tauroaice(22)
Raspunsuri - Pagina 9
gabitz78 spune:
neatza.
s-a reparat calculatorul.
ieri am fost la eco morfo, totul e bine...in grafice....si s-a confirmat ca e fetitza.
(ruxandra -
)
eu mor de cald...si abia astept sa treaca timpul....
in rest, noutati nu am.
iusitna - tinem pumnii azi!

va pup pe toate.
Gabi_K spune:
am vb aseara cu baietelul Iustinei, mi-a spus ca azi ii face bubitza lui mami
Iustina, tinem pumnii!!!
Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
poze
Totul despre alaptat!
ruxandra_sb spune:
Probabil ca Iustina a ajuns deja acasa. Ii dorim refacere rapida si multa sanatate. 
Are mama doi flacai.. Matei (5) si
Grigore
www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!
ruxandra_sb spune:
Gabitz, te vaz!!! 
Grigore
www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!
ruxandra_sb spune:
aha, deci functioneaza 
Grigore
Gabi_K spune:
Iustina e acasa, am vorbit cu sora ei azi dimineata, insa ea dormea inca... Iustina, sper sa te refaci cat mai repede!!!
Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
poze
Totul despre alaptat!
ruxandra_sb spune:
Iustina, te asteptam cand te simti in stare.
.. vazut azi burtica de Gabitz. 
Grigore
gabitz78 spune:
quote:
Originally posted by ruxandra_sb
Iustina, te asteptam cand te simti in stare.
Are mama doi flacai.. Matei (5) siGrigore
si???doar atat??nu mai zici nimik???
am ajuns cu bine acasa....
iustina - multa sanatate!

va tzuc racoros...
ruxandra_sb spune:
quote:
Originally posted by gabitz78quote:
Originally posted by ruxandra_sb
si???doar atat??nu mai zici nimik???
am ajuns cu bine acasa....
iustina - multa sanatate!
va tzuc racoros...
.. mda, ai dreptate vazut si pe posesoare. Tipa bine, blonda, la pantaloni scurti, alea, alea.
In forma tare, nu parea deranjata de nebunia de-afara. E drept ne-am vazut si la prima ora, sa nu ma faceti iresponsabila ca scosei gravida pe canicula.
Grigore www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!