**Aspirante optimiste, peste 35 ani **-cap.11
Raspunsuri - Pagina 14
andrabirni spune:
Dragele mele,sunt prezenta si va citesc zilnic.
Miki, da, abia asept o conferinta.Dar pot seara.Cum a fost in Franta?
Nusy, esti fata cu vestile bune.
Sa ne aduci de-acum incolo numai vesti foarte bune despre tine..
Copilutzu, eu fac bine. Astept sa plec in concediu cateva zile.Mare sau munte.
In rest, nimic nou.Doar ca ne-a dat Pisix niste super vesti si ne-a mai trezit la realitate.
Va pup pe toate

copilutzu spune:
Diana am citi astazi pe net pe un alt site ca o doamna de 44 de ani a facut FIV si a reusit ....... Sper sa fie o veste buna ptr. tine! Ca ptr. mine este.
Miki frantzuzoaica lu' mama tu ce planuri ai??
Andruza distractie placuta!!!
O sa plec si eu in noaptea aceeasta la Costinesti. Nu prea am chef dar ....."baiatul meu" vrea sa ma scoata din starea asta de cacao.
Si sper sa revin cu o sacosica de optimism.
Va pup!!
V A

copilutz'-> Mama diminutivelor
Dianadi spune:
De fapt intrebarea mea era daca se poate ramane insarcinata fara FIV dupa 40, nu daca se mai poate ramane cu FIV insarcinata dupa 40, raspunsul primit ma ingrijoreaza, eu nici nu ma gandeam ca nu se poate cu FIV dupa 40, daca se produce ovulatia si endometrul e bun.
Ce alte probleme ar fi?
Diana
"Adusu-mi-am aminte de zilele cele din inceput, cugetat-am la toate lucrurile Tale, la faptele mainilor Tale am gandit."
Florinini spune:
Fetele sper sa ma primiti si pe mine, m-am gandit sa ma alatur si eu voua ca deh am trecut de 36 adica peste 10 zile sunt 37...si nu mai pot sa tin pasul cu fetele mai tinere care au alte situatii cu cicluri mai ...productive....deh trenul merge...so vin sa ma alatur voua si sa speram ca o sa reusim impreuna.
Am un bebe care face in curand 18 luni, am pierdut o sarcina in februarie la 12 saptamani, momentan sunt in a 3-a luna de incercari si incep sa ma crispez...zic asta ptr. ca cu primul bebe am ramas gravida practic din prima luna de TB, cu al doilea am ramas gravida prestand doar o singura data in luna dec. 2006 a fost o surpriza super..dar s-a spulberat...as fi trebuit sa nasc pe 7 sept.
Acum sunt in ziua 24 si cam am simptome de ciclu desi temp e inca ok. Inca un motiv de ingrijorare ar fi faptul ca ciclul meu s-a cam dereglat adica acum 3 luni a fost 32 de zile iar in ultimele 2 luni a fost de 25 de zile....
Ma folosesc de fertiltyfirend si ma holbez la grafice ca o bolunda si compar si analizez mai ceva ca o statisticeana
si inca nici o concluzie care sa ma multumeasca...
Mai astept sa vedem cum va fi maine cu temp. mea daca sta la acelasi nivel sau creste mai sper, cel putin imi doresc sa revin la ciclul normal de 28 de zile.
Va pup pe toate si va doresc ceea ce-mi doresc si mie: un BIBI scump!
Florinini si David (13.01.2006)
Pozici David
www.dropshots.com/florinini1" target="_blank"> Filmulete David
Florinini spune:
Probabil ca sunteti in concediu si e super...sa va relexati ca atunci le place bbeilor o sa se cuibareasca in burticutze la mamicuzte
.
Eu sunt in ziua 27 temp e la fel ca acum 6 zile, am simptome ca ar veni uratzii, dar mai astept daca nu sper totusi sa se regleze ciclul la 28 de zile...asa tare ma doare spatele si prin burta...poate fi asta un simptom de sarcina...si cu primul copil m-a durut spatele...dar parca nu chiar in halul asta...
Florinini si David (13.01.2006)
Pozici David
www.dropshots.com/florinini1" target="_blank"> Filmulete David
miki-miki spune:
Florinini bine ai venit
printre pushtoaice. Eu cred ca unele sunt in concediu iar altele sunt in ibricul lui Piticu
(o pushtoaica a noastra), stii tu poezia aia "Un pitic asa de mic, a cazut intr-un ibric...." Mult succes in proiectul bb. La temperaturi bazale nu ma pricep ca la mine nu e cazul de masurat TB din cauza de infertilitate masculina.
Copilutzu
esti tot la mare? Distreaza-te cat poti si sper sa iesi din ibric. Aruca-l in mare sa nu mai fim tentate de el. In Franta a fost super dar s-a dus
. Cred ca mai fac un concediu in oct si tot acolo
.
Nusyc
unde ai disparut? Esti supi ?
Miki
nusy spune:
Florinini: bine ai venit printre noi si poate reusesti sa fugi repede la odisee.Caci semne sunt,nu? Bafta multa!
Mikishor: n-am disparut si nici supi nu sunt.Dar nici tu n-ai mai aparut pe mess,hotomanco!
Si acuuuuuum, pentru SARBATORITA nostra de aaaaaazi,ANDRAAAAA:

si.... multa sanatate,fericire si un bebel repejor!
La Multi Ani!
Nusy
copilutzu spune:
Saluuuut!!!
Pup fetele!!
Am venit de la "maricia" a fost frumos...dar scurt timpul...
Mikishor sar'naaaaa
ptr. incurajari si ptr. gandurile frumoase.
Stau cumintzica si tooot sper la o veste buna....
Am oprit coadaa de la ibric...restul l-am aruncat..![]()
Florinini BINE AI VENIT!!!! Sa va traiasca bb. David si sa ii faceti cat mai curand un fratzior sa o surioara!!!
Nusyca
fata si mustatzi de motancea frumos!!!!
Aurica_Crisulicaaaa
burticutzicaaa!! Cum te simtzi mamica??? Ce face BB. ????
Feteleeee de Orchis mai stiti ceva??? Clauditzaaa mamica de baiat frumos , daca citesti, scrie-ne ceva de tine. Ca mie mi-e doruletz rau , rau de voi.
Andrutzaaaa LA MULTI ANIII!!!
Milioane de flori si de pupushori " din cauza mea" !!!!!![]()
V A

copilutz'-> Mama diminutivelor
miki-miki spune:
Andra LA MULTI ANI!
Un buchet de flori pt tine

si sa dea DD ca la anul pe vremea asta sa ai un bb in brate
.
Copilutzu bine ai revenit. Sa inteleg ca ti-a facut bine marea. Te-ai bronzat? Da coada de ce ai pastrat-o mama? Iti tin pumnii sa obtii creditutzul pt FIV-letz.
Nusyc astazi intrai dar nu te mai gasii. Pai dc tu te culci cu gainushele
. Lasa ca ne "vedem" noi in curand. 
Miki
andrabirni spune:
Drage prietene, sunteti niste dulci, ca de obicei.Am sarbatorit aseara cu familia si prietenii apropiati pana foarte tarziu.Am baut si cate un pahar in cinstea voastra, drage colege, prietene si aspirante.

Nusy, Miki, Copilutzu, multumesc din suflet pentru urari.Si eu va doresc tot binele din lume.

Si inca mai sper ca toate de-aici sa ne intalnim la
.Ar fi super.