Endometru, monitorizari, ovulatie, TB - cap.153

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns floarea de colt spune:

feliiiiiiii , pup fata scumpa , si mia culpa ca nu am mai scris aici....da sa stii ca bag un ochi zi de zi....

cred ca , pe la anu in primavara as vrea sa fac un fiv...tu vad ca te grabesti , inteles ca deja ai inceput sa iei AC.....

daca e sa fim colege.....apai nici nu stii cat de mult ma bucur ..io de regula sunt un om care nu prea da randament singurea ,imi place munca in echipa....si mai ales daca fac echipa cu cineva mai experimentat ca mine...
te pupic...si daca vrei sa vb mai multe , scrie-mi pe pm sa facem schimb de adrese de mes..

vreau si io sa ,pup si sa salut toate Dumnili meli dragi , mii asa dor de meda ,dar si de noela care chiar a disparut , de turturica , de mami , cea tare inteleapta....

va doresc mult succes la planul bebe si concediu placut fetele...

MII DOR DE VOI ,DE DISCUTIILE NOASTRE PLINE DE PLOSTIOARE DULCI SI NEBUNE!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi_ducu spune:

Buna fetele,
Dupa experienta voastra cand am ovulat luna aceasta? Mentionez ca nu mi-am monitorizat ecografic ovulatia.
Doar am incercat sa mi-o descopar prin teste de ovulatie si prin luarea temperaturii dimineata.

ZIUA 8 - 36,5
ZIUA 9 - 36,5
ZIUA 10 - 36,5
ZIUA 11 - 36,4 (test de ovulatie negativ a 2-a linie a fost pala)
ZIUA 12 -36,5 (test de ovulatie pozitiv ambele linii pronuntate )
ZIUA 13 - 36,6 (test de ovulatie negativ a 2-a linie a fost pala)
ZIUA 14 - 36,7
ZIUA 15 - 36,8
ZIUA 16 - 36,9
ZIUA 17 - 37

Am prestat in ZIUA 12 si ZIUA 13. Este OK?

Merci si va pup.
Gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns L5845 spune:

gabi_ducu,din punctul meu de vedere...te asteptam cu un test de gravi cu II, peste vreo 2-3 saptamani.

Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE !
Hai bebe, vino la mami !
Lau-Meli si
Trebuie sa renasti din cenusa, ca si pasarea Phoenix si niciodata sa nu spui "Niciodata"!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amameda spune:

Floricico si la mine venit dorul... Pe aici nu o mai citesc decat pe Felicia ca restul de duamne veterane au disparut!!!
Am mai umblat ca zapacita pe DC dar nu am prins piciorus de duamna.
La mine e una calda ,una rece dar ne apropiem de clipa cea mare care va fi dupa programare peste 4 saptamani si in afara ei probabil ca mai repede dupa pronosticul dr. (Avem o Tzuca grasuna mai maricica decat ar trebui la varsta ei). Pupam Duamnili si asteptam vesti de la toati.

MEDA si 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amameda spune:

!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floarea de colt spune:

medoooo , ce bine ca mi-ai raspuns la dor....

pupici pe grasunica....offf offf...ce mandrete de fata o sa aiba mama in brate cat de curand....doamne ce a mai trecut timpul..parca mai ieri te lamentai acilea ,altaturi de alde noi duamnili ne-fericite inca..de o asa bucurie...

sa fie sanatoasa bobocul de gasca....si sa va aduca doar bucurii.....si sa stii ca astept poze de la botez....:)

asa e...doar feli....mai e pe aici..a depasit momentul de ratacire...nu stia ea cam ce sa mai faca..acum a gasit inca ceva ca trebe sa mai faca ...un fiv...si a deveni brusc activa si plina de sfaturi bune...

pupam duamnili..cu inca mult dor..

auziiii....mami??auziii...noelo???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noname spune:

Buna ! Ce mai faceti mey fetelor? Nu ati mai intrat deloc pe aici sa mai vorbimm si noi.Sunteti plecate in concediu? Ce ati mai facut si voi, cum mai merg monitorizarile?

Pupici multi si si mai multi!!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_me spune:

Salutare!!
Ieri a fost ziua cea "mare"- am fost la dr.Diana Cocei si nu am primit vesti prea bune.

-ieri Z29
-analize hormonale: nu sunt ff bune - estradiol minim; lipsa ovulatie
-ovare micro_poli_chistice (dimensiuni normale)
-uter retrovers- niciun dr.nu mi-a spus pana acum ca am uter retrovers.

-endomentru secretos 8 mmm
si
-o mica zona trasonica (un punctuletz negru) de 2.6 mm in uter, care poate fi o viitoare sarcina sau un semn ca tb. sa imi vina uratii.

Eu cred ca pana maine imi vor veni uratii si adio punctuletz.

Desi am avut o saptamana gretoasa , si cu mare pofta de inghetata nu cred ca e posibil sa .

Si acum am niste greturi si nu suport niciun miros - insa ma dor ovarele - semn ca tb sa imi vina rushii.

Saptamana viitoate trebuie sa imi fac ff multe analize:
rubeola, toxocara, toxoplasma, cmv-igg, cmv-igm, analiza secretie, cultura fungi,papanicolau..

Cam atat.
V-am pupat.

Elly

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns L5845 spune:

elly_me, nu mai fii trista, pentru ca pana nu vin rushii, tot mai exista o speranta , oricat ar fii ea de mica, sa fii , asta e vorba tizei mele,Laura-Ioana. Dar macar vreun test ai facut pana acuma? Daca nu, ia fugi matalutza la farmacie sa iei test, ca cine stie? Multa bafta si eu fac galerie, pana ne spui ce si cum, ca sa sperii uratii sa te lase in pace vreo 9 luni de acum in colo.

Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE !
Hai bebe, vino la mami !
Lau-Meli si
Trebuie sa renasti din cenusa, ca si pasarea Phoenix si niciodata sa nu spui "Niciodata"!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia20 spune:

Hop si eu! Sper ca nu va suparati ca mai intru pe la voi, mai rar pentru ca mai mult scriu la aspirante, dar as avea o rugaminte sa ma lamuriti si pe mine intr-o problema. Sunt Z34, la un CM in general de 29 zile (cu mici exceptii de intarzieri minore) si nu stiuce sa mai cred. Luna trecuta am luat closti, luna asta nu. O fi oare o dereglare de la stimularea de luna trecuta? Chestia e ca simptome de CM ar fi de vreo saptamana, dar nu vine. In plus, parca am o stare de greata cateodata dar poate fi si o senzatie indusa. Sunt oare sanse sa fie BEBE? Ce parere aveti fetelor?

http://tt.lilypie.com/Eragp3.png

Mergi la inceput