FIV in Ungaria 16
Raspunsuri - Pagina 26
![](images/user_woman.png)
corina74 spune:
i-mi pare bine daca am putut sa iti fiu de folos, cit despre cum isi fac treab cei din szeged jos palaria, i-mi pare rau sa spun asta dar nu incape comparatie intre szeged si timisoara
corina74
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
pussi spune:
In primul rand HAI ROMANIA
Noi suntem bine, chiar foarte bine !Titicii au 7.33 si 7.25 cm! translucenta nucala e 0.62 la amandoi, le-a masurat caputurile si alte masuratori ...le am pe DVD.Unul facea nani..l-a zgaltait dr. un ic si s-a trezit si s-a intors cu
la noi. Celalalt era pe spate cu piciorul si cotul indoite, parca facea plaja pe sezlong
. Sunt destul de apropiati unul de celalalt si stau in pozitia 69 unu fata de altul
Placenta care era mai jos si putea sa-mi faca probleme s-a ridicat
De sex nu mi-a zis nimic
desi am studiat cu Tati DVD-ul si noi zicem ca
si
! Dr. a zis ca-mi spune la urmatorul eco, care va fi peste 3 sapt. cand o sa fac si TT! Vineri o sa-mi fac analizele! Utrogestanul il reduc la 4/zi si gravibinonul 1/10 zile! Poze va pun maine! Si am voie la plimbari usoare
va pupam
PUSSI
![](gravida.gif)
![](bebic.gif)
![](bebic.gif)
![](baietel.gif)
Cum cresc Titi Mici
Poze Cu Titi
cornelianeli spune:
buna seara
pussi ma bucur ca sunteti bine
corina cred ca te-am vazut pe 19 mai,eu faceam primul progesteron la 2 zile dupa ET...
si cand am avut ET, pe 17 mai cred ca tu ai fost la eco si sotul meu asteptand pe hol a auzit povestea ta si mi-a spus ca este o fata care a facut 15 foliculi.....eu ma gandeam cum te-ai simtit cu 15 foliculi pt ca eu la 8 simteam ca-mi plezneste burta
inca o data felicitari
fug sa ma uit la meci
"Un singur lucru face visele imposibile: frica de esec." (P.Coelho)
andicu spune:
Corina, bravo tie! ai avut rezultate super avand in vedere ca trat. tau a fost usurel. Eu am avut la primul FIV decapeptyl si Gonal F si am avut rezultat slabut. La al2lea mi-a dat Suprefact si GonalF+ Merional si a iesit mult mai bine. Inseamna ca stai bine la capitolul-hormonale. Te-am pus pe listuta la !
Pussi, ma bucur tare ca sunteti bine! felicitari si la mai mare!
Chiara, bine-ai venit din partea mea si bafta multa!
HAI ROMANIA!
Andicu
![](gravida.gif)
![](baietel.gif)
Poze noi de 01 mai
![](foto.gif)
sunshine4ever spune:
Andicu
Corina ti-am trimisunmail, astept sa imi raspunzi
Chiara poate o sa ne intilnim, cam pe sf de saptamina viitoare ar trebui sa imi vin asi mie uratii dupa care ne prezentam si noi la fiv.
Pup pe toate.
in asteptarea unui ingeras
corina74 spune:
multumesc andicu
magduta ti-am raspuns la mail
cornelia i-mi pare rau ca nu ai ramas iti urez bafta tura urmatoare , nu te lasa
pupici
corina74
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Liana30/Liana30.jpg)
Liana30 spune:
legaturilorrr ma bucur ca sunteti bine..va pupppp.. Hai ROMANIA!!!
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"Nimic nu-i imposibil!"
Nasica
Chiara spune:
andicu. magduta, eu incep stimularea maine, adica pe 8 iunie, urmatoarea intalnire cu zadori e marti, 12 iunie. mai vorbim si poate coincid zilele de szeged si ne si vedem. mi-ar placea tare mult.
sunshine4ever spune:
Buan dimineata fetelor
Corina multumesc de mail ti-am raspuns inapoi. si pe burtica
Liana
Pussi
Chiara uite eu mi-am socotit ca in z28 ar fi ep 14 iunie, dar cumnu imi vine la fix, (30-33z depinde de prolactian cit de marita e) am mai adaugat citeva zile, sperind ca pe 17 iuni esa fim acolo, cel tirziu 18 iunie. Sper s ane intilnim, pe min ema va chema din doua in doua zile, si voi sta la Szeged pina aflu rezultataul ca e pozitiv sau negativ. Sper sa ne intilnim.
Iti urez mutl succes sa fie cu rezultat pozitiv.
Chivutamonica sunt aici, dar fiind de dupamasa la servici scriu doar dimineata. Tu ce mai faci? Cum esti?
Cenusareasa
Daria
Ioana
Va pup pe toate
in asteptarea unui ingeras
andicu spune:
Magduta , bafta multa!
Noi am fost la dr de familie. Suntem bine inca. Eu m-am cam umflat, am inceput sa retin apa si trebuie sa am grija cu sarea si sa ma plimb mai mult.
Am pus la semnatura ultimele poze cu mine cat Casa Poporului si cu camera lui bebe ( aviz Pussi ).
tuturor!
Andicu
![](gravida.gif)
![](baietel.gif)
Ultimele poze cu burtik
![](foto.gif)
Camera bebe Filip
![](copilas.gif)