tauroaice(22)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

.. cu rusinica de rigoare, de ce sunt..

La multi ani lui Stefan cel voinicel, fiu mandru al bunei Gabitz !!

Sa creasca mare, sanatos si voios alaturi de mami, tati si viitoarea surioara.

Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore

www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!

Mergi la inceput

Gabi, da asta cu pofta de mancare am uitat a o mentiona. Si tabara o cautam pt la anul eventual sau mai incolo. Si nu-i prea mic.. eu am fost de la 5 ani in tabara la sasi, pt o luna intreaga. A venit mama intr-un w-e si cam atat. Dar ce super-viata si super-distractie a fost.

www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

offf, daca ma gandesc ca pe Lili am lasat-o 5 minute singura la cantina taberei in fata unei farfurii de mancare, cu fete cunoscute in jurul ei si i-am spus ca ma intorc imediat... iar ea a inceput sa planga dupa vreo 1-2 minute dupa mine... sa vedem, poate la anul va ramane singura acolo:)

Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
poze

Totul despre alaptat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diplodocus spune:

TAUROAICELOR, pic si eu ca musca-n lapte la topicul vostru...dar din disperare face omul orice... E vorba despre sotul meu care de 2 luni e in terapie intensiva in urma unui accident rutier...Daca aveti citeva minute, cititi aici
Va multumesc din suflet pentru intelegere

Luca-Mihnea Cel Voinic

Mergi la inceput

Mey, inteleg ca v-a molesit caldura.. da chiar asa??!! La treaba ca maine-poimaine tb sa-i facem Iustinei galerie!

Danelutza, mata ce scuza ai? Ca nu crez ca tot cele 40 gr C care ne asteapta de maine incolo pe amaratii de noi.. Nasul copiiilor mi-a zis ca la el, in nemtia, sunt pe la 10-15 gr. Iar cand e zi de maneca scurta e sarbatoare.

Gabi.. asa-s copiii de azi. Pai ce.. pe mine ma trimitea mama la 4 ani cu jucariile in fata blocului. Si eu as mai face asa ceva? Ne.

Gabitz, tot nu s-a reparat culatorul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

Gabitz, la multi ani lui Stef!

Stinu, maine te internezi, nu? Tin pumnii sa mearga totul bine!

Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
poze

Totul despre alaptat!

Mergi la inceput

Da, azi se interneaza Iustina.
Ai grija de matale si speram sa nu mori de cald.

Mergi la inceput

Diplodocus, condoleante.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Gabitz, la multi ani cu intarziere pentru Stef, sa fie sanatos si sa va aduca numai bucurii, impreuna cu surioara lui!
Stinu, multa sanatate, am sa ma gandesc la tine!

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)

Mergi la inceput

Am vorbit aseara cu Iustina, operatia s-a mutat azi.

Bafta draga noastra, suntem alaturi de tine si te vrem sanatoasa tun.

Am rugat moderatorii sa redeschida un subiect mai vechi, pt sustinerea Iustinei: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=85030&whichpage=1

Mergi la inceput