Endometru, monitorizari, ovulatie, TB - cap.153
Raspunsuri - Pagina 20
danangie spune:
Ce mai faceti fetelor?
Nimeni nu mai vine cu vreun test?
Nimeni nu se mai monitorizeaza?
Daca faceti acest lucru pentru a elimina din stres e bine.
Dar daca ati intrat in butoi ca au venit uratii in vizita nu e bine.
Sus capul pentru cele care o iau de la capat!!!
Si tin pumnii pentru cele care sunt in asteptare!!!
D-ne ajuta!!!
POZELE MELE
kitzy spune:
Eu nu-mi fac monitorizare,sunt o fire mai comoda, sunt in ziua 4 de intarziere, deocamdata test negativ.
danangie spune:
KITZY de obicei cat e ciclul tau? Sper totusi sa fie cu ochisori. D-ne ajuta! Eu ar fi trebuit sa ovulez.....cred.....daca sunt in ziua a 9-a sau a 10-a.....habar nu am....e posibil sa ovulez deja. Chiar daca pana acum eu ovulam cam prin ziua a 17-a a CM. Azi prestez...ca poate poate se prinde.
POZELE MELE
danangie spune:
Buna seara!
Deci, pana la urma ieri am prestat ca sa fiu sigura. Azi aveam tot mucus apos. Doar ca in seara aceasta surpriza: mucus gelatinos. Cel ca albusul de ou. Si sunt necajita ca sotul nu-i acasa ca-i de noapte. Sper ca maine spre pranz cand am de cand sa prestez......sa nu fie prea tarziu. Dar oare inca urmeaza sa ovulez? §Atunci ce era cu durerile de ovare de acum 2 zile.....si cele de ieri dimineata?? Eh...cum o vrea D-zeu!!
Voi ce mai faceti fetelor?
POZELE MELE
Jasmin012 spune:
Buna, fetelor, n-au mai aparut gravidutze? Vad ca pe iunie nu e nimeni pe lista.
Feli,
draguto, ce faci? Ai vreo veste buna? Ai fost acasa, in concediu? Sau in august?
Dana,
ce bine sa te vad aici! Vad ca intrebai de Maca; eu am luat aproape trei luni, cam dupa ce m-am operat si pina am ramas. Am luat de la Innovatics, cum te sfatuia una din fete. I-am dat Maca si lui Dan vreo luna si jumatate. Si n-am chist acum, il am pe bebe. Am o foarte buna parere despre Maca, cred ca am sa mai folosesc in momentul in care o sa vad ca intirzie al doilea bebe...
bebe si burtik
cum creste comoara
Jasmin
19+
Daniel
Jasmin012 spune:
Dana, acum imi amintesc, dupa operatie, in prima luna am avut ciclul dereglat, asa ca presteaza nu numai in zilele despre care crezi tu ca ovulezi conform ciclului de dinainte...Presteaza mereu in perioada asta, poate se prinde chiar de data asta...Of, Doamne, sa fie cu ochisori...
Ah, despre BU nu stiu nimic, dar Maca am luat 3/zi.
bebe si burtik
cum creste comoara
Jasmin
19+
Daniel
Ruxandrada spune:
Dragele mele, imi era tare dor de voi!!!!!!!!!!

Nu am nicio veste, deocamdata. Iau partea buna a lucrurilor:de doua luni, de cand fac stimulare cu Closty si iau Duphaston, am si eu un ciclu regulat. Asta e a treia luna, si cred ca o sa ma opresc, o sa fac o pauza, si apoi o sa caut un medic in Bucuresti, sa o iau de la capat.Si ce daca imi bate ceasul biologic?
Acum incerc sa ma bucur de vacanta: dorm, citesc, ma relaxez.
Va tin pumnii tuturor ; sper sa reusesc sa intru mai des pe forum, acum ca am mai mult timp. Succes luni, Felicia!
pe toate!
