FIV 121

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

aurel_crisCum mi-o fi norocul dar sper sa fie bine. Oricum stiu cum sa-i explic profului despre tratamentul promis si o sa iau oricum Medrol pentru ca asa mi-a zis Cocei, ca voi lua pana la test.
Iti tin pumniiiiiiiiiiiiiiiiiii.

ANDRA0Succes cu punctia si ET si bafta ca sa fii peste 2 saptamani!

dana_p si ! Sa te ajute Dumnezeu sa-ti implinesti visele.

De ce cadem? Ca sa invatam sa ne ridicam!
marrina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kineta spune:

DANA P, iti multumesc pt raspuns,ma cutremurat povestea ta pt ca intradevar este asemanatoare cu a mea,cu diferenta ca mai am de incercat fiv,ce pot sa-ti spun si eu m-am gandit la infiere daca nu reusesc prin fiv,dar ma doare sufletul,asta simt o mare durere in suflet nu mai la gandul ca stiu ca nu mai pot ramane pe cale naturala,si mai trebuie sa fac si credit la banca pt fiv ca nu dispun momentan de suma de bani necesara.DAR TOTUSI zic eu speranta moare ultima,ma incurajez eu si te incurajez si pe tine.UNDE AI FACUT FIV,ai facut multe injectii,adica cat te-a costat doar tratamentul?TI-SA PROPUS CUMVA INAINTE SA-TI SCOATA trompele,sau trompa (CA NU MAI STIU)inainte de fiv.SI medicul stia problema ca pierduse-i multe sarcini?NU TI-A dat o sustinere hormonala mai puternica decat ca la alte paciente,sa inteleg ca nu sa depistat cauza opririi sarcinii in evolutie?MAI INCERCI FIV?ti-sa parut greu tratamentul de suportat dpdv fizic?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Andrao tin pumnii strinsi , strinsi ca de data asta sa te ajute DD sa fei cu ochisori. Pina ce m aduc eu al unguri sa te aud ca esti cu bebic.

in asteptarea unui ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana p. spune:

Kineta, fiv-ul l-am facut la Giulesti cu prof. Marinescu. Nu mi-a propus atunci sa-mi scoata trompa, d-abia dupa ce am pierdut sarcina am stat mai mult de vorba cu dansul si atunci a zis sa-mi faca totusi o laparoscopie, ca poate reuseste sa-mi desfunde trompa si a reusit. Tratament de sustinere am luat ,dar se pare ca a fost degeaba, si acum dupa ce am pierdut sarcina, am reusit sa duc proba la laborator si mi-a facut biopsia, dar eu mare lucru n-am inteles din rezultatul dat. Profesorul mi-a spus ca deocamdata ne ocupam de trompa si apoi cand o sa ma mai duc la consultatie o sa mai vorbim si de tratamentul de sustinere a sarcini.Pentru fiv eu am cheltuit cam 1800 lei tratamentul pentru inhibare(dipherelin 0,1)+ stimulare(3 fiole menogon/zi * 11 zile).
Stresul este mai mare psihic decat fizic.Fizic pe mine m-a doborat oboseala drumurilor facute la Bucuresti, am facut 4 drumuri intr-o saptamana( de luni pana luni).Deocamdata nu mai am puterea sa o iau de la capat cu fiv-ul, o sa incerc pe cale naturala o perioada de timp, daca nu astept sa ma sune cei de la adoptii poate totusi imi gasesc un copilas.Ar fi frumos sa iau un bebelus ca dupa aia sa raman si insarcinata natural, numai la asta ma gandesc acum.Nu stiu ce plan are Doamne-Doamne cu mine, dar sper sa-si faca putin timp si pentru mine si sa-mi asculte rugamintile.
Tie prof. ti-a spus clar ca numai poti face nimic cu trompa ramasa, ca eu m-am dus si am cerut direct fiv, si acum sotul meu ma intreba ca de ce nu am facut laparoscopia inainte de fiv, ca ma scuteam si de stresul psihic si de bani cheltuiti.Intreaba-l foarte bine inainte pe prof ca sa nu dai bani degeaba ca mine, mai ales ca si tu pierdeai sarcinile ca si mine.

Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aldolina spune:

Hop si eu la raport!
Azi am facut HSG - totul OK - Trompe permeabile. Nu doare, simti doar o senzatie vaga de disconfort. Sunt fericita si intr-un fel mai linistita psihic, undeva, in adancul sufletului aveam emotii si mi-era teama... Nu-mi mai raman decat geneticele si endocrinologie. Pana la toamna, nu vreau sa ma mai gandesc la acest subiect. Incerc, nu stiu in ce masura voi si reusi.
Aurel Cris, a fost SUPER la concert! Fara comentarii... si multa bafta in continuare.
Aly, daca stiam ca esti azi acolo, ieseam si eu de la Radiologie sa ne vedem.Imi pare rau, poate data viitoare
Madalina28, Cris86, Andrada, Kora, Anca, Dana, Oana,si toate fetele, va imbratisez cu drag si ne auzim luni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kineta spune:

DANA P,EU M-AM OPERAT IN APRILIE DE EXTRAUTERINA,la alt medic nu la MARINESCU,pe 5 iunie am program la MARINESCU,medicul care ma operat mi-a spus ca a taiat din trompa ,sarcina a fost amplasata in regiunea istmica (Aproape de uter,sus)deci a taiat portiunea cu sarcina si practic cealalta jum a ramas in aer(nu stiu de ce nu mi-a scos-o de tot),asa,si dr mi-a spus ca numai pot ramane pe cale naturala ,iar pe partea cealalta adica stg ,nu am ovarul,si degeaba am trompa stg,care oricum este infundata si ea.TU anul acesta ai facut fiv,?LA CAT TE-A DUS CU TOTUL?CUM SE COMPORTA PROF.M. cu pacientele care fac fiv,are timp de ele ,de eco monitorizari,tratamentul cat il faci el decide,nu?NU TREBUIE SA CUMPAR DE LA INCEPUT MULTE FIOLE ,NU?MAI ALES CA AM SI UN OVAR.MI-E GROAZA CA STIU CA ESTE F OCUPAT SI ,NU STIU CUM VA FI,AI LUAT O LUNA CONTRACEPTIVE SI DUPA AI INCEPUT STIMULAREA?SCUZAMA CA TE ZAPACESC DE CAP CU INTREBARILE MELE,DAR ESTI SINGURA CARE MI-AI SCRIS MAI MULT,SI CARE CRED CA INTELEGI CE SIMT PT CA SI EU INTELEG PRIN CE TRECI,TI-AI DEPUS CUMVA DOSARUL DE ADOPTIE,SI ASTEPTI SA FI SUNATA DACA AU UN COPIL,CA SI EU AS VREA.TE PUP

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KITTA spune:

Fetelorcare sunteti din Bucurestiarecineva disponibil 3 fiole de Diphereline casa nu cumpar o cutie intreaga? Dintrecele care ati facut Diphereline 1/2 fiola ati folosit fiolala 2 zile si ati pus restul in frigider sau cum?Daca poate cineva sa impartim o cutie, va rog sa imi srie un PM.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DORIS_71 spune:

MADALINA 28, IOANATUGS, MARRINA va multumesc ptr. sfaturi cred ca am sa sun la dr. ptr. eco asa vad si cum sunt ovarele dupa stimulare. Vroiam sa merg azi dimineata la o clinica pivata sa fac BHCG in speranta ca pana maine mi-ar fi dat rezultatul, dar credeti-ma nu am avut curajul. Incerc sa ma gandesc ca nu sunt gravi si sa merg inainte si ce o fi o fi. Poate este o forma de egoism dar sansele mele sunt atat de mici sa raman natural, si in acelasi timp e atat de frumos sa visez, sa cred, chiar daca testul de urina a iesit negativ. Ptr. mine ar fi o minune.

ALINA ALEXANDRA eu am cumparat decapeptyl din farmacie si m-a costat 180 euro. Tin sa mentionez ca eu locuiesc in Italia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_alexandra spune:

Doris, multumesc pentru raspuns. Am gasit astazi Decapeptyl la MNL, costa 30 RON o fiola si am luat. Decapeptyl-ul are compozitie similara cu Cetrotide?
Oricum in depozitele farmaceutice de la noi (ro) nu se gaseste decapeptyl deloc, iar cel de la clinica e adus din Isdrael.
Vroiam sa mai intreb daca fiolele de menogon (eu am 3 fiole pe zi) se fac deodata sau trebuie trei injectii separate la momente diferite din zi?
Incep cu menogon din 9 iunie dar sunt curioasa daca o sa ma ciuruiasca de 3 ori pe zi pentru menogon.
Si asa decapeptyl-ul mi s-a parut cam dureros iar asta in conditiile in care nu prea ma pling...

Va doresc un week end placut si bafta fetelor care asteapta rezultate!

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Alina, se fac trei fiole odata, intr-o singura seringa, deci o singura injectie.

Kitta: stiu ca ,la un moment dat,Kora daduse anunt ca ii ramasese diphereline...nu stiu daca-l mai are inca.Vorbeste cu ea, e si din Bucuresti.

Nusy

Mergi la inceput