Endometru, monitorizari, ovulatie, TB - cap.153

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns L5845 spune:

felicia dragutza de tine, dar de ce nu te incumeti sa iei un test, ca poate e cu II si cu siguranta asta te-ar scoate definitiv din ceata? si asteptam vesti bune!

Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE !
Hai bebe, vino la mami !
Lau-Meli si
Trebuie sa renasti din cenusa, ca si pasarea Phoenix si niciodata sa nu spui "Niciodata"!

Mergi la inceput

Haideti mai fetelor, chiar asa? Nu mai vine nimeni cu test cu 2 liniute rosii? Se poate? Unde umblati de nu sunteti pe faza cand suna la usa barza? Sau sunteti pe "baricade" si asta nu e decat foarte bine. -ici la toata lumea si numai vesti bune!

Hai bebe, vino la mami !
Lau-Meli si
Trebuie sa renasti din cenusa, ca si pasarea Phoenix si niciodata sa nu spui "Niciodata"!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_me spune:

Lau
saru'mana pt incurajari.
Nu mi-am facut inca test de sarcina pt ca sunt in Z29 si eu am un CM fff regulat 29-30Z(pt ca iau utrogestan).

Mai astept 2 zile si imi fac un test daca nu-mi vin uratzii.

Insa eu cred ca vor veni.

Mi-a spus dr. ca nivelul estradiolului de luna trecuta din Z14 a fost mult prea mic 67 (62-550), desi in Z15 eu am avut un test de ov. II

Pentru a se forma un folicul "bun" trebuie sa fie estradiolul cel putin 150.

Asa ca eu sper, dar nu vreau sa-mi fac iluzii.
In 2 ani nu s-a-ntamplat nimik si acum ma duc la dr. , hotarata sa fac orice pt a avea bb (inseminari, fiv..) si sa raman gravi.

Culmea culmilor.
Ar fi super- dar nu pot sa cred.

Oricum ovarele ma dor- deci este semn de rushi.

Elly

Mergi la inceput

felicia20 este posibiu sa fie si o dereglare insa sa de DD sa fie bb.

Fa-ti un test de sarcina sau du-te direct la un laborator si fa-ti analiza beta-hCG si vei sti sigur ce se intampla.
Vei primi raspunsul in 24 h si te costa aprox 27RON

Chiar azi m-am interesat eu.

Bafta

Elly

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia20 spune:

Fetelor, azi dupa-masa fac testul. Maine va spun rezultatul, oricare ar fi.

http://tt.lilypie.com/Eragp3.png

Mergi la inceput

elly poate totusi e o speranta, cine stie? Tu trebuie oricum sa fii optimista, indiferent daca s-a intamplat sau nu minunea.Apropo, unde ai gasit sa-ti faci betaHCG cu 27RON? Ca eu aici in zona mea (Piata Sudului), tot la 45-50 RON am gasit , si cu rezultat in 3-5 zile, depinde de laborator....
felicia sa se sperie uratii,sa te lase in pace 9 luni, da?

Hai bebe, vino la mami !
Lau-Meli si

Mergi la inceput

Lau si eu tot la p sudului stau

Dr. mi-a recomandat un set de analize la Bios Diagnostic- str.Roma, sect.1, tel 230.55.00 (in spatele lic.IL Caragiale) si am sunat inainte sa ma duc sa le fac:

Anticorpi Antilisteria Ia 66.00 (10 zile)
Rubeola IgG 34.10
Rubeola IgM 34.10
Toxocara IgM 77.00 (15 zile)
Toxoplasma IgG 34.10
Toxoplasma IgM 34.10
CMV-IgG 42.90
CMV-IgM 42.90

Ex.microscopic Secretie vaginala 19.80
Ex. Secretie vaginala 24.20
Antibiograma 17.70
Cultura fungi din Secretie vaginala 24.20
Antifungigrama 36.30

Ex.secretie col uterin-antigen Chlamydia 50.60
Ex.secretie col uterin-antigen Gonoreea 50.60
Ex.secretie col uterin-Mycroplasma/ Ureaplasma 72.60

Ex.citologic Papanicolau 55.00

Beta-hGC 27.50 (24 ore rezultat)

Ieri nu mi-au venit uratzii, dar azi nu cred ca scap de ei.
Eu sper sa nu vina si sa ramana "punctuletzul" acolo.

Sunt asa de emotionata- cand am vazut "punctuletzul" la eco. m-am "inmuiat" toata.

Dr.l-a numit zona transinica de 2.6 mm dar a spus sa fim optimisti ca cine stie poate fi o eventuala sarcina.

Dar parca nu pot sa cred pt ca simt ca ma invadeaza rushii.

Elly

Mergi la inceput

elly merci mult de informatii , stiu unde e Bios , ca acolo am facut niste analize trimisa de o dr. de la Parhon, acum vreo saptamana si ceva. Si te rog eu, lasa pesimismul acolo, ca-l deranjezi pe samburash, lasa-l sa stea cumintel acolo sa creasca mare si voinic si sa-l tii in brate peste aproape 9 luni...ca daca te stresezi, stii ca nu e bine, da? Sa auzim de bine !

Hai bebe, vino la mami !
Lau-Meli si

Mergi la inceput

felicia unde esti? Hai, nu ne mai tine in suspans, care e rezultatul? Sper ca II !!

Hai bebe, vino la mami !
Lau-Meli si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia20 spune:

Buna, dragele mele! Uff, ce dor mi-a fost de voi!!!!!!!!

Dar sa nu va mai tin in suspans, stiti ca ieri am promis ca voi face test. Eh, sa vedeti cum a decurs treaba. Am luat un test Barza, am alergat spre casa, eram singura asa ca...la treaba. Fac testul, astept, trec cateva secunde si nu mai am rabdare asa ca privesc testul. Ce credeti ca apare acolo? Va spun eu: II clare, identice. Tremur toata, ma apuc de plans, ingenunchez si-i multumesc lui Dumnezeu pentru minunea ce mi s-a intamplat. Dar imediat, imi trece un gand prin minte: daca rezultatul e fals pozitiv si eu ma entuziasmez degeaba? Fuga la farmacie, iau un test Sure Check, vin acasa si repet procedura. In cateva secunde, ce sa mai astept eu intre 5-10 minute cum scrie in instructiuni citesc rezultatul: II identice, clare. FETELOR, SUNT GRAVIDUTA!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Offffffffff, Doamne, Iti multumesc!!!!!! E un miracol care s-a intamplat cand ma asteptam mai putin. Luna trecuta, cu closti si o gramada de foliculi - nimic, luna asta fara tratament (dr. a spus ca vrea sa vada cum lucreaza ovarele singure), cu un singur folicul care era foarte nabadaios si nu voia sa se rupa - rezultat: !!!

Offffffff, sunt atat de fericita!!!

Va multumesc pentru sprijin si sustinere, prietenele mele dragi!

Felicia, o proaspata

Mergi la inceput