FIV 121

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Aldolina spune:

Fetelor, cat am stat in spital am auzit de un caz care m-a cutremurat. O doamna careia i-au fost implantati patru embrioni, s-au prins toti, insa nu stiu din ce motiv (probleme de sanatate la copilasi) dr.au hotarat (parca la 5 luni) sa faca chiuretaj si sa elimine doi. Rezultatul a fost ca saracuta i-a pierdut pe toti. Va dati seama ce groaznic a fost. Nici nu vreau sa-mi imaginez. Dumnezeu sa o ajute sa-si revina cat mai repede.
Ei bine, s-ar parea ca dr. au hotarat ca pe viitor sa nu mai puna mai mult de doi - maxim trei embrioni. Sa nu ma intrebati mai multe detalii ca nu stiu, va relatez o povestioara spusa in salon, tocmai cand ma intorsesem de la operatie, asa ca eram si putin.
Acum analizati voi singurele cum credeti ca-i mai bine: cu mai multi sau mai putini embrioni?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

ALDOLINA da este cutremurator,trei nu ar fi asa o tragedie dar 4 iti dai seama ca este mai complicat.Eu m-am gindit la 3 sigur nu as transfera 4,adevarul este ca si afara se merge pe 2.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magduta-sv spune:

Aurel Cris, in anul 2005 cind am facut Fiv-ul, dr. mi-a spus ca sansele de reusita sint de 25-35%, ca din trei embrioni transferati sa se prinda unul. Normal ca am vrut minim 3 embrioni transferati.
Restul depinde de sansa fiecareia.
La mine n-a fost sa fie, macar ma bucur ca am incercat si avind multe ovocite, restul le-am donat. Sper ca undeva bate o parte din inima mea.

Tuturor fetelor: fiecare vom avea sansa sa devenim mamici

Magduta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Chiara: multumesc pentru PM-uri. Esti o draguta!

Nusy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuculucu spune:

SALUTARE!

sunt de la capitolul FIV in Ungaria,( eu fac la Budapesta)

luck: nu stiu dca ti-a raspuns cineva (nu am apucat sa citesc in urma prea mult) dar am vazut ca pe ultima pag. din cap. 120 ai intrabat daca mai face cineva inhibare cu marvelon. eu zic sa nu te impacientezi ca si eu sunt chiar in a 12-a zi de inhibare si o fac tot cu Marvelon. Nu cred ca e de speriat din moment ce am citi la multe fete ca au facut inhibare cu anticonceptionale. nu stiu daca au pimit tot Marvelon, dar nu cred ca are prea mare importanta. mie mi se pare mult mai important hormonul cu care se face stimularea.

sper ca te-am lamurit si sper ca nu am facut-o prea tarziu.

bafta multa sa ai!

si celelalte fete la fel!!!

cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Buna fetelor!
Madalina28 e bine ca nu ai inca nici un fel de semn, sunt sanse mari sa fie de bine! Eu insa am ceva dureri de burtica de ieri si aseara dupa ce-am prestat am avut o pata bejulie, deci cred ca se apropie CM, eu asa simt, desi sunt abia in z9 de la IA si respectiv z22 a CM-ului. Am si o stare de nervozitate, nu ma inteleg cu nimeni, desi eu nu prea am avut SPM, doar eventual dureri de cap cu o zi inainte de CM. Utrogestan nu am pus, pentru ca stau f. bine la capitolul progesteron si am zis ca nu e cazul sa pun aiurea, deci nu e de acolo. Nu stiu ce sa cred, vreau daor sa zboare zilele astea pina marti, ca sa nu mai stau in suspans, nu-mi place!
Aurel_cris mai ai putin iubita, tinem pumnii stransi marti pentru tine!
Danyalo mulumesc de intrebare! Am raspuns mai sus. Multa bafta si tie iubita, se apropie ziua cea mare!

Vreti sa-mi votati pisoiul meu pe nume TOMI ? E inscris in concursul Whiskas, are 9 luni si adora sa stea pe tastatura calculatorului. Il gasiti la pag.30 http://www.whiskas.ro/concurs-pisica-lunii.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DORIS_71 spune:

IOANATUGS pisoiul tau nu mai e la pag. 30 ci la 32. Votat pisoi frumos.

