Endometru, monitorizari, ovulatie, TB - cap.153
Raspunsuri - Pagina 19
felicia_ spune:
liana.berbec, temperatura bazala e doar orientativa, in cazul in care nu faci eco. In mod sigur, daca in z 11 aveau un folicul asa de mare, s-a spart in z 12, maxim 13. Bafta si asteptam II liniute!
poze
elly_me spune:
dana_vio - multumim pentru sfaturi si incurajari. Sarcina usoara
liana.berbec - nu te mai chinui cu temperatura bazala, cred ca testele de ovulatie si monitorizarea eco. sunt mult mai "precise".

Elly
dana vio spune:
In combinatie cu tratamentul alopat si cu BU eu am urmarit si TB. Daca este luata corect (intravaginal si la aceeasi ora+/-15min si dupa 3ore somn) aceasta este SINGURA METODA care iti spune sigur ca ai ovulat sau nu! Trebuie urmarita cel putin 3luni consecutiv in aceleasi conditii ptr a putea concluziona felul in care functioneaza organismul tau/sistemul hormonal.
Ex: in prima luna mi-a aratat ovulatie in ziua9, mucus ou absent total, in a doua luna mi-a aratat posibila ovulatie in ziua9 si apoi totusi ovulatie in ziua15 (am folosit www.fertilityfriend.com)
Cunoscand acestea am facut
in jurul acestor zile, ptr ca atunci este probabilitatea cea mai mare!
PS: am 36ani!
dana vio
15+

L5845 spune:
elly, analizele de tiroida le-am facut la Bios, spermograma la mine in oras iar celelalte hormonale, le-am facut la Medcenter Berceni, ca stau in zona.O sa sun pe 1 august, sa vad ce si cum.Merci mult
.
Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE !
Hai bebe, vino la mami !
Lau-Meli
si 
Trebuie sa renasti din cenusa, ca si pasarea Phoenix si niciodata sa nu spui "Niciodata"!
L5845 spune:
elly vecina
, din pacate mi-a zis ca abia la 1 august fac programarile pentru septembrie si in colo. Dar chiar m-ai facut curioasa, asa ca o sa mai sun inca o data sa vad.
Hai bebe, vino la mami !
Lau-Meli
si 
Trebuie sa renasti din cenusa, ca si pasarea Phoenix si niciodata sa nu spui "Niciodata"!
danangie spune:
DANA VIO mi-am cumparat si eu BU si MACA dar nu stiu cum sa le iau, nu stiu daca e bine sa le iau ca cineva mi-a zis ca e riscant ca favorizeaza aparitia chisturilor, tu ce zici? Cum le-ai luat? E bine sa le ia si sotul?
POZELE MELE
dana vio spune:
quote:
Originally posted by danangie
DANA VIO mi-am cumparat si eu BU si MACA dar nu stiu cum sa le iau, nu stiu daca e bine sa le iau ca cineva mi-a zis ca e riscant ca favorizeaza aparitia chisturilor, tu ce zici? Cum le-ai luat? E bine sa le ia si sotul?
POZELE MELE
dana vio spune:
Scuze, mi-a disparut mesajul!
Si eu mi-am luat MACA, dar n-am ajuns s-o iau, iar BU am luat 30pic/dim si seara in primele 10/14 zile ale CM, adica pana la ovulatie. Nu mai mult, ptr ca am avut o tentativa vara trecuta si am luat 3luni fara pauza si m-am dus la medic cu un ovar atat de inflamat ca era mai mare decat uterul!
Maca n-am vazut sa aiba restrictii, eu ma gandeam sa iau 3/zi.
Daca ai probleme cu chisturile in a doua parte a ciclului poti lua tinctura de muguri zmeur si coacaze negre.
Sotul cred ca poate lua BU fara pauza, dar nu sunt sigura, dar daca n-are probleme da-i pace!
Multa bafta!
L5845 spune:
danangie ma bag si io ca musca acum
, dar vreau sa-ti spun sa iei Maca de la Innovatics, ca e cea mai buna, e de 500mg si se iau 3 /zi.Eu am luat 3 luni consecutiv si m-am simtit foarte bine de la ea.Bu am luat in paralel, fara pauza, ca nestiind cand am ovulatie din cauza CM extrem de rar, nu am putut socoti cele 14 zile pana la ovu si apoi pauza.Sanatate multa
.
dana vio
.
Hai bebe, vino la mami !
Lau-Meli
si