FIV in Ungaria 16
Raspunsuri - Pagina 27
![](images/user_woman.png)
sunshine4ever spune:
Andicu multumesc sa te auda DD.
Super poze, si super burtik. Sa fi o mamica super fericita pt un bebik sanatos , frumos si sa ai ba fericire toata viata. Camera e super frumoasa, sa aveti parte numai de bucurii.
in asteptarea unui ingeras
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
andicu spune:
Merci Magduta! acelasi lucru ti-l doresc si tie, si celorlalte fete in asteptari si incercari!
Ma duc sa mai calc la hainute un pic, pana nu mi se umfla iar rau picioarele!...
Andicu
![](gravida.gif)
![](baietel.gif)
AMR 21 zile
Ultimele poze cu burtik
![](foto.gif)
Camera bebe Filip
![](copilas.gif)
pussi spune:
andicu superbe pozele si burtica mandreste-te cu ea cat mai poti
Si noi tot pe babydesing ne-am hotarat:
http://www.babydesign.ro/mobilier.php?selid=13 Ai gandit totul in amanunt la camera! Si eu nu ti-am studiat pozele pana acum surpriza a fost: frumoasa mireasa blonda
cornelia capul sus spre runda 2, care-i norocoasa
legaturoooooo te pupam si noiiii...n-am uitat ce ti-am promis si mai tarziu ma execut
magduta
PUSSI
![](gravida.gif)
![](bebic.gif)
![](bebic.gif)
![](baietel.gif)
Cum cresc Titi Mici
Poze Cu Titi
cornelianeli spune:
aici sunt cu capul sus
e greu dar timpul isi spune cuvantul
corina odata cu mine a avut punctia si ET-ul andrea,din timisoara
o cunosti? a reusit?
va pup pe toate
"Un singur lucru face visele imposibile: frica de esec." (P.Coelho)
ioana_p76 spune:
Andicu f. frumos ati amenajat camera baiatului! Si tu esti o graviduta frumusica!
Chiara iti doresc sa fie cu noroc! Ai mai facut pana acum stimulare? Multa bafta!
Pussi ma bucur ca sunteti bine!
Va pup pe toate!
Ioana
Chiara spune:
magduta, pai incepand ca 12 iunie si pe noi ne va chema dr. zadori tot la 2-3 zile pt. monitorizare. asa ca eu cred ca e imposibil sa nu ne intalnim cel putin o data acolo.
ioanap76: da, eu am mai facut fiv de inca 3 ori tot la szeged cu dr. zadori, dar de data asta mi-a schimbat complet tratamentul. multumesc pt. gandurile bune.
andicu spune:
Multumesc de "complemente"!
De pozele de la nunta nu zic nimic, ca mi-aduc si eu aminte cu placere ...dar cu gabaritul meu de acum nu trebuie sa simtiti nevoia sa-mi ziceti nimic, ca stiu cum arat!
ca sa vedeti si voi cum o sa aratati mai la sfarsit!
Pussi, tare frumoasa camera! Nelli e noua si seamana un pic cu Veverita, eu am stat in cumpana sa aleg intre Veverita si Delfin. Si pana la urma am ales Delfin ca mi s-a parut mai colorata,mai vie pt bebe.La tine or sa fie 2 si e f potrivit sa mearaga si la fete si la baieti! Oricum, al meu sot rade cand vorbim de camera, ca asa am potrivit totul acolo incat bietul bebe sa nu creada ca traieste in acvariu!
Andicu
![](gravida.gif)
![](baietel.gif)
AMR 21 zile
Ultimele poze cu burtik
![](foto.gif)
Camera bebe Filip
![](copilas.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Liana30/Liana30.jpg)
Liana30 spune:
Chiaramulta baftaaa!!!tin pumnii stransii!!
andicu vazut tot..tot..frumoase toate..patut,dulap ,scaun ..da burticaaaa e super..
magduta mai ai putin ..tin pumniii!!
legaturilor io astept..nu plec de'aci
crinutzaaaaa tu ce mai faci mama?ia apari si tu..ca te trec aci absenta
Zoriiiiiiiiiiii io stiu ca tu vrei sa ragusesc..da ete ca nu ma las deloc..tip cat pot de tareee..Zoriiiiiiiiii poate ma auzi..
Pis da un semn..te pup si pumnii sunt stransi..stransi!!
va pupacesc pe toateeeee..
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"Nimic nu-i imposibil!"
Nasica
ZoRi