Suceava - 18

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

noutati despre dan si doina!!

Abia acum am reusit sa ies din salon.A venit un nou pacient di Romania , si vorbesc amandoi.Durerile dispar incet, incet.vA MULTUMESC PENTRU INCURAJARE, AM PLANS NITEL CAND LE-AM CITIT!IMI ERA ASA DE DOR DE VOI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
TOTUSI E FOARTE BINE CA NU A AVUT ALTE PROBLEME, A PUTUT SA MANACE , SA BEA FARA SA VOMITE DE LOC....cred ca e tare baiatul meu.Unii ai vomat rau, dar Dan de loc,a avut si o vointa...manca cate foarte putin si des, la fel cand bea apa.Cred ca a contat si asta.Mai are inca trei punctii de facut cu celule.Astea le face in intervale stabilite de doctor.Aici la astea nu mai este cu probleme ca la operatie, acolo a fost greu....au ajuns pana la bulbul rahidian, au luat lichid de acolo, l-au amestecat cu celulele, apoiai intrat pe la vertebra C3 inspre C4 si de la C6 spre C5, eu am intrebat tot .Trebuia sa stiu.Va voi spune tot ce se intampla nou!Va pupam pe toti!!!!DOAMNE AJUTA

meg,dematei(9.02.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Doamne ajuta! Mi se strange inima de cate ori citesc vestile si ma bucur enorm ca totul e ok. Ma rog in continuare sa va impliniti visul!

Ana si Bianca-iubita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emushi spune:

[b[doina[/b], Doamne-ajuta!
n-am prea avut timp de scris, abia apuc sa mai deschid putin forumul sa aflu noutatile...imi dau lacrimile de fiecare data...ma bucur ca a decurs bine operatia si Dan incepe sa faca progrese...incet dar sigur, isi va reveni! Dan e un baiat foarte puternic, si are alaturi o mama pe masura!

http://www.pagina-mirunei.piczo.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Doina, Doamne ajuta! Asteptam in continuare...

Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina2005 spune:

DOAMNE AJUTA!

Sper din tot sufletul sa auzim numai vesti bune...

Noi maine plecam la Mare...
Sper sa reusim sa ne incarcam bateriile si sa revenim plini de energie si cu forte proaspete.

Pana atunci va doresc toate cele bune si o vara fericita!

Va doresc toate cele bune si multa dragoste ...

Jurnalul meu

Simina cu Teo (7.06.2006) ,Diana (30.05.2003) si Andrei (10.04.2001)

Fiecare om pe care l-am iubit si pe care nu mai pot sa il iubesc e pentru mine un pas spre moarte.
Asa ca voi aceia ce stiti ca meritati dragostea mea aveti grija sa nu ma ucideti!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Buna fetelor!Hai sa va servesc cu o cafea din China!Azi la ora 16 ii fac a doua interventie cu celule .E mai usor acum caci este punctie.Nu ne cam place mancarea, caci are gusturi ciudate chiar si cea europeana, ori e sarata ...ori e dulce de parca are zahar.Ne adaptam ca nu avem incotro....
Dan este acum in carut, ne mai plimbam pe hol, caci afara nu are voie inca.Voi ce faceti?e weekend!cum il petreceti?Va pupam!!!!abia asteptam sa revenim acasa!Ne e dor de aerul de acolo!

Redati-mi viata!

Putin cu putin se aduna marea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diplodocus spune:

FETELOR DIN SUCEAVA, pic si eu ca musca-n lapte la topicul vostru...dar din disperare face omul orice... E vorba despre sotul meu care de 2 luni e in terapie intensiva in urma unui accident rutier...Daca aveti citeva minute, cititi aici
Va multumesc din suflet pentru intelegere

Luca-Mihnea Cel Voinic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Buna dimineata!Va fac cinte cu o cafeluta!E ziua Danei mele!!!Implineste 19 ani!!!!!Va pupammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm!

Redati-mi viata!

Putin cu putin se aduna marea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

La multi ani Dana! Sa fii fericita si iubita!
Mai spune-ne despre Dan...noi ne rugam in continuare sa fie totul bine!
Va urez o zi buna!

Ana si Bianca-iubita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen spune:

buna

M-am intristat de dimineata; am citi la generale ca sotul lui diplodocus a murit (a intrat pe topicul nostru acum vreo 3 zile sa ne ceara ajutorul); tare ma intristeaza evenimentele astea;
Dumnezeu sa ii dea putere sa treaca cu bine peste perioada asta grea care urmeaza.
Va salut pe toate. Poate in week end pun poze cu fetele de la mare.
O zi buna.

Doina LA Multi Ani pentru Dana.'

carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004)
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.

Mergi la inceput