FIV 121

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Moniland drum bun si sa aveti o vacanta superba
Madalina tot cu pumnii strinsi pt o veste buna

in asteptarea unui ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cellu spune:

Buna fetelor,
DREAM1971, referitor la foliculi - Am avut 12 foliculi, intre 9-20mm (or fi fost multi!?), la ultima eco, adica, cu 4 zile inainte de punctie. In trei dintre aceste zile am facut Puregon (200mg)/zi. Nu stiu in ziua punctie cati se mai formasera sau cat de mari erau cei 12. Poate ca in zilele astea de dinaintea prelevarii s-au dezv foarte mult ori s-au format altii, noi -nu stiu!
Eu m-am gandit la multe variante, inclusiv, la lipsa de proteine, ca ar fi fost un factor de hiperstimulare ov. (in spital imi tot ziceau sa mananc proteine).

IOANATUQ, l-am gasit si votat pe Tomi. Motanul meu e mai bine, schioapata, ceea ce e un progres, numai coada pare sa fie rupta sau il doare prea tare ca sa o miste. Astazi avem injectie de facut, iar o sa se lase cu mieunaturi prin casa.
Am de facut si eu Gravibinonul si doareee! O sa ma intep pe mine prima.

MARRINA, valorile estradiolului au fost cam asa (sper sa ma fac inteleasa), ca nu stiu ce valoare a fost de referinta:
la 7 zile de la inhibare (cu Diphereline 3,75mg)era 59 pg/ml
in Z4 de stimulare (Puregon 200mg/zi)era 51 pg/ml
in Z8 de stimulare era 346 pg/ml
in Z10 de stimulare era 771 pg/ml
in Z12 de stimulare era 1463 pg/ml
in ziua punctiei, la 36 ore dupa injectia cu Pregnyl (10.000ui) era 698 pg/ml

MNK, imi pare rau, nu stiu ce sa zic. De mine s-a ocupat Dr Deliana Predoi. Mie mi-a inspirat multa incredere. Chiar nu stiu ce sa spun.

MONILAND vacanta placuta si prolifica.
ALDOLINA, sa te distrezi la concert
AUREL-CRIS stai foarte bine !!!
MADALINA28 si ANDRARADA P

toate fetele FIV-oasele si burticoasele

Cellu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Madalina28 draga, ar fi frumos sa fie pete de implantare, dar eu mereu am avut pete inainte de venirea CM-ului, asa ca nu stiu ce sa cred! De prestat nu ne-a spus nimeni sa nu prestam, eu stiu ca la IA e voie chiar si in seara de dupa inseminare, ca sa fie mai sigur.
Cellu merci pentru vot! Mi-e mila de pisoiul tau!
Danyalo felicitari pentru productie si multumesc de incurajari!
Doris71 pai atunci fa o programare la eco peste o sapatamana, atunci s-ar putea vedea ceva!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DORIS_71 spune:

IOANATUGS; MADALINA 28 multumesc ptr. raspunsuri, eu locuiesc in Italia si aici iti dau rezultatul intr-o saptamana, de aceea intrebam de eco.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Doris am vazut ca locuiesti in Italia dar imposibil sa nu fie vreo clinica care sa nu dea rez in aceeasi zi max a doua zi adica la 24 de ore,poate treb sa platesti vreo taxa de urgenta sau asa ceva.Daca esti insarcinata nu stiu daca s-ar vedea la eco in primele 2 sapt.
Ioana te-am intrebat din curiozitate pt ca eu nu stiu cum sunt IA pt ca nu am facut niciodata si sincer am ignorat subiectul eu am trompele obturate la capetele dinspre uter.Tu unde vei face B-hcg marti?Eu o sa merg la Giulesti.
Danyalo da putin a mai ramas,multumesc pt sustinere.Eu am un ovar micropolichistic si am avut hiperstimulare, mananca albus de ou fiert,eu nu am stiut ce sa fac si am mancat doar dupa punctie cand eram umflata de ziceai ca sunt gravi in 3luni,vb Oanei "puteai sa te pitesti dupa mine".Tot doua Pregnyl de 5000 am facut si eu la FIV 1.Multa,multa bafta si tie in continuare.

Madalina
calea sigura a esecului este sa renunti...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dream1971 spune:

Danyalo, Cellu va raspund la amandoua fiindca aveti intrebari asemanatoare. Eu prima data am avut foarte multi foliculi si mai mici si mai mari. Dr nici nu i-a putut numara pe toti. A numarat doar vreo 18. Mi-au scazut doza de puregon si am facut doar o singura injectie (5000ui) de pregnyl. A doua oara (cand am facut hiperstimulare) am avut mai putini foliculi (16) - numarati toti, aceleasi doze de puregon dar 10000ui pregnyl. Oricum justificarea dr a fost ca o hiperstimulare usoara se poate oricand intampla la FIV can ai nr mare de foliculi dar devine acuta si dureaza mult numai daca sarcina s-a prins. Eu cand am sunat sa spun ca am inceput sa ma umflu mi-au spus sa am grija de bebe. Era ziua 10a dupa ET si nu facusem inca nici un test. Asa ca poate pana la urma tot raul spre bine... Se pare ca mai este un gen de hiperstimulare care apare din timpul stimularii dar care trebuie sa fie detectata de dr din rezultatele de sange si ecografii. In acest caz ET nu se mai face.

