tauroaice(22)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

salve...
si eu sunt in focuri cu mutatl..uneori am impresia ca nu se mai termina...sunt terminata...
ruxandra - multa sanatate.cand va intoarceti???
pupici tuturor si sa auzim numai de bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Aha, vad ca-i la moda sa te muti.

Gabitz,Jenn truda cat mai putin si rezultate cat mai pe placul vostru.

Gabi, vacanta placuta si voua. Si sa ne auzim cu bine.

Gabitz, ce mai zice Eliza? .. iar eu mai stationez o leaca.

Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore

www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!

Mergi la inceput

ruxandra - abia astept sa vii acasa....sa ne mai vedem...
eliza e bine, maine mai merg la control...sa vedem ce ne mai zice.
pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jenn spune:

Ruxandra merci de urari!Cit despre moda ce sa zic...Atit cit poate fi de la moda dorinta fireasca de a avea o casa mai mare ori un cartier mai linistit ori mai stiu eu ce criteriu,atunci da,e la moda sa te muti!Ca eu una mi-am luat portia pe 10 ani!Gabitz ai terminat cu mutatul?Partea negativa la mutatul asta e ca speram sa slabesc un pic dar n-a fost asa!Partea buna e ca am experienta acum,pot sa-mi deschid o firma de mutatOk,sper ca aveti un week end placut,pa pa!

Mergi la inceput

buna.
jenn - n-am terminat...mai am putin...dar acum astept sa iasa contractele de gaze si lumina, ca fara ele nu ma pot muta. mai am de dus doar strictul necesar...in 2 zile as termina, dar nu depinde de mine, din pacate.
noi suntem bine, eliza e ok...mult a fost, putin a mai ramas.
stefi se intoarce miercuri seara.mi-e dor de el...abia astept sa-l vad.
va pup.

Mergi la inceput

Gabitz au tecut cele 2 zile.. ai terminat??

Jenn mie-mi spui de stresul cu mutatul. La viata mea m-am mutat doar de 2 ori .. si mi-a cam ajuns. Si sa sti ca eu glumeam cand ziceam ca-i la moda. Care e cartierul cel linistit? Cum va simtiti in noua casuta?

Eu is sapt viitoare pe la oras. Asa c-o sa ne auzim mai des.

www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!

Mergi la inceput

Danelutzaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Mergi la inceput

Gabitz, gata esti?Noi incepem sa ne adaptam-cartierul e nou,Stadshagen se numeste.Din 10 case 8 au un balansoar in curte,un mic tobogan,leganut,etc deci e plin de copii!Toti probabil ca si noi doritori de spatiu-o camera in plus,o gradina mai mare si cit mai departe de trafic,autobuze,etc.Inainte stateam in centru si toata lumea bine mersi parca pe strada noastra si cind veneai de la servici loc pauza!A iesit cu scandaluri de citeva ori...Pina la urma au introdus parcare cu plata iar rezidentii aveau card anual.Aici e gratis inclusiv in zona comercialaceea ce rarisim vezi!De facut ar mai fi destule dar e nevoie de timp si de bani,multi bani,asa ca o luam catinel...Ok,sper sa- mi treaca insomnia,mai dau o tura si in patuc!

Mergi la inceput

Dat in w-e o fuga pan la mare. Frumos si relaxant, caci n-avuram flacaii dupe noi...

Jenn, super ca ati schimbat centrul aglomerat pe-o zona linistita si populata de copii. Iar parcari free si disponibile... ce vis frumos.

Gabitz n-ati terminat??

Gabi, tot la munte?

Mergi la inceput

Ruxandra ,m-am uitat si acu am vazut ca stai in Bucuresti.Ce aglomeratie!Trec rarisim pe acolo dar mi se pare un infern -ca trafic cel putin.Partea buna e ca cei mai multi copii din zona sunt la cresa sau gradi si nu e chiar galagie.Mai tipa unu altu,da ce sa le faci sunt copii,o tipa si a mea mai incolo,stiu eu?Pina se termina de construit casele de peste drum,isi pune toata lumea trotuar,gard,etc va mai fi ceva deranj dar nu va tine mult, sper eu...Asta e ,strada noua,de nu o gasesti nici cu sistem de navigatie.Va fi amenajat si un mic parc chiar la capatul strazii noastre,pare bine!Cit priveste parcarea platim impozite de ne uscam era si cazul sa faca ceva!Dincolo plateam anual,in functie de cite masini aveai iar acum vor sa introduca in finctie de poluarea pe care o face masina.Mi se pare corect,daca am Lastun sa platesc mai putin decit unu cu jeep!ok,o saptamina buna va doresc!

Mergi la inceput