Eu nu stiu ce sa mai cred. Trebuia sa-mi vina CM pe 26 si pana azi nimic. Nu am nici un semn de CM. Azi dimineata am facut si un test de urina si e negativ. Sunt intr-un stres maxim ptr. ca mie pana la 36 de ani nu mi-a mai intarziat CM. NU stiu ce sa fac, nu reusesc sa dorm, nu reusesc sa fac nimic cu gandul ca poate, poate, chiar daca cu problemele sotului ar fi o minune sa raman natural. Ce ma sfatuiti sa fac, ca simt ca inebunesc daca mai stau mult asa.
Acum am citit ce ati scris voi azi ca testul de urina nu e mereu elocvent. Pe al meu scie ca e 99% credibil. Sa-mi fac programare ptr. o eco? AJUTOR ASTEPT SFATURI.

toate FIV-oasele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Doris fa un test din sange se numaste B(beta)hcg este cel mai concludent test.Multa bafta sa fii insarcinata!
Ioana poate petele sunt de la implantare.Tu la IA ai voie sa prestezi?Noi la FIV nu pana la B-hcg,iar dc ramanem pana nu ne da acordul medicul nu,dar sunt si fete care desi au ramas au prestat si nu li s-a intamplat nimic.

Madalina
calea sigura a esecului este sa renunti...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Doris71 multumesc pentru vot! Fa un beta HCG maine si ai si rezultatul in aceeasi zi(daca-l faci la Victor Babes), e % sigur. Mult successa vii cu vesti bune!
DanaP. bine ai revenit iubita si multa bafta in tot ce faceti de acum in colo!

Vreti sa-mi votati pisoiul meu pe nume TOMI ? E inscris in concursul Whiskas, are 9 luni si adora sa stea pe tastatura calculatorului. Il gasiti la pag.32 http://www.whiskas.ro/concurs-pisica-lunii.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyalo spune:

Buna fetelor
Inainte sa fug la injectoarele de seara...vin repede cu raportul!
Ininte sa povestesc ... tot simt ca e ceva aiurea si vreau sa-mi confirmati sau infirmati si voi!
Deci: ziua 7 de stimulare ( dimineata... in care am ajuns cu greu...dar am ajuns)dupa doar 6 injectii cu gonal f doza cea mai mica...150 ... endometru 12!!( aici maca 2/zi si tinct. de cretisoara dim si seara isi spun cuvantul!!) si pe OD 7 foliculi intre 8 si 10 mm... iar pe OS 6 foliculi intre 8 si 10 mm!!!!!!!!
Mie mi s-au parut cam mici dr-lui nu....insa lui i s-au parut cam multi....deci cum se banuia de la inceput risc de hiperstimulare avand ovare micropolichistice! Inclusiv frailica si-a aruncat okiul ei de vultur pe ecranul ecografului si a zis...da ce sunt astea OMPC???
Stie cineva vreun pont de a evita pe cat posibil hiperstimularea???
Duminica merg din nou la eco...si atunci aflu ce si cum...atunci se hotaraste daca fac pregnilul sau mai merg o zi cu stimulare...
Proful a zis 2 inj. de 5000 cu pregnyl sa cumpar...nu e prea mult?? voi cate ati facut?? Parca cineva a zis ca de la pregnylul prea mult se poate face hiperstimulare!Acum dilema mea e alta: oare cei 13 negri mititei sunt toti foliculi sau sunt multe chisturi???
Dr a zis sa nu-mi fac griji ca avem cu ce defila...numa sa avem si material saditor(ooops!!! caci a aruncat un ochi in spermograma!!)...dar...chiar nu ma mai stresez...ce o fi o fi...si nu am ce sa mai schimb! Zarurile au fost aruncate!
Ma duc la injectoare si apoi la papica!revin!
aurel_cris- sa dea DD sa fie totul bine si sa ai un rezultat bun!Nu stiu ce sa zic in legatura cu nr. embrionilor... eu inca nu vreau sa ma gandesc..o iau usor..pas cu pas... voi vedea atunci!!
AndraO - tu ce mai zici??
Madalina- mult a fost- putin a ramas-- sa dea DD sa fie bine!
Ioana-nu se stie niciodata!Spera pana la proba contrarie!
dany

Mergi la inceput