FIV 121

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danyalo spune:

nusy- kora a anuntat ca le-a dat unei doamne!
Kitta- daca spuneai din timp...eu marti am fost la Giuly pt. a lua 5 fiole de diphe'...iti luam si tie daca stiam!!
La ei e cel mai ieftin- 22 ron fiola!
dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_alexandra spune:

Nusy, multumesc mult.
Care va sa zica, scap ceva mai usor... ca Decapeptyl-ul doare de zici ca iti rascheteaza pielea...brrr
Somn linistit.

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelia spune:

quote:
Originally posted by ANDRA0

...Incep sa cred ca raspunsul slab de data trecuta s-a datorat si faptului ca primele 3 injectii de Puregon le-am pastrat o dupa-masa si o noapte la temperatura camerei, cand ele trebuiau tinute la 2-8 grade...

LD

ANDRAO nu cred sa aibe vreo influenta ca tii sau nu Puregon-ul la frigider. Si eu am facut Puregon de 150 si am avut o productie buna. 19 ovocite, din care au fost fecundate 14, si am 9 embrioni congelati. Si am tinut Pen-ul la temperatura camerei tot tratamentul.

CELLU bine ai revenit. Stai cumintica si ai grija de tine si de puiut(i). Sa fii sanatoasa si sa ai rabdare multa.

Pupici
Angelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Ieri a 8-a zi de la ET nu m-am putut abtine si am facut un test de sarcina,a aparut si a doua liniuta dar foarte vag ca o umbra dar totusi este acolo.Nu e imaginatia mea l-au vazut vreo 8 persoane si toate au spus acelasi lucru.Sa speram ca marti va apare si a "doua" la B-hcg,pana atunci nu mai am curaj sa fac ceva.
Aurel-Cris bafta azi la punctie si in zilele urmatoare.Marti voi fi si eu la Giuli sa te tin de manuta.
Ioana la Giulesti iti da rezultatul in aceeasi zi pe la ora 2,stiu ca la VictorBabes iti da rez intr-o ora si te scapa de stres dar eu vreau ca dupa rez sa vb cu dr.meu.Cum te mai simti?Eu in continuare nimic nimic.
Danyalo bafta multa in continuare.
Zouzounel unde ai disparut?????

Madalina
calea sigura a esecului este sa renunti...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Madalina sa dea Dumnezeu sa fie cu ochisori de data asta o meriti din plin. Tin pumnii

in asteptarea unui ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Fetelor, am si eu o intrebare. Voi cat timp ati luat medrolul? De obicei,se da intre punctie si ET. Este cineva care a luat de la punctie pana la test( la recomandarea medicului)?

Nusy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Kitta eu te-as fi ajutat dar am dat demult anunt ca mai aveam 4 fiole de diphe si le-am dat f. repede pt ca in farmacii se poate cumpara numai la cutie.Incearca la Giuly asa cum te-au sfatuit fetele.Bafta!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciarli spune:

Buna fetelor,

Ma intreba OanaM despre utrogestan.
Doctorita mi-a prescris 4/zi, 2 dim si 2 seara,
insa eu, in temeinica mea prostie nu am fost atenta
la biletel si am luat 6(2dim, 2pranz si 2 seara).
I-am spus dr si a zis ca sunt cam multe ca in general ea
nu recomanda atata, atunci mi-am dat seama ca am gresit, dar
era prea tarziu. Mi-a spus ca pana in sapt 12 nu se schimba brusc
doza si am ramas pe sase. Gravibinon am facut 2 asa: 1 in ziua 10
(andradap zice ca ziua 9) de la Et si celalalt dupa o saptamana.
O sa ma duc saptamana asta la control si o sa vad daca mai e nevoie
de inca unul sau nu.

Si bineinteles ca si eu, ca si biata Cellu (nu chiar ca ea) am facut
un fel de hiperstimulare, de am o burta cat prietena mea care e in 5 luni, numai ca la ea e mai compacta, la mine e doar un mare
pepene in fata. Ma dor ovarele tare (OD 7cm, OS 5cm) au si lichid, sunt extrem de balonata si constipata. Nu stiu nici eu cum sa dorm, ca e tare greu, ca dupa ce ca sunt grasa ma mai si doare.

Am fost la echo si un saculet e sigur, al doilea nu e foarte clar, sper sa-mi spuna saptamna asta.

DanaP, si mie mi-a spus dr ca o sarcina daca se prinde se prinde, daca nu, nu e bine sa o fortezi ca mai devreme sau mai tarziu tot
se intampla ceva.

In rest va pup pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

MADALINA 28 ma bucur mult,o sa fie bine vei vedea.
NUSY asa mi-au prescris mie medrol pina la test
Acum sa va spun si despre mine din cei 9 foliculii pe care i-am avut 7 s-au fertilizat,acum sa vedem mai departe ce se intimpla.Miine la 9 dau un telefon sa vad ce zice dr Dascalescu.
la toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelia spune:

Buna fetelor! La multi ani pt ieri!!!
Ieri, 01.06 am fost la dr.
Luna asta sunt in pauza. De la urmatorul CM incep un tratament ciudat, pe care nu l-am mai intalnit la niciuna dintre voi, sau cel putin nu am citit despre el.
Plasturi Estramon 100. (Ce contin 8 mg de Estradiol - Inlocuitor ar fi fost Progynova sau Utrogest).
Z1 de CM - Z6 - 1 plasture la fiecare 2 zile, (adica se lasa plasturele 2 zile pe piele, apoi se schimba cu altul/altele) - se aplica pe coapse, ...pot face dus, sa ma balacesc la bazin si ma gandesc ca e mult mai comod decat ovule de Utrogest, care ma fortau sa stau in pat cate 1 ceas. Pot face ce vreau.. Sper sa nu fac vreo alergie, ca e posibil ca organismul sa reactioneze in vreun fel, iritatie pe piele, dureri de cap...ca atunci tre sa trec pe Progynova tablete sau Utrogest ovule.
Z7 - Z10 cate 2 plasturi -la fiecare 2 zile,
Z11 - Z14 cate 4 la fiecare 2 zile
Z 14 eco, verificare stare endometru
Z 15 - Z17 cate 3 plasturi - 2 zile,
Z 17 ET, cu embrioni cryo
Z19- Z29 cate 2 - 2 zile si de aici incep si Utrogest 3x2 tablete intravaginal, ...
Ce ziceti, ati mai auzit de tratamentul asta?
Pupici pe burtici si pe obrajori la viitoarele mamici.
Angelia

Mergi la inceput