Suceava - 18

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diana69 spune:

Fetelor din Suceava, daca stiti pe cineva ca ar vrea sa faca menaj o data, de 2 ori pe saptamana sau vrea sa stea cu un copilas vreo 4-6 ore pe zi dati-mi si mie un semn.Eu stau in zona Samoil Isopescu, langa industrial 4 si deja nu ma mai descurc cu 2 copii si nici nu are cine sa ma ajute.M-ar bucura daca ar putea sa-mi scoata fata cea mica macar la plimbare vreo 4 ore pe zi.
Mersi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Buna fetelor!
In sfarsit mai respir si eu.....am scapat de disertatie, am avut-o duminica. Am intrat a treia la prima ora care era in programare,asta in conditiile in care eu ma intorsesem in dimineata aia la 5 de la o nunta....eram rupta de somn, abia-i vedeam bine pe profii din comisie. Dar una peste alta a fost super ok, nu au avut chef de frecat, asa ca am scapat...
Doina, mai da-ne vesti despre Dan.
Carmen, abia astept sa vad pozele.
Va pup pe toate si va urez o saptamana minunata!

Ana si Bianca-iubita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Buna fetelor!Noi incercam sa schimbam data de plecare , caci dupa ce termina si ultima punctie, joi, saptamana asta, nu mai ramanem aici , ne muta la hotel si nu mai facem nici un fel de recuperare...vin alti pacinti care sunt deja veniti si asteapta loc liber.La hotel nu as putea sa il pun nici in carut...ca nu am cu cine, nici baie ...nu este carut pentru baie pentru Dan.I-am intrebat si asa ne-au spus.Astazi sa vedem sa sunam cand se deschide in Romania agentia si sa vedem caci altfel va pierde stand in pat la hotel fara sa putem face nici un pic de recuperare.N-au spus doctorii ca de sambata inclisiv oricand putem pleca. Voi ce faceti?
Va astept cu cafeluta!Dan asteapta sa se elibereze loc la bicicleta.
Va pupammmmmmmmmmmmmmmmmmm!Mai intru sa va spun daca reusim sa schimbam ceva cu biletele, caci si noi credeam ca daca mai stai...faci recuperare...dar nu e asa.

Dana a intrat la facultate la kineto-terapie cu nota 9.90, cu bursa!!!!suntem fericiti.Oare e anul de reusite?Cred ca da!

Redati-mi viata!

Putin cu putin se aduna marea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Buna dimineata!
Doina, cat ma bucur pentru voi! Felicitari Danei!
Eveline, ma bucur ca ai scapat de disertatie!

Adina si Jasmina, la multi ani fericiti!!!!
Va doresc multa sanatate si vise implinite!!!!

Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Buna fetelor...azi sunt super fericita...am luat 10 la examenul de disertatie, ma gandeam eu ca a fost ok dar parca nici asa...
Iubita mea mica e in drum spre mare cu ai mei parinti....pe de o parte ma bucur ca o sa am si eu o saptamana de liniste, pe de alta parte deja mi-e dor de ea....of...

Ana si Bianca-iubita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen spune:

Eveline suntem colege de suferinta. Ieri dimineata le-am dus pe fete la tren, au plecat la Oradea impreuna cu soacra mea si sora ei.La drum s-au comportat super bine. Eu am fost f obosita si am dormit bustean aseara dar le simt lipsa mult mult.

carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004)
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Eveline, felicitari!!!Noi nu am reusit sa schimbam data de plecare caci e prea scump, asa ca tot pe 7 august plecam de aici.Dan face gimnastica de recuperare.Suntem bine!Ne e dor de casaaaaaaaaaaaaa!Va pupammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm!

Redati-mi viata!

Putin cu putin se aduna marea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen spune:

Meg esti cumva prin suceava sau am vazut eu gresit?

carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004)
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

sunt, sunt, dar abia azi am ajuns si la net..az a plecat george la bunicii lui pentru cateva zile si noi am mai ramas un pic pe aici...

oare cu cine as putea sa ma vad saptamana asta?

doina, extraordinare realizari pana acum!! felicitari!

ev, bravo, scumpa!!! ma bucur enorm pentru tine!!

meg,dematei(9.02.2007)

asa da, asa nu!
(imperativul negativ se formaza cu NU+infinitivul.. a fi frumos/a nu fi frumos)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilincalif spune:

hop si eu, ulitzarnica, m-am intors din vijiiala !

am hoinarit prin tara asta atit de frumoasa, zau ca uneori mi-e ciuda ca e locuita de romani !(vorba bancului) Pruncul meu a suportat foarte bine despartirea, in schimb eu m-am topit si de canicula dar in special de dor - am mingiiat toti plozii care mi-au iesit in cale, inclusiv pe cei de tiganca !

fetele cochetele, ce dor mi-a fost de puiul meu, de casa si de voi !
asa ca daca vreti sa ne vedem, meg, kali (pupici zgomotosi pe nasuc de alexia), carmen, ev, em, xandrutzaaaa, toata lumeeeaaaaaa, dati un semn o locatie si eu ma prezint, cu catel, purcel, cu zamfiruc minunat si negresit si cu domnul Iepuru !

si zamfiruchi ma intreaba ce vesti mai avem de la crengu, de la floricica noastra de colt (apropos, in Cheile Bicazului le ofera copchiii turistilor, contracost of course, dar oare nu/s ocrotite prin lege ????), si asteapta vesti si de la turtita foarte fermecata, de la dana noastra draga, de la toata lumea !

pupici

oare simina s-a intors de la mare ? poate ne intilnim si cu ea, (hehe, e caprita noastra cu trei iezi)

PS - n-ar fi frumos sa le raspundem lui diplodocus si dianei69 ?
intrebare : diana , ce virsta au pruncii tai ? poate gasim ceva... sau ai rezolvat ?

Mergi la inceput