**Aspirante optimiste, peste 35 ani **-cap.11

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Florinini spune:

Fetelor multam de primire...pustoaice ai...ma da bine ma simt...deja nu ma mai stresez ca trece trenul meu...desi luna asta l-am scapat...mai si cum speram acolea ase in sufletelu meu ca o sa fie cu ochiile luna asta, dar nimic...macar a venit ciclul la 28 de zile cu toate fanfarele si alte urlaturi de durere ca sa avem orchestra intreaga...tare rau ma doare sunt in ziua 2 de CM...asa ca o luam de la capat din nou.
Nu stiu cum, sotul e plecat ptr.10 zile cand vine numai bine o sa fiu in ziua 12 si sa vezi tu treaba...dar suntem stresati, trebe sa ne mutam..si inca nu stim unde...cautam deocamdata un nou cuib...dar speram sa reusim...cand nu stim dar speram cat mai curand ca pe 18 fac 37 de ani...

Florinini si David (13.01.2006)
Pozici David
www.dropshots.com/florinini1" target="_blank"> Filmulete David

Mergi la inceput

Andra,La multi ani si din partea mea, sa dea Dumnezeu ca bbelica sa vina la fel de repede cum imi doresc si mie, tot binele din lume si ...rabdare si relexare...ca e cel mai propice ptr. conceptia lui bebe

Pozici David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Fetelor ce faceti? V-a topit canicula? Nici voturi numai dati. Hai iesiti la apel ca dc nu ..... ne desfiinteaza de tot de aici
Eu toate fetele , optimism nu prea am. Cred ca plutesc in ibricul ala care l-a aruncat copilutzu in mare.. dar cred ca ar tb sa-mi placa dc sunt pe Mare nu?

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IULIABRAILA spune:

pupam fetele noastre frumoase si destepte si educate si dragute...siiii...ce mai doriti voi, ca tare mi-a fost dor, mai!
am avut 2 sapt nasoale, cu colici rai, care nu mai vroiau sa plece de la noi, cu toate incercarile lui tati si ale lui mami, si ale lui buni....offff.
ne pregatim de botez, pe 4 august.
mai, avem 2 luni si 2 sapt, 58 cm, 5,1 kg. eeee? de la 2,4 kg, 47 cm si 35 sapt la nastere, cum sunaaa?
daaaaaa.
sa ne vedeti, daca va era dor de noi, si promitem pozici de la botez,
http://s85.photobucket.com/albums/k57/iuliastroe/BEBE%20FLORIN/?action=view¤t=FLORIN450.jpg

IULIA, mami lui FLORIN MARIO/03.05.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

ANDRA cam tarziu dar iti sun si eu sa ai parte numai de bucurii
COPILUTZU ce sa fac sunt potrivit,daca nu as avea acele scurgerii cand si cand as fi bine,bebelusul creste ,te pupam sa se ia si la tine
MIKI,NUSY,IOANATUGS,FLORININI,IULIABRAILA si la toate pustimea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Wow,Iulia,cat a crescut bebe Florin!Sa fie sanatos si sa creasca in continuare la fel de bine.

Cris: ma bucur tare mult ca bebelul e bine.Ai grija de voi!

Florinini: ce mai faci?

Copilutzu: sper ca ai reusit cu creditul...si pup si eu mustati de pisicutza cu ochi albastri.

Mikishor: udasi gradina?

Andra: sper sa ne vedem in august.

Nusy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copilutzu spune:

Haidiiitzi!!! Ca din cauza caniculei am fugit de acasaaa!!
Am fugit cu Pitzironcu' la curte la cumnatzica mea ....si ptr. ca nu imi merge calc. si nici leptocica, ( sunt pline de virushei) am bagat nasucul pe aici sa vad ce mai faceti.

Mikisooor nu mamicaaa ca am aruncat departe ibricul. Cum ti-am mai zis coada ti-o imprumut ( ptr. batraneti fericite.. ) .
Crisuletz intorc si io pupushori la voi!!!
Nusyca ti-am trimis un PM. Cu creditul mai am un pic de asteptat, pana vin adeverintele de la semnat , stampilat...
Va pup !!
Ma duc sa mai trag o tzigarica ,afara cu gashca!!
Noapte bunica!!

PERLUTZA sufletzelul meu!

V A
copilutz'-> Mama diminutivelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Iulia eu nu pot sa-l vad pe Mario. Sa-ti traiasca si la mai multi cm si kg.
Aurica ai grija de bb, multa apa plata si stai in patutz ca pe canicula asta nu ai ce cauta afara. Sa auzim de bine in continuare.
Nusyc la ora aia udam inca gradina. Cu canicula asta se usaca repede pamantul si bietele flori se ofilesc.
Copilutzu pai dc l-ai arucat departe-departe, nu cumva pluteste pe Mediterana? Poate ajung iar in Franta ca nu mi-au ajuns zilele alea de concediu. Coada tine-o bine ca o sa ne tb in curand.
Azi surioara mea sch prefixul (40) si mi-am dat seama ca in curand il sch si eu si am asa un sentiment ca a trecut viata pe langa mine si nu am reusit sa realizez mare lucru.
Hai ca va pup ca va intristez si pe voi.

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrabirni spune:

Fetelor, multumesc pentru urari!Sunteti niste dulci.Florinini, Aurel_Cris
Pentru 12 zile imi iau ...
Daca o sa am sansa sa gasesc vreun internet, am sa va scriu.Daca nu, peste 12 zile sper sa vad aici multe, multe.Ati auzitNusy, Copilutzu, Miki, Aurel_Cris, Florinini,Ioanatugs si toate celelalte.

Mergi la inceput

Dragele mele,
A trecut CM si acum incep iarasi cu TB, nu stiu luna asta cum va fi ca trebe sa ne mutam, inca suntem in cautare de cuib nou...asta mic ma dispera cu ifosele lui...vrea sa-mi arate tot mai des ce baiat mare e el... acum incepe sa manace singur...
Astept sa vina sotul acasa sapatamana viitoare si sa vedem ce resurse mai are dupa ce a facut un tur de fortza sa caute cuib ptr. noi...daca o sa ovulez ca si lunile trecute atunci sunt acoperita...pot sa o mai prnd si sa si prestez in timp..nu-mi pra pun sperantze in luna asta
Andra te asteptam cu drag inapoi si daca se poate si cu ceva la purtator relaxarea face minuni.
Pupele la toate coechipierele de la grupa "pustimea se antreneaza"

Pozici David

Mergi la inceput