R
noname spune:
Buna fetelor! Ce mai faceti? Eu nu am mai intrat de ceva timp pe aici, dar la mine nu s-a schimbat nimic, in afara de faptul ca NU MAI POOOOTTT!!!!
Vreau sa am si eu copilul meu, sa ma joc cu el....chiar asa de mult oi fi gresit in aceasta viata , incat sa nu am dreptul sa fiu si eu fericita alaturi de un copil al meu?
Nu mai pot... (stiu ca ma repet si poate va stresez), dar sunt terminata si din punct de vedere fizic si psihic, simt ca nu mai pot duce o asa povara foarte grea.
Acum am si eu o intrebare: am facut tratament cu menogon si mi s-au inflamat foarte tare ovarele, si medicul meu mi-a zis sa nu mai iau si sa iau METFORMIN.
A mai luat cineva asa ceva? Daca da, va rog din suflet sa imi spuneti cum v-ati simtit si daca si el produce ovulatie( ca eu nu am dak nu iau pastile si mi-e frica ca o sa am iar probleme si nu o sa imi vina uratzzi)
Cu speranta ca v-am stresat foarte tare Va multumesc ca ma acceptati printre voi!
Va pup si astept vesti bune de la voi!!!!!!

danangie spune:
JASMIN multumesc de raspuns. MACA nu face rau daca ramai gravida? Da, mai toti mi-au spus ca MACA e bun. In seara aceastaa chiar am citit si un articol in italiana precum ca un medic din Torino da MACA la barbatii care au probleme cu spermatozoizii. Acum nu stiu ce sa fac.....eu cred ca am sa astept luna aceasta sa vad daca e cu ochisori si pe urma am sa incep sa iau daca vin uratii. Doar ca nu am decat o cutie....[bang]
RUXANDRA e foarte bine ca te relaxezi si ca incerci sa te bucuri de orice clipa. Ai sa vezi ca acum va veni bb. Numai bine si D-ne ajuta!
NONAME nu ne stresezi. De aceea suntem aici. Sa ne sprinjinim una pe alta si sa ne incurajam. Despre medicametele care ai scris , din pacate nu stiu nimic.....nu am experienta in asa ceva............poate se gaseste sa-ti raspunda cineva. Incearca sa te linistesti. Stiu ca dorinta emare.......si mie imi este frica sa nu intru din nou in goana aia nebuneasca dupa bb. Dar incerc din raspunteri sa-mi fac curaj. Ca sigur cu tot stresul adunat nu va veni bb. Mult noroc.
POZELE MELE
felicia_ spune:
Buna dimineata tuturor!
Jasmine,
ce ma bucur vazand cele "18+" la semnatura ta, inseamna ca totul e bine! Da, am reusit sa merg in concediu acasa, a fost suuuper! O sa adaug niste poze in albumul meu, sa vedti si voi ce voiam sa zic prin "iarba verde",
ca prin Bucuresti nu mai gasesc asa ceva!
Ruxandrada,
vacanta placuta! Au scapt cu bine elevii tai de BAC? Multumesc ca te gandesti la mine!
Dana, nici nu stii cat te admir pt optimismul cu care reusesti sa privesti viata! Sunt convinsa ca in curand ne vei aduce iar vesti bune! Si eu stiu la fel, BU pana la ovulatie, maca poti lua toata luna. Ambele sunt bune si pt barbati, el poate lua toata luna si BU.
Noname,
nu ne stresezi...as vrea sa iti pot spune cuvinte care sa te ajute sa iesi din starea asta, (stii ca tristetea, deznadejdea nu te ajuta deloc sa iti indeplinesti visul) dar sunt convinsa ca ai auzit tote argumentele posibile, le stii foarte bine...Sper sa gasesti in tine puterea de a lua viata asa cum este, cu bune si rele, incercand sa te bucuri de ceea ce ai (sot, familie, prieteni) si sa nu te concentrezi doar pe regretul pentru ceea ce nu ai...Hai, iesi din butoi ca nu e bine deloc acolo!
kitzy, asteptam cele II liniute!
poze