**Aspirante optimiste, peste 35 ani **-cap.11
Raspunsuri - Pagina 16
cleopatra70 spune:
buna!ma bucur ca v-am descoperit pe acest forum!am 37 de ani si-mi doresc f.mult un copil,in august 2006 mi s-a oprit o sarcina din evolutie la 7 saptamani,din noiembrie 2004 tot incerc si nici un rezultat.trebuie sa fiu optimista si sa nu ma las invinsa,voi reusi pana la urma...mult succes si voua,sa vi se indeplinesca visul sa deveniti mamici!
Dianadi spune:
Buna, Cleopatra, ai dreptate, sa nu iti pierzi speranta, inca ai timp sa reusesti.
Care este problema la tine?
Diana
"Adusu-mi-am aminte de zilele cele din inceput, cugetat-am la toate lucrurile Tale, la faptele mainilor Tale am gandit."
cleopatra70 spune:
quote:
Originally posted by Dianadi
Buna, Cleopatra, ai dreptate, sa nu iti pierzi speranta, inca ai timp sa reusesti.
Care este problema la tine?
Diana
"Adusu-mi-am aminte de zilele cele din inceput, cugetat-am la toate lucrurile Tale, la faptele mainilor Tale am gandit."
buna,diana!probleme nu sunt asa grave,de o luna am aflat ca am prolactina marita aproape dubla normal este 29,93 ng/ml,eu o am de 55(bioclinica)iau mastodinon din ziua a 6-a a ciclului sa vad poate o sa mai scada...ma bucur ca mi-ai scris!
aurel_cris spune:
CLEOPATRA draga mea capul sus o sa reusesti sunt sigura si eu am avut o sarcina oprita in evolutie ,acum am facut FIV si am un bebelus in burtic,sper ca va fi bine acum caci odata patita stai cu sufletul la gura.Cu prolactina prin tratament o sa mai scada,important este sa ai ambitie si sa nu renunti

Ce fac pustoicele au intrat in somaj???

cleopatra70 spune:
buna,cristina!ma bucur ca mi-ai scris,multumesc pentru incurajari!eu,sunt optimista ca voi reusi cumva sa am un bebe.
sarcina usoara, ma bucur ca tu ai reusit sa ramai insarcinata!
Mirela_1 spune:
Ce mai fac pushtoaicele aspirante si optimiste pe deasupra?
Mikishor, vezi ca am votat. Imi dai un 10? Intru eu mai rar da' si cand intru...e cu folos.
miki-miki spune:
Mirelush iti dau
un 10 iar dc te-ai lasat de fumat iti dau un 20
. Ce face fata aspiranta si optimista? Pe cand FIV 2?
Cleopatra bine ai venit ! Dar se pare ca ai intrat in per cand toate pushtoaicele stau pitulate , cred ca le-a topit caldura asta![]()
Miki
cleopatra70 spune:
buna,Miki!ma bucur pentru primirea calduroasa si sper sa colaboram!
sanatate si succes va doresc tuturor aspirantelor optimiste la bebici!

Mirela_1 spune:
Ha, Ha, Mikishor din pacate raman doar cu 10, ca de fumat nu m-am lasat. Si tare as fi vrut sa intru la FIV 2 nefumatoare.
FIV 2 e preconizat pentru septembrie, daca toate vor fi bune si frumoase pana atunci.
Deocamdata mi-am luat rezultatul la Papa Nicolau si imi da emotii ca nu mi-a iesit f bine. Sper sa nu fie nimic grav. Maine ma duc la Dracea sa-mi dea o reteta ca am trimis rezultatul pe fax la clinica. Mi-a zis fata de acolo sa nu-mi fac griji ca o sa primesc un tratament dar eu tot stau cu inima-n gat.
Tu ce mai faci? Am auzit ca ai avut si tu in sfarsit o vacanta. Cred ca a fost super, nu?
miki-miki spune:
Cleopatra70, multa sanatate si tie! 70 e anul tau de nastere? Dc da, at suntem de ac varsta![]()
Mirelush
, dc as fi mai aproape de tine .......
. Succes la FIV II. Pt Pap ala iti recomand ovule cu propolis Miprosept. Contin propolis si omoara / cicatrizeaza orice chestiutza. Eu fol f des si ma pot lauda ca nu am mai avut nimic de cand le folosesc. Pb e ca sunt scarbosele si pateaza chilotzeii. Pe cutie scrie ca sunt supozitoare dar se pot folosi si ca ovule. Mai sunt si de la alte firme dar ac sunt cele mai tari. Eu te stiu ca nu iei nimic pana nu iti spune dr dar..... incercarea moarte nu are si asa ca imi descarcai desaga aici
.
Copilutzu
gata vacantza? Te-ai racorit?
Nusyc canicula asta ma scoate in f zi afara sa ud floricelele si nu pot intra prea devreme pe mess.
Aurica
pe burtick.![]()
Miki