tauroaice(22)
Raspunsuri - Pagina 12
Gabi_K spune:
io-s acasa de o saptamana, dimineata lucrez, dupa masa ma ocupam de musafiri. Aseara au plecat, au luat-o si pe mama si pe Robert la ei (in Germania), si acum o car pe Lili dupa mine la servici... bine ca-i vacanta si nu e aglomerat la noi.
Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
poze
Totul despre alaptat!
gabitz78 spune:
neatza...
n-am avut timp si net zilele astea, d-aia n-am intrat.
offf....inca nu ne-am mutat!
nu mai avem mult...nu mai dau pronosticuri, ca vad ca nu am noroc.![]()
noi suntem bine, azi am implinit 30 saptamani...incepe numaratoarea inversa!
ruxandra - cand ne mai vedem si noi????![]()
va pup dulce.
anangel_lexi spune:
Ce mai faceti, tauroaice? Noi suntem bine, ne pregatim sa rupem turta fetei, Maria are deja prima maseluta si ii mai ies 2 iar eu am de saptamana asta un nou loc de munca. Intr-un cuvant, totul OK pe la noi. Am dat si noi o fuga pe la munte intr-un week-end, cu tot cu copil, a fost super frumos dar mult prea scurt.
Cam atat de la noi.
Ah, era sa uit: la multi ani Alex de Andreeatx! Mai avem vreun sarbatorit/vreo sarbatorita pe-aici?
de
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
gabitz78 spune:
fetelor..ce e debandata asta aici???![]()
eu sambata ma mut..in sfarsit! asa ca de maine pana luni o sa-l expediez pe stefan la moeciu cu ai mei.
nu voi avea net o perioada, scurta sper...
eu sunt bine, burtica la fel....
va pup dulce si ma duc la strans bagaje!
jenn spune:
Anangel lexi-felicitari pt maselute!Cum a fost la petrecere?Gabitz,mutare usoara si menajeaza-te!Odihneste-te de cite ori simti nevoia!Chiar daca te simti bine, nu exagera!Sper sa-ti pui net pina la marele eveniment!Va pup!
Danelutza spune:
quote:
Originally posted by ruxandra_sb
Danelutzaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Are mama doi flacai.. Matei (5) siGrigore
www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!
... pai nu mai gaseam subiectul. Am fost in concediu, iar acum ne pregatim sa mergem la bunici in Romanica. Dar cica e prapat, frig si ploi. E adevarat ? Ca eu am planificat la sfirsitul saptaminii viitoare sa merg cu Isabella in tara. Va pupicesc pe toate tauroaicele, plec la calcat hainele domnisoarei

gabitz78 spune:
gata! ne mutam!!!!
sper cand imi vor pune net, sa va mai gasesc...sa nu fiti pe pg 20!!!![]()

danelutza - drum bun!
pupici dulci tuturor.
ruxandra_sb spune:
quote:
Originally posted by gabitz78
gata! ne mutam!!!!
sper cand imi vor pune net, sa va mai gasesc...sa nu fiti pe pg 20!!!
Nu, doar la pg 3...
Are mama doi flacai.. Matei (5) si
Grigore www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!
ruxandra_sb spune:
Deci:
Jenn, da stau la capitala mareata.
Si nu visa ca a ta n-o sa tipe si n-o sa fie galagioasa. Asa is copiii sanatosi si veseli => zgomotosi. Bine ca unii mai exagereaza..
Gabitz, te astept sa te muti, aranjezi, etc., etc. Si apoi iti fac o vizita. Ca doar n-o sa ma primesti cu toate alea in cutii, fara perdelele la fereastra si muscate-n glastre... Pai se poate???!! 
Danelutza pe unde este tara matale? Ca acu e vreme numa buna pe la noi, prin zona.
Alexandra, asteptam poze si impresii de la petrecere.
Are mama doi flacai.. Matei (5) si
Grigore
www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!
anangel_lexi spune:
Buna tuturor. Ieri am rupt turta Mariei. A ales de pe tava banii si o carte.
Intre timp Maria are 4 masele, i-au iesit ultimele 3 masele in 5 zile
Acum ne pregatim de ziua ei si inca nu stiu ce jucarii sa-i iau.
de
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)