FIV 121
Raspunsuri - Pagina 26
![](images/user_woman.png)
dana p. spune:
Salutare de la !
Kineta, pe mine m-a ajuns tratamentul cam 1800 ron, analizele care le-am facut inainte cam 500 ron si procedura de fiv 1400 euro din care 1100 in lei la cursul BNR al zilei si 300 in euro.Prof. iti va face toate monitorizarile de echo, el iti prescrie tratamentul, el face punctia si tot el ET.Timp nu prea are ca sa stai la multe povesti cu el , dar trebuie sa ai incredere in el ca face bine ceea ce face, chiar daca lasa impresia ca este grabit si nu are timp. Cand mergi la consultatie la dr. intreaba-l tot ce vrei sa stii in legatura cu fiv-ul.In legatura cu adoptia eu mi-am depus dosarul in ianuarie si in martie mi-au dat atestatul de familie apta sa adopte, acum ramane sa-mi dea si copilul, cand nu stiu.
Bafta multa!
Pupici!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
miha2004 spune:
Buna dimineata fetelor si multumesc. Despre mine, fiv 2 clinica prof dr I Munteanu timisoara, inhibare dipferelin 0,1 1/zi, stimulare gonal f 0,75 4/zi 7 zile, pregnil 10.000 pe 24.05 punctia pe 26, 9 ovocite din care 5 embrioni din care 4 transferati a 3 zi avand 8, 7, 6 si 5 celule. testul il fac pe 11 (chiar de ziua mea)si sper sa am macar un. Daca vreau sa fac un test din urina cand credeti voi ca ar trebui sa-l fac? Tin pumni fetelor care fac marti testul sper sa fie
.
Aldolina spune:
Madalina28, ai sa vezi tu maine ce valoare frumoasa o sa ai. Incep de azi cu
Ioana, semne bune fata are!
Danyalo, multa bafta in continuare, sa fie bine.
Aurel Cris, pentru embrionasi sa se dezvolte frumos si sa se lipeasca bine de burtik.
Cris86, ce faci? cum e?
Aly, cand faci ET-ul? Tin pumnii sa fie totul bine.
Miha2004, bine ai venit si sa fugi cat mai repede la Odisee.
DanaP, Koricica, Zouzou, Angelia, Andrada, Kitta, Marrina, Anca, Flori, Antosit, Carry, Nusy si toate fetele viitoare mamici si actuale mamici, cu BB la purtator, numai bine si multi
ANDRA0 spune:
Neata! Ma prezint si eu la raport. Azi ziua 11 de stimulare (dupa 10 injectii) am fost la control. Nu mi-a mai numarat toti foliculii ci numai cei mai mari (in total vreo 5 pe ambele ovare. Vineri spunea medicul ca miercuri probabil o sa fie punctia, dar ritmul de crestere se pare ca a incetinit si ma mai duc si maine dimineata la control iat punctia se decaleaza pe joi. Voi cam cate zile de stimulare ati facut?
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Adhnana/Adhnana.jpg)
Adhnana spune:
madalina28 si miha2004 va astptam cu teste BHCG pozitive. Bafta multa!
Kora, Marrina,Aldolina, danuta, Nusy, danyalo,Zouzou, Angelia, Andrada, Kitta,Flori,Antosit, Carry, aurel_cris,Ioana
Adhnana 21+
Adina1967 spune:
Madalina 28 iti tin pumnii miine la test.
Vineri urmez eu asa ca stiu ce simti.
Ioanatugus, Miha2004 bafta multa!!!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/aurel_cris/aurel_cris.jpg)
aurel_cris spune:
Fetelor va multumesc mult pt incurajari,nu pot sta prea mult la scris ca uite ma prins o raceala si sunt tare suparata,tocmai acum.De sunat la spital sun pe la ora 12 sa vedem ce fac puisori mei,inca odata merci pt sustinere la toate
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/aurel_cris/aurel_cris.jpg)
aurel_cris spune:
Am sunat la Giulesti si mi-au zis ca 2 embrioni au fragmentati mari deci ies din discutie si au ramas 5 cu celule de 4,5,6 si sa vedem pina miine ce se intimpla.Uf am asa emotii,pupicuri la toata fetele
cristal1995 spune:
Fetelor, tzin sa va spun ca am stat vineri seara shi am scris un mesaj cat o zi de post, apoi....a picat netul... Asha ca, a vrut DD sa nu va plictisesc cu starea mea de nervi pe care o aveam atunci...
Aldolina, ca sa-tzi raspund: am fost vineri la echo, endometrul zicea doctora ca este bun, dar.... a parut din seni un chist de 55 mm!!! Concluzie: nu mi se poate face ET luna asta... Sa ne vedem luna viitoare. Am anuntzat-o ca eu pe 17 iulie plec in concediu orice s-ar intampla shi acum ma rog sa vina CM-ul cat de cat la timp. Mi-a dat din nou Duphaston, de data asta din Z12, ca poate poate apare CM cat mai repede shi dupa cum a calculat ea, ar trebui sa fac ET pe 9-10 iulie. Sa dea DD sa fie asha shi sa dispara shi chistul pana atunci. Altfel, ma iau de manutza cu fetele din septembrie.
Pupici la toata lumea!
Aly