tauroaice(22)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Iustina, refacere rapida si asteptam vesti din cele mai bune!

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Noi plecam maine inspre munte. Sa fiti cuminti si sa ne revedem cu bine. Poate mai reusesc sa intru si de pe-acolo...

Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore

www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

ruxandra - distractie placuta! sa te gandesti si la noi....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

Distractie placuta, Ruxandra!!!

Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
poze

Totul despre alaptat!

Mergi la inceput

Mey tre sa intervin eu de la munte sa va trag de-o ureche.. sau ce??!! Pai se poate??? Ia tauroaice repejor INVIORAREA !!!

www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!

Mergi la inceput

...chiar nimeni ???

Mergi la inceput

.. eu nu ma mai joc asaaa..

Mergi la inceput

Bineee, sa mai zic de noi. Suntem la munte, eu is virusata, iar saptamana asta a plouat la greu pe-aici. Asa a avut barbata-meu bafta.. din anul acesta secetos a nimerit exact in una din putinele saptamani.. ude. Chestie care le-a cam stricat planurile de mers prin munti si lalala.

Voi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

si io plecata, in concediu, la munte, dar am trecut sa va salut:)
Sper ca sunteti bine toti, Ruxandra, sa scapi repede de virusi!!!

Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
poze

Totul despre alaptat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jenn spune:

Reusesc sa mai intru si eu pe aici!Ne-am mutat in sfirsit la casa noua!Of,greu e sa nu te ajute nimeni!Ca sa va faceti o idee ne-am mutat de 2 ori in 6 luni...Prima oara asa a fost dorinta cumparatoarei sa plecam cit mai repede ca ea statea cu chirie intr-un cartie naspa si de ,vroia femeia in centru...deci ne-am cautat cu chirie ceva pina era gata casa noua.Apoi amenajarile strict necesare si uite asa am tot fost ocupati..Ziua nu pot sa intru ca e fata activa iar seara cad frinta ca eroii iar pitica se culca tirziu...Vreau si eu o vacanta,dar nu prea ma incumet cu fata la drum lung.MA bucur ca unele sunteti in vacante,sa va relaxati,ce bine!Sanatate,o zi buna!

Mergi la inceput