eu astept CM ar cam trebui sa vina azi sau maine pentru cda am terminat folia de AC joia trecuta si in zi 2 de CM am sa fac hormonalele sa vad cum stau dupa FIV....
Va doresc tuturor o saptamana cat mai frumoasa!
Kora
CARPE DIEM!
marrina spune:
Fetelor, vreau sa va intreb ....o prostie dar singura nu imi pot raspunde: daca iau Marvelon si ovulatia nu are loc inseamna ca nu are nici o relevanta daca-mi fac progesteonul in ziua 21?
madalina28
miha2004 Asta e un club select in sensul ca suntem noi toate (absolut toate aspirantele la titlul de ) speciale, nu pentru ca nu am primi pe oricine. Iti doresc din suflet sa fie cu noroc si sa fii !
De ce cadem? Ca sa invatam sa ne ridicam!
marrina
KoraPop spune:
marrina daca iei AC nici o analiza hormonala nu are relevanta ( estradiol ,progesteron etc) eu asa stiu.Tu vei lua pana la FIV AC sau cum e planul?
Kora
CARPE DIEM!
madalina28 spune:
Miha2004,bine ai venit si sa stai printre noi pana la testul B-hcg.
Ioana poate esti si astea sunt simptomele.Multa bafta maine iti tin pumnii si iti doresc din toata inima sa fi gravi.
Aurel-Cris maine iti vei lua puii in primire sper sa se lipeasca de mami lor 8luni si jumatate..
Am niste emotii pt maine........data trecuta cand am facut B-hcg l-am facut "de gura lumii" mie imi venise in z9 si ma asteptam la un rezultat negativ.
Va pup pe toate si va multumesc pt sustinere,inseamna muuuult pt mine,imi mai ridicati moralul.
Madalina
calea sigura a esecului este sa renunti...