FIV 121
Raspunsuri - Pagina 23
![](images/user_woman.png)
angelia spune:
Aurel_cris ma bucur pt productia ta si pt cei 7 embrionasi. Bafta multa la ET.
cristal1995 si mie mi-e teama la decongelare...sper sa supravietuiasca mai multi si sa avem mai multe sanse. Da DD sa fie cu noroc urmatorul ET!
Aldolina
Zouzounaki pe unde mai esti si ce mai faci? Multumim de dedicatii. Poate ai vreuna si cu Antonis Remos (cand am fost in Grecia, m-am indragostit de muzica lui) sau Thanos Petrelis
madalina28 bafta iubita si sa fie si testul de sange tot pozitiv.
Pupici la toate fetele, fara exceptie.
Angelia
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
nusy spune:
Aurel: Cum ti-au dat sa iei? Jumatate de pastila la 12 ore? Maine sa vii tot cu vesti bune!
Nusy
cristinici spune:
Buna fetelor!
Am aparut si eu si sper sa recuperez din urma , ca am fost f ocupata.
Danylo vad ca esti pe ultima suta de metri sa fie intr-un ceas bun.
Madalina se pare ca marti vom afla o noua reusita.
Ioanatugs tot marti faci si tu testul?
Danap ma bucur ca ai reaparut.
Moniland concediu placut !
Cellu am vazut ca esti bine dupa atatea peripetii.
Aurel cris cum a fost la punctie? Am inteles bine sau voua(adica tie si la Nusy) va prescris medrol pana la test, cate cat?
Gravidutelor ce mai faceti?
Va pup si we placut cristinici
''Niciodata sa nu te simti rusinat ca ai incercat si n-ai reusit,pt ca acela ce nu a avut esecuri inseamna ca nu a incercat vreodata''O G Mandino
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ioanatugs/Ioanatugs.jpg)
Ioanatugs spune:
Buna dragelor!
Cristinici da, marti o sa-l fac, asta in caz ca nu vin rushii pina atunci! Tu ce mai faci??
Madalina28 e bine ca nu ai nici un fel de semn! Tin pumnii sa fie bine!
Eu am in coninuare pete maro, cand si cand, asa ca nu prea cred sa fie ceva! Umflata in burta sunt in continuare, dar nu stiu de ce!
Andrada.P multumesc de incurajari iubita!
cellu spune:
Buna fetelor,
CIARLI, daca s-a constatat ca ai un inceput de hiperstimulare, nu iei nimic pt asta?
IOANTUQS, iti doresc sa fie cu ochisori! nu stiu sa-ti zic ceva de hiperstim.
DANYLO, concentreaza-te la foliculasi, e prea devreme sa te gandesti la hiperstim.
MIKY2007, eu as incerca sansa.
DREAM1971 se pare ca doza de 10000ui Pregnyl a avut "un cuvant de spus" in hiperstimulare si in cazul tau si in al meu. Cum te simti acum?
CRISTINICI
ANQELIA tratament ciudat sau nu, sa-ti fie cu noroc!
MADALINA28, DORIS71
sa fie de bine!
LUCK, CRISTAL1995, ANDRAO va tin pumnii!
ZOUZOUNAKI? PUSSI? pe toate
Cellu
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/aurel_cris/aurel_cris.jpg)
aurel_cris spune:
NUSY asa este mi-au dat sa iau o jumatate la 12 ore,sper din tot sufletul sa fie bine pina miine
CRISTINICI da mi-au dat medrol jumate de pastiluta la 12 ore.
Deasemenea am mai primit utrogestan 6 pe zi incepind de astazi,am spus ca mi-am procurat progesteron injectabil si sa crizat asistenta ca domnul profesor nu recomanda asa ceva.Ma bagat in ceata a zis ca sa nu mai citesc pe net toate prostiile auzi,totusi marti mai intreb odata ca vreau sa fac si eu.LA TOATE
KITTA spune:
Danyalo, KoraPop, Nusymultumesc de ajutor, dar imi e cam tarsa sa ma duc la Giuli si sa cumpar Diphe cand nu fac acolo FIV, desi asisitenetele ma cunosc si ar putea crede ca chiar sunt in tratament, dar dacama intreaba amanunte,la cine, cum, etc...Ce raspund? Eu am dat 1477000 lei pe 8 fiole la Dona cu tot cu reducere adica aprox. 211000 lei/fiola, asa ca nu e cel mai ieftin Danyalola Giuli. Daca raman cu 4 le vand eu.
Ioanatugs si Madalina28poate ne faceti vreo stupiza ca ati vazut Zana Zanelor ce stupiza ne-a facut!
KITTA spune:
Darielamultumesc si tie de PM. Ai fost la unison cu fetele!
In rest, vad ca au aparut atat de multe fete noi ca ma sperii......Eu credeam ca vine vacanta si cand colo........
nusy spune:
Cristinici: mie nu mi-au dat pana la test,ci doar intre punctie si ET. De aceea intrebam,caci se pare ca sunt fete care au luat pana la test.Si cred ca la urmatorul FIV iau si eu asa, deoarece ajuta organismul sa nu respinga embrionii( sa-i considere" corp strain").
Aurel: stai linistita,nu te uita la asistenta.Tu fa injectabilul,ca e foarte bun!Bineinteles ca ei nu recomanda,dar daca-i intrebi n-au nimic impotriva.Cel putin asa a fost la mine.
Ioana,Madalina: vrem vesti bune,bune! Ca de rele ne-am saturat! Ioana,s-ar putea sa fie o usoara hiperstimulare....stii cum se rezolva,nu? Muuuulte lichide si odihna la pat. toate fetele si multa bafta!
Nusy
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/zouzounaki/zouzounaki.jpg)
zouzounaki spune:
sint si eu aici...va urmaresc din umbra...eu alerg cu sotul sa ne punem dosarul la punct...in iulie mergem in Atena pt comisie sa ne dea ok pt asigurare,sa luam medicamentele pe gratis...vom incepe din nou in toamna prin septembrie...vroiam sa intreb...analiza progesteronului cind se face?pt ca vreau sa fiu sigura de cit progesteron produce organismul meu...pt ca ma bate gindul sa urmez strict tratamentul dat de medic...poate,poate numai o data la 2 zile sa fac 50 mg de progesteron injectabil...oricum fivul urmator va fi si ultimul meu fiv...de aceea as vrea sa nu risc nimic
Mada nu vreau sa zic vorbe mari...astept ziua de marti,ca si cum astept pt mine
Angelia multumesc pt aprecieri...uite pt tine
http://www.youtube.com/watch?v=hyUWMDy7FLg
Adina 1967 cum te simti?
Cellu ce face bebe si mami?
Ioanatugs,Madalina28,Adina1967,Danyalo,Aurel_Cris
Kitta cine-i zina zinelor?
mi-o scapat din vedere un caz fericit?
va pup pe toate in parte...numai bine..o duminica cit mai relaxanta
"A-I multumi lui Dumnezeu cānd vāntul este prielnic pe mare nu este ceva deosebit; a-I multumi īnsa cānd este furtuna, atunci se arata adevarata recunostinta."
"Fii totdeauna cu Dumnezeu, daca vrei ca Dumnezeu sa fie totdeauna cu tine."
*Sfantul Ioan Gura de Aur*![](rugaciune.gif)
www.hi5.com/friend/profile/displayProfile.do?userid=63737059" target="_blank">my page
www.tickercentral.com/view/8d3t/6.png" target="_blank">in asteptarea minunii![](icon_smile_approve.gif)