Endometru, monitorizari, ovulatie, TB - cap.153

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

multumesc Felicia
da, asha ca niste zimtzi, asha arata graficul:))
oare ce o fi?

http://tt.lilypie.com/nM7Np3.png ianuarie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

claudinna, eu stiu ca daca nu se mentine 3 zile ridicata, nu ai ovulat... deci, fie inca nu ai ovuulat, fie ai avut o luna mai deosebita, nu stiu, stresanta, cosmaruri noaptea, "activitate" inaite ,care sa fi influentat temp...

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Neata, fetelor. Sper sa aveti o zi buna si cu II liniute.

Feli, , da, cred ca e bine sa iei o pauza, uneori atit corpul cit si psihicul au nevoie de relaxare, sa scape de stres. Poate de asta ai nevoie si tu, mai stii? Asa ca esti de la munte? Din Ardeal? Imi place zona Ardealului, imi place mult la Bistrita. Aerul curat de la munte o sa-ti faca bine. Dar sa stii ca si apa marii are efecte benefice la prinderea unei sarcini. Dar tu inearca sa te relaxezi si sa nu te mai gindesti in perioada aia la copii si alte chestii. Doar la tine si la sotul tau.

bebe si burtik

Mergi la inceput

Da, Jasmine, sunt din Ardeal, dintr-un sat din Apuseni, si mi-as petrece acolo tot concediul! Dar sotul meu prefera marea, asa ca le vom imparti, mergem acum la munte, si prin septembrie la mare.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxandrada spune:

Felicia , endometrul era de 2,5 luna trecuta, cand am fost la Corina Neamtu, si eram in ziua a 9-a; si ea a facut ochii mari cand a vazut si mi-a spus, la fel ca si tine, ca asta s-ar putea sa fie cauza pentru care am pierdut si sarcina trecuta ( nu s-a produs nidarea din cauza endometrului foarte subtire). Luna asta nu mi l-a mai masurat, am facut monitorizari aici, la eco normala.
L5845, sa stii ca mie mi s-a spus ca Euthyrox-ul trebuie luat cu precautie in eventualitatea unei sarcini ( poate sa sufoce fatul daca e in cantitati prea mari sau poate sa provoace diverse anomalii daca doza e insuficienta), asa ca ar fi bine ca medicul sa-ti urmareasca valorile hormonilor tiroidieni. Eu nu am avut posibilitatea de a merge foarte des la Bucuresti pentru dozari,din cauza timpului, si m-am trezit ca am trecut foarte repede de la hipotiroidie la hipertiroidism.
Week-end placut!

R

Mergi la inceput

se poate sa fie si de la stres si oboseala, ca am avut o perioada...
dar gata, ma relaxez, ca alta solutie n-am:))
o sa-mi iau sotul la plimbari lungi si dese:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

neatza dragelor
m-am trezit la 6 dimineata si de atunci nu mai pot dormi. am repetat si azi testul (pt.mai multa siguranta, ca de altfel nu-mi venea sa cred ca este testul meu) si au iesit inca din primele secunde cele II liniute. sunt atat de emotionata si fericita
va doresc si voua sa treceti cat mai curand prin aceste stari

testele mele

Mari

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Oho, Nemary, ce teste clar pozitive! Cred ca esti cea mai fericita! Ai grija de tine si tottl va fi bine!

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns L5845 spune:

nemary Felicitari! inca o data, ce mult mi-as dori sa vad si eu cat mai curand un test din asta...Sa speram ca toate fetele aspirante la titlul suprem de MAMICA, vom avea teste din astea, cat mai curand .Sarcina usoara de acum in colo, cu bebe sanatos si mishcaretz.

Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE !
Hai bebe, vino la mami !
Lau-Meli si
Trebuie sa renasti din cenusa, ca si pasarea Phoenix si niciodata sa nu spui "Niciodata"!

Mergi la inceput

va fac si eu galerie, dragi aspirante!
sa aveti cat mai curand bebici in burtici
pana la toamna, doar va tin voua pumnii stransi:)) iar la toamna vreau sa va concentrati si sa-mi tineti voi mie pumnii stransi bine!!

Mergi la inceput