FIV 121
Raspunsuri - Pagina 16
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/aurel_cris/aurel_cris.jpg)
aurel_cris spune:
Kora mersi,sper ca va fi bine
Am uitat sa va intreb dr Dascalescu a zis ca la ET imi va transfera doar 2 embrioni sa speram de cea mai buna calitate,de obicei cam citi se transfera???Pina la urma embriolog va fi dr Dascalescu pt ca dr Cocei nu este in tara.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
madalina28 spune:
Aurel-Cris inseamna ca marti eu si Ioana te vom tine de manuta la ET,noi vom fi acolo pt test,pana atunci bafta multa la punctie si sa se iubeasca mult cu ca sa iasa embrionasi de calitate.
Madalina
calea sigura a esecului este sa renunti...
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/lulu75/lulu75.jpg)
lulu75 spune:
quote:
Originally posted by KoraPop
lulu75 unele fete au facut si teste de urina,dar cel sigur este testul de sange care nu da gres niciodata;in ce zi e prietena ta si cat i-a iesit bhcg cand l-a facut?Ii doresc bafta multa!
Kora
CARPE DIEM!
I-au implantat embrionii (3) pe 16 mai. Hcg-ul l-a facut marti pe 29 la IDS. Cand a sunat dupa rezultat, i-au spus doar ca e neconcludent si sa il repete dupa 2-3 zile. Parerea mea e ca au incurcat ceva pe acolo si de aceea i-au dat acest raspuns. Mai face un test miercuri dar vrea sa isi ia azi si un test de urina. De aceea v-am intrebat daca e ok si testul de urina. Eu la sarcina normala, am facut testul si a iesit negativ si eu eram insarcinata in 8 saptamani, asa ca...
Luminita si
![](copilas.gif)
Album Andrei
www.dropshots.com/lulu75" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii ingerasului meu
magduta-sv spune:
Salutare tuturor Fiv-utelor!
Aurel cris , mie mi-au transferat 4 embrioni din 5 -din care 3 cu 8 celule si unul cu 5 celule la 72 ore.Dr mea a fost Dracea, embriolog Dascalescu. Daca are vreo importanta si virsta, aveam 30 ani. Nu cred ca are importanta numarul lor, ci sa ramii insarcinata
Sucees tuturor si vreau sa va spun ca sinteti minunate
Magduta
pussi spune:
quote:
Originally posted by lulu75
Ati facut si test de urina ca sa aflati daca sunteti insarcinate sau numai de sange?
Luminita siAndrei Tudor - iubirea mea (16 august 2005)
Album Andrei
www.dropshots.com/lulu75" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii ingerasului meu
si de urina si de sange, cel mai sigur e de sange!
PUSSI
![](gravida.gif)
![](bebic.gif)
![](bebic.gif)
![](baietel.gif)
Cum cresc Titi Mici
Poze Cu Titi
pussi spune:
quote:
Originally posted by aurel_cris
Buna acum am sosit de la echo si rezultatele sunt cam asa endo 12,8,ovar drept a ramas la fel cu 6 foliculii care acum sunt intre 17 si 21mm,stingul cu cei 3 si dimensiuni intre 17 si 20mm.Simbata va fi punctia iar marti ET,si dupa ce vrea DD.la toate
![](toba.gif)
![](toba.gif)
![](toba.gif)
![](toba.gif)
noi
![](vomit.gif)
![](vomit.gif)
![](vomit.gif)
![](icon_smile_big.gif)
PUSSI
![](gravida.gif)
![](bebic.gif)
![](bebic.gif)
![](baietel.gif)
Cum cresc Titi Mici
Poze Cu Titi
nusy spune:
Pussi: Nu-ti face de cap!
Nu mai stiu nici eu nimic de olteanca...Si i-am facut apelul dar n-a raspuns "prezent"...
Aurel_Cris: nu embriologul stabileste cati embrioni pui ci tu impreuna cu dr.Eu i-am spus dr.Dracea ca vreau 3, ea inclina spre 2,dar mi-a pus tot cat am vrut eu.Asa ca daca vrei sa pui 3,vb.cu dr.tau. Oricum,stai foarte bine cu productia,bravo!
Nusy
madalina28 spune:
Aurel-Cris eu am avut 9 embrioni,prima oara mi-a pus 2 desi eu am fost chiar insistenta sa-mi puna 3 am tot rugat-o si i-am adus aminte,in dimineata ET-ului cand am ajuns a zis ca mi-a oprit2 si ca restul sunt deja congelati,iti dai seama ca am crezut ca inebunesc imi venea sa-i zic cateva,iar acum la Et cu congelati din cei 7 ramasi ai rezistat doar 2 pe ceilalti mi i-a aratat morti pe monitor si apoi i-a aruncat la gunoi in fata mea,oare unul din ei nu merita o sansa atunci??????Nu-ti spun ca si acum mi-a venit sa-i zic cateva dar m-am abtinut,dar i-am aruncat o privire rautacioasa.Asta e, asa a vrut Dumnezeu.
Madalina
calea sigura a esecului este sa renunti...
dream1971 spune:
Aurel_Cris resultatele stimularii sunt foarte promitatoare si sper sa te vad curand mamica. Mult a fost, putin a ramas. Eu am pus de fiecare data doar un embrion de calitate foarte buna si a fost cu noroc. Consulta si doctorul dar cel mai bine e sa faci cum simti tu . Bafta multa.
Madalina 28 bafta marti la test. Sa fie o valoare mare.
Pussi imi pare rau ca ai grija sa ramana totusi ceva si pentru
Moniland vacanta placuta si relaxare maxima. Incarca-ti bateriile pentru un nou FIV si pentru care trebuie sa vina.
Dream 9+
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/aurel_cris/aurel_cris.jpg)
aurel_cris spune:
MADALINA 28,MAGDUTA-SV,NUSY,DREAM,PUSSI va multumesc din suflet pt lamuriri eu as tinde spre 3 dar dinsa ma intrebat citi ani am si a zis punem 2.Am sa vb simbata iarasi cu dr. sa vedem ce zice,oricum am sa insist pe 3.Inca odata va multumesc