FIV 121

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zouzounaki spune:

...si o dedicatie in linistea noptii...pe carari de vispt bebeii din burtici si pentru cei care se pregatesc sa vina alunecind pe raze de luna

http://www.youtube.com/watch?v=bZz-TpJOTKE]

"A-I multumi lui Dumnezeu cānd vāntul este prielnic pe mare nu este ceva deosebit; a-I multumi īnsa cānd este furtuna, atunci se arata adevarata recunostinta."

"Fii totdeauna cu Dumnezeu, daca vrei ca Dumnezeu sa fie totdeauna cu tine."
*Sfantul Ioan Gura de Aur*

www.hi5.com/friend/profile/displayProfile.do?userid=63737059" target="_blank">my page
www.tickercentral.com/view/8d3t/6.png" target="_blank">in asteptarea minunii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

ZOUZOU frumoasa dedicatie,merci pt urari
ANGELIA merci
NUSY asa am sa fac
MADALINA 28,IOANATUGS
DANYALO te asteptam cu vesti bune
ANDRAO tu in ce stadiu esti??
Eu am dat telefon acum la embriologista si mi-a spus ca s-au fecundat toti,miine in jurul prinzului sa sun din nou.
CRISTINICI,CELLU,KITTA,KORA,PUSSI si la toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Zouzounaki ma speriasem tu erai prezenta in fiecare zi si dintr-o data dispari.....ma bucur ca ai reaparut.Analiza progesteronului se face in Z21 a CM.Multi
Aurel-Cris sa-ti traiasca,sa se dezvolte frumos si sanatos embrionasi apoi sa se lipeasca de mami lor.
Danyalo cum te simti?Esti pe ultima suta de metri, bafta multa in continuare
Multumesc tuturor fetelor pt sustinere.

Madalina
calea sigura a esecului este sa renunti...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Zouzou, cam degeaba faci analiza progesteronului pe un ciclu normal.Pentru ca,la FIV,nu mai exista corpul galben care produce progesteronul,in mod normal,si atunci,organismul isi ia progestronul nesecar din medicamente.Dar aici e problema,daca il asimileaza sau nu. De ce iti spun asta? Pentru ca si la mine ,in z21 a CM( deci,pe ciclu normal,in afara tratamentului) progesteronul era foarte bun,era spre limita superioara a normalului si..cand colo,la FIV,se pare ca n-am asimilat din medicamente,pentru ca mi-a venit mult prea devreme.Asadar,ar trebui sa te interesezi la fete,cand se face analiza in timpul FIV-ului( eu nu stiu sa-ti spun,ca n-am facut-o)..asta,in cazul in care se face...

Nusy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Madalina 28 bafta multa ,ma pregatesc de pentru tine!
Zouzou eu a trebuit sa fac analiza progesteronului ( pe langa FSH,LH si estradiol) in zi 2 de CM cand am inceput tratamentul.

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Fetelor,din ce in ce mai des vad ca se discuta mai nou de hiperstimulare Care-s cauzele si cand anume se declanseaza,dupa punctie sau inainte? Exista vreo metoda de a o preveni??

Madalina,sa dea Domnul ca marti sa se confirme si la testul de sange ca esti gravidutza!!!Iti doresc asta din toata inima si-ti tin pumnii!

Dany,Aurel_cris,bafta muuulta!!!

Flori

------------------------
Idealurile sunt ca stelele: s-ar putea sa nu le atingem,
dar ne pot calauzi in viata.

Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyalo spune:

zouzou-multumim pt. dedicatie!Bafta in continuare cu dosarelul!
Cris-sa cresca toti mari si frumosi...si apoi la mami in burtik...
madalina- mai e un pic! Facem galerie!

flori- teoretic Fiv-ul inseamna o hiperstimulare!De fapt...noua ne e teama de efectele lui...Acestea insa sint diferite de la femeie la femeie...unele nu au nimic altele da...tin de greutate... hrana( clar se recomanda mese bogat proteice plus muulta apa).
Eu am fost la eco... din cei 7 foliculi de pe dreptul... vreo 3 sunt de 18 unul de 16,si trei mai mici...in jur de 10.
pe stangul vreo 4 mai mari de 16...In total ar fi cam 10 mai mari...plus cei mici care se tot formeaza si pe care nu mi i-a mai numarat!Doamna de dinaintea mea avea mult mai multi decat mine!
Continui tratamentul cu diphereline si gonal...pana marti!
Pt. cine este interesata...am inteles ca dna dr. Cocei se intoarce marti la servici.
We placut tuturor!
va pup
dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Dany,sar'mana pt raspuns! Se pare ca tu raspunzi bine la tratament.Bafta multa in continuare si sa fie cu noroc pana la capat.Pe cand e preconizata punctia?

Flori

------------------------
Idealurile sunt ca stelele: s-ar putea sa nu le atingem,
dar ne pot calauzi in viata.

Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyalo spune:

flory
Cred ca raspund prea bine cu multi foliculi la stimulare usoara!
Ovarele mele sunt ambele micropolichistice( decorticate in ianuarie prin laparo').De aceea zic ca vor fi si multe chistulete printre ele...dar macar sa gasesc 3-4 foliculi maturi...nu vreau mai multi!
Si eu sunt in pericol de efect dupa hiperstimulare dar incerc sa evit !
Punctia cred ca va fi joi sau vineri!
Pana atunci ma mai distrez 2 zile cu injectoare!

dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha2004 spune:

va citesc de mai bine de 1 an cand am esuat la primul meu fiv dar nu am avut parca curajul sa va scriu. Acum insa am facut al doilea fiv si peste cateva zile o sa fac betahcg-ul.Mi se pare mie sau sunt mai putine reusite in ultima vreme? Eu am facut fiv la Timisoara iar voi aproape toate la Bucuresti dar sper sa ma primiti si pe mine in selectul vostru grup.

Mergi la inceput