**Aspirante optimiste, peste 35 ani **-cap.11
Raspunsuri - Pagina 17
copilutzu spune:

AM NET!!! AM NET!!! AAAAM NEEEET!!! 
Salut pustoaice storcite de calduricaaaa!!!
Cleopatra
Bine ai venit in gashca!!! Mikishor are dreptate. Fetele sunt ascunse ...pe la umbra... de..canicula.
Stai sa vina toamna...sa vezi activitate!
Mikishor Pup io gospodina!!! Concediu mai am . Incep serviciu pe 3 August. Mai am un pic...
Pe forum nu am mai intrat din cauza de "defecte" la calc.
+ leptocica ,si ca sa ii puna capac nu am avut NET.
Nusyca
Cu creditutzu, s-a rezolvat...nu mi-a aprobat cat am vrut eu dar...tot este bine!!! O sa am banutzi de un FIv-uletz. Sper sa nu fie nevoie de al doilea.Ca o sa beau apica dupa Crisuletz 
Mirelush iesim la o tzigarica???? 
Vineri tragem o fugutza la Busteni , ca sfaraie carnitza pe noi....
Va pup pe toate pe nasuc!!!
V A

copilutz'-> Mama diminutivelor
Mirela_1 spune:
Copilutzu, iti arde de glume, nu vezi ca sta Miki cu paru' dupa colt? Ma bucur ca ai creditul, cand vrei sa faci FIV-ul? o sa-ti tin pumnii stransi sa iasa din prima.
Mikishor, merci, am fost ieri la Dracea si mi-a dat un gel de aplicat. In orice caz, mi-a venit inima la loc ca cica nu-i asa grav cum ma temeam (mi-a iesit II/III si nu mai zic ce mi-a trecut prin cap). Cat priveste tzigara, ar trebui macar sa le raresc ca de la sf lui august incep anticonceptionalele si nu se impaca cu tigarile.
A propos fetelor, am de ales intre Yasmin si Marvelon. Cine a mai luat? Care sunt mai suportabile?
Nusy, tu ce mai faci?
miki-miki spune:
Mai , care mai fumeaza pe aici?
Voi stiti ca tigarile alea storcesc-imputineaza-omoara bietele ovocite? Unde e intalnirea aia ca iau acush Expresul si vin la voi
.
Mirelush nu am luat in viatza mea Yasmine sau Marveloane asa ca nu stiu ce sa-ti spun. Fetele de la FIV in Ungaria iau Yasmin , du-te si intreaba acolo. Da de ce ti-a dat Dracea AC? Ai vre-un chistuletz ceva? Te rog eu, ia Vitamina C Plus asta:http://www.terapii-naturiste.com/calivita/prospecte-produse-calivita/vitamina-c-plus-flavonoide.htm
pt ca o sa iei AC si mai si
in draci. E f importanta ac vitamina pt fertilitate . O poti cumpara de pe site (vine in 2 zile)sau caut-o in farmacii.
Copilutzu felicitari pt creditutz. Deci acum demarezi FIV-ul. Super! Succes!
Miki
cleopatra70 spune:
buna,fetelor!va dau o veste nu prea buna,mi-a venit ieri c.m.am fost cam suparata.credeam ca se va intampla minunea dupa monitorizarea ovulatiei.azi m-am mai lisistit si voi continua cu toata forta inainte sa reusesc.
joi,merg sa fac din nou hsg,am facut anul trecut in februarie,in iunie am ramas insarcinata dar s-a oprit sarcina din evolutie la 7 saptamani.
poate am noroc mai mult acum.
sanatate si succes mult la 

nusy spune:
Cleo: imi pare rau ca ai vesti proaste,insa...tot inainte,ca n-avem incotro.Poate data viitoare e cu noroc.Succes si la HSG.
Copilutzu: bravo ca ai reusit sa iei creditul,nu te mai impiedica nimic acum sa incepi " marea provocare".Bafta multa!
Mirelus: fac bine,sunt z 17,sper sa vina de data asta normal,la 28 zile..si astept data de 7 august ..ca taaare dor imi e(
) de drumurile de Bucuresti.Asta e! Cat despre AC,ti-am zis ca eu am luat Yasmin...Marvelon nu am luat niciodata.
Mikishor:asa,asa, fugareste-le pe fetele astea neascultatoare,care fumeaza!
Te ajut si eu,daca-i nevoie ![]()
Nusy
cleopatra70 spune:
nusy,iti multumesc pentru incurajari si sper sa va dau o veste buna cat de curand...
sanatate si succes la 

DORIS_71 spune:
MIKISOR daca vrei iti dau si eu o mina de ajutor
contra fumatoarelor.
Eu pe 26 am fost la gine, am stabilit schema de tratament, de la sfarsitul lui august incep AC. le opresc pe 15.09, pe 19.09 merg la ultima eco si daca totul e ok incep imediat stimularea. Sper sa fie bine data asta.

toate pustoaicele si vacanza placuta.
aurel_cris spune:
cam puturoase pusthoicele mele,nu mai puneti nimic la cale???
se vede ca este perioada de vacanta.
Fetelor astazi am fost la dr.si l-am vazut pe bebe care este bine creste incet incet,mi-am luat bilet sa plec putin din tara.

la toate fetele mele dragi
nusy spune:
Cris: bravo,ma bucur ca totul este bine si bebelul creste.Ai grija de voi!
Ioana: tauroaica mea draga ai revenit si p'aicisa nu dai?????Felicitari pentru decizia de a face medicina si bafta multa! O sa avem doctorita noastra!!!!!!
Andra: pe unde umbli,plimbareato? Nu mai dai niciun semn?Te astept cu Mikishor la o conferinta!
Mirelus:
Gabiutzu: ce mai face Albert? Ati facut botezul? Niste pozici,ceva?
Pentru toate pushtoaicele un
special!
Nusy