Suceava - 18
Raspunsuri - Pagina 22
megbeng spune:
dianei nu stiu ce sa ii spun..iar despre diplodocus..sotul ei a murit acum cateva zile 
meg,
de
matei(9.02.2007)
emushi spune:
buna seara/sau buna dimineata tuturor...
hop si eu ca am cam chiulit in ultima vreme...
cu parere de rau pt vestile proaste despre sotul lui diplo...
eh, noi am facut un mini-concediu de o saptamana hai-hui prin tara, si am rezistat cu greu tentatiei de a lua si iedu'mic cu noi (slava Domnului! ca nu stiu cum ar fi facut fata caldurii si drumului cu aer conditionat/geamuri deschise)...tare frumos pe de o parte - am sarbatorit 5 ani de casatorie si am avut parte de o mica "luna de miere", sa zic asa...mai frumoasa decat prima...dar pe de alta parte tare greu fara micu-mic, i-am dus dorul, ne-am trezit dupa prima zi de concediu ca vroiam sa ne intoarcem acasa, boceam ca doi prosti in mijlocul Dornei de nu stia lumea ce-am patit - Mimi ne spusese la telefon pentru prima data fara intrerupere/ajutor 3 strofe dintr-o carticica pe care i-o citeam seara la culcare!
eh, am ajuns acasa acum, avem timp de pupaceala...ca am patit-o si eu ca mami de Zamfiruc, de mangaiam toti plozii de pe strada...
cat ma bucur pt doina! felicitari pt reusite, si sper ca Dan sa recupereze cat mai bine!
meg,
multumesc pt "pila" - mami tau e o super-dulcica, drept urmare...nu mai am program strict pana la jumatatea lui august
, daca puneti de vreo intalneala spuneti ca incerc sa ma incadrez in program!
pssst...nu mai spuneti la nimeni...m-am apucat - incet dar macar incerc - sa invat iar pt rezi...nu prea am chef si nici forta, dar sper ca pana-n toamna ma pun eu pe picioare cumva...
acum merg si eu la nani, ca iedu' doarme bine...am stat putin s-o pazesc ca mi-a repetat figura cu ciresele - de data asta a hapait o piersica fara s-o mestece, plus multe alte mancariciuri, si la culcare iar mi-a vomat piersica bucati!
- dupa ce-a vomat in jet, cam nedumerita - nu stia caum sa reactioneze, mititica, ii venea sa planga dar nu era sigura - zice victorioasa: "gata, am scapat! a (r)amas Mimi cu butica goala..."
http://www.pagina-mirunei.piczo.com
megbeng spune:
noi iesim si maine in oras..si sambata, dar nu seara cand o sa avem ceva musafiri, mai precis vin si bunicii mei in suceava pentru cateva zile...daca nu, hai sa ne vedem saptamana viitoare candva, poate se mai intorc fetele din concedii
em, 5 ani de casatorie deja? ohooo...noi azi, pe 26, aniversam 5 ani si 9 luni de cand sunem impreuna...da, inca mai serbam data de 26 a fiecarei luni
meg,
de
matei(9.02.2007)
emushi spune:
da, meg, 5 ani...tiiiii...ce-am imbatranit... :)
fetili, noi plecam dimineata la tara, la strabunica Mirunei, o sa se bucure mititica de iarba verde, aer curat si randunele (au cuib sub streasina)...stam vreo 2 zile. m-a distrat tati ca a fost azi in inspectie sa "vada conditiile", adica daca stam cu fata peste noapte sau nu :) deh, sa fie patu' bun ca era in stare sa-l demonteze pe-asta de-acasa pentru printesa...
poate ne vedem sapt viitoare la o intalneala generala...
meg, nu mai stiu, ai cumparat scaunul de masa? ca m-ai intrebat de unde da' n-am apucat sa-ti raspund; noi l-am luat de la Bucovina da' s-a desfiintat standu' ala si s-a mutat...da' daca te mai intereseaza o intreb pe cumatra ca si ea a luat la fel (de fapt ea l-a descoperit prima) dar din alta parte
pupici
tuturor
http://www.pagina-mirunei.piczo.com
megbeng spune:
am luat scaun de masa pana la urma, de la bucovina..da de plastic, nu de lemn...e foarte bun, oricum!
meg,
de
matei(9.02.2007)
doinabita spune:
Buna fetelor!Noi suntem bine.Dan face recuperare, mai are luni ultima punctie cu celule si gata.Am incercat sa schimbam data de plecare dar nu am reusit...e prea scump, ca si cum nu am avea bilete la intors ...Voi ce faceti?Cum mai este pe la Suceava?tot cald?Va pup!Nu prea pot sa intru in fiecare zi caci trebuie sa prind din 3 calculatoare unul liber...

Redati-mi viata!
Putin cu putin se aduna marea...
doinabita spune:
Meg si noi am vrea ...dar acum abia asteptam sa venim acasa...ne e asa de dor de casa...Va pupam!!!!!!!!!!!!!!!!!
Redati-mi viata!
Putin cu putin se aduna marea...
carmen spune:
Buna dimineata,
Sa aveti o saptamana buna! Doina mult succes in continuare cu Dan.
Meg mai esti in Suceava?
carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004)
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.
megbeng spune:
da, mai stau pana pe 17-18..fetele tale cand se intorc de la oradea?
o punem si noi deo intalnire sapt asta? in afara de miercuri pot oricand..
meg,
de
matei(9.02.2007)