Endometru, monitorizari, ovulatie, TB - cap.153

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elly_me spune:

felicia 20 - FELICITARI!!!!!

Lau-
eu sunt fff optimista- insa nu cred ca este cazul luna aceasta.
Dozarile hormonale nu au fost stralucite luna trecuta in Z14.

Desi am avut in Z15 test de ov pozitiv si .

Nu vreau sa-mi fac iluzii - desi sper sa fie .
Si doctora mi-a spus sa astept sa-mi vina - ca poate nu o sa-mi vina.

Sunt fff stresata pt ca nu mi-a venit (desi cred ca maine nu scap) si la eco era "punctuletzul" acolo.

uffffffffffffffff
Astept sa vad ce-mi rezerva ziua de maine.
GREU MAI TRECE TIMPUL !!!

Elly

Mergi la inceput

Ruxandrada - din cate stiu eu nu este bine sa faci mai mult de 3 luni stimulare.
Dupa 3 luni trebuie sa faci o pauza.
Sa vedem ce spun si fetele.

Elly

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns L5845 spune:

Lasa elly, ca si eu mi-am facut luna trecuta dozarile in ziua 21(asa mi-a recomandat dr.) si e putin dezastru, plus ca am avut 3 teste pozitive de ovulatie si am la momentul "X", dar se pare fara rezultate.Merg luni cu toate rezultatele, si cele de la tiroida, si echo si tot, sa vad ce "plan de bataie" imi propune, chiar sunt curioaa.Si nu te mai gandi decat ca "punctuletul" e acolo si acolo trebuie sa si ramana 9 luni, da?

Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE !
Hai bebe, vino la mami !
Lau-Meli si
Trebuie sa renasti din cenusa, ca si pasarea Phoenix si niciodata sa nu spui "Niciodata"!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxandrada spune:

Elly, multumesc pentru raspuns. Citisem eu ceva pe forum in legatura cu asta, dar nu eram sigura, de-aia am intrebat. Iti tin pumnii si ma rog si eu ca punctuletul sa nu plece.
Lau, iti doresc succes luni!

R

Mergi la inceput

Ruxandrada merci mult . Eu nu ti-am raspuns la intrebare, pentru ca nu stiam ce sa-ti raspund din pacate. Eu am facut stimulare, dar acum vreo 5 ani si nicidecum ceva consecvent...nu stiam pe atunci ca se face 3 luni consecutiv si nici nu mi s-a facut asa cum trebuie, faceam o luna, imi dadea Pregnyl, asteptam sa vedem daca am ramas gravi, nu ramaneam, iar faceam stimulare o luna, oricum a fost ceva facut haotic desi era la indrumarea medicului.Sa vedem acum ce o sa-mi dea, oricum va spun tot ce-mi zice luni, no problem.Multa bafta!

Hai bebe, vino la mami !
Lau-Meli si
Trebuie sa renasti din cenusa, ca si pasarea Phoenix si niciodata sa nu spui "Niciodata"!

Mergi la inceput

Azi Z1- au venit rushii
M-am indopat toata ziua cu ibalgin de durere.

Oricum eram sigura ca o sa-mi vina.
Nu mi-am facut iluzii, dar speram sa nu vina.
uffff
Saptamana acesta sau cealalta imi fac analizele pe care mi le-a dat dr.Cocei si sa vad ce imi propune.

Va multumesc pt sustinere.

Totul o sa fie bine si o sa se intample si "minunea". Rabdare sa avem.

Lau - bafta luni la dr.

Elly

Mergi la inceput

elly nu te stresa si nu te mai necaji, incepe o luna noua, o noua speranta, asa ca...nu ceda si intr-adevar asa cum ziceai si tu, rabdare, ca totul va fi bine, o sa vezi. si ai grija de tine.

Hai bebe, vino la mami !
Lau-Meli si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuca spune:

Buna fetelor,
Luna aceasta mi-am facut si eu analizele si monitorizare ecografica. Va rog si eu daca vreti sa va uitati peste ele sa imi spuneti si mie cum sunt. Toate analizele sunt facute in Z1. (Uratii au venit seara si eu le-am facut in urmatoarea dimineata)
Estradiol 27.00 (39-189)
LH 4.92 (1-18)
Testosteron 0.23 (0.05-0.73)
Progesteron 0.77 (0.27-2.61)
Prolactina 16.44 (1.39-24.20)
FT3 2.70 (1.45-3.48)
FSH 7.44 (4-13)
Cytamegalovirus IGG 12.90 (>15 pozitiv)
Cytamegalovirus IGM 0.13 (>0.500 pozitiv)
Toxoplasma IGM 0.26 (>0.6 pozitiv)
Toxoplasma IGG 0.00 (>3 pozitiv)
Rubeola Ac IGG 133.90 (>10 pozitiv)
AG HBS, AC HCV, HIV - negative (valori normale negative)
FT4 1.14 (0.71-1.85)
TSH 2.23 (0.49-4.67)
TT3 1.25 (0.79-1.49)
TT4 7.19 (4.5-12.00)
DHEAS - nu am inca rezultatul

Iar la monitorizare, foliculul e pe OS:
z5-endometru 6.5mm
z10- 11/9 mm
z12- 16/13mm
z14- 21/17mm (endometru 12 mm)
azi sunt in z16, maine ma duc sa vad daca s-a spart foliculul)

Cam astea sunt. La HSG mi-a zis ca trompele sunt permeabile si uterul are aspect normal.

vrem si noi un - din august 2005
vio

Mergi la inceput

iuca la intrebarea referitoare la cat de bune sunt analizele, nu stiu sa-ti raspund, ca sunt si eu in aceeasi situatie, adica azi merg sa le vada dr. sa vedem ce plan aplicam...dar din cate am vazut eu, sunt bune majoritatea (adica se incadreaza in limitele normale), am vazut ca si endometrul e destul de grosut, depinde acum " ce face" foliculul...Sa speram ca in curand o sa vii cu o veste buna II. Tin pumnii !

Hai bebe, vino la mami !
Lau-Meli si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuca spune:

L5845 multumesc mult pt raspuns. Pe mine ma ingrijoreaza estradiolul ca are o valoare mica. Bafta multa la dr, eu ma duc vineri. Analizele le-am facut in vederea inseminarii ca natural nu avem sanse.

vrem si noi un - din august 2005
vio

Mergi la inceput