Mult success!

Dream 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kineta spune:

BUNA FETELOR,am si eu nevoie de un sfat,o parere ,am sa va spun povestea mea pe scurt:am 28 ani,acum 7 ani mi-sa scos ovarul pt chist de ovar,in 2004 am obt prima sarcina dar care sa oprit in evolutie la 6,5 sapt,intre 2004-2007,am mai avut 5 teste de sarcina pozitive,dar care sau soldat cu declansarea menstruatiei pe la 45-50 zile,toate investigatiile(spermograma,histeroscopie,analize imunolog.,hormonale si infect.precum si cariotipul genetic )nu au aratat cauza avorturilor precoce,practic toate au fost bune.IN APRILIE anul acesta am fost operata pt sarcina extrauterina dr.,pe partea cu ovarul care-l mai am,sarcina avea 2 luni,nu mi-a scos trompa dr,dar a taiat din ea si practic nu mai am nici o sansa sa raman pe cale naturala ,decat prin fiv,mi-se pare ca aceasta poveste nu este a mea ,avand in vedere cat de mult imi doresc un copil,si ma chinui de 6 ani,dar din pacate asta este realitatea.AM PROGRAM la prof. MARINESCU pe 5 iunie ,cons in vederea fiv,dar am o curiozitate daca a mai fost cineva cu o probl cat de cat asemanat. cu a mea,si a facut fiv si a putut sa duca sarcina la bun sfarsit.PT ca problema mea era ca desi ramaneam insarcinata se opreau in evolutie f devreme 2-3 sapt,nici nu puteau fi vizualizate eco(doar prima),si atunci oare chiar daca fac fiv pt ca este singura mea sansa,oare voi putea duce sarcina la bun sfarsit?ce parere aveti?mai sunt fete in aceeasi situatie,va multumesc pt raspunsuri anticipat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luck spune:

tuculucu -
multumesc de raspuns , m-ai lamurit si nu este prea tarziu.
sunt in z 22 de stimulare , continui pana luni 04.06 iar di 08.06 incep stimularea cu 5 fiole de menogon
tu cu ce o sa faci stimularea ?

bafta tuturor fetelor in tratament sau in asteptare
luck

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristal1995 spune:

Buna, fetelor!
Aldolina: maine merg la echo la 10:30 sa vedem ....nu shtiu exact ce, cred ca endometrul, cum se manifesta dupa Estrofem... Shi bineintzeles, in vreo 2 zile am uitat sa iau pastilele la 16 shi le-am luat la 18, dar sper sa nu fie chiar batute in cuie...
Cred ca shtiu despre cine vorbeai cu 4 embrioni, am senzatzia ca am fost "colege" la primul meu FIV.
Cocei pana cand este plecata? Ca ea este embriologul meu in mod normal?!?!?!?
Am emotzii foarte mari, nu shtiu cat de multe pentru echo de maine, ci mai mult pentru decongelarea aia.... Ufffffffffff!
Pupici la toata lumea!

Aly

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Madalina28 stiu iubita, ca nu aveai de unde sa stii si de fapt nici eu nu stiu sigur ce avem voie si ce nu dupa IA, pentru ca nu sta nimeni sa-ti explice. Tot forumul DC a fost pentru mine sursa de informatie. Testul beta l-as face la Victor Babes, pentru ca i-ti da rezultatul in aceeasi zi. Tu il faci la Giulesti??? La cat timp i-ti da rezultatul acolo???

Fetelor voiam sa va intreb, pentru ca voi stiti cu siguranta mai bine cum e cu hiperstimularea. Credeti ca e posibil ca eu sa fi facut hiperstimulare desi am luat doar cate 1/2 pastiluta de Clostilbegit timp de 5 zile?? Pentru ca de vreo doua zile simt ca sunt foarte balonata, nu ma mai incap pantalonii sau fustele doar in talie, dar cand ma urc pe cantar vad cam tot aceleasi kg. adica 50, 51, insa ma simt grasa. Am si ceva intepaturi prin burtica, pe la ovare, dar seara mai ales sunt parca umflata cu pompa in burta. De mancat nu mananc mai mult decat inainte si sunt aproape vegetariana, pentru ca mancanc doar legume, fructe , peste si lacatate. Am avut vreo 5,6 foliculi maturi de peste 24 pe ov. drept si unul de 21 pe ov. stang. E posibil sa am hiperstimulare ???

Vreti sa-mi votati pisoiul meu pe nume TOMI ? E inscris in concursul Whiskas, are 9 luni si adora sa stea pe tastatura calculatorului. Il gasiti la pag.32 http://www.whiskas.ro/concurs-pisica-lunii.html

Mergi la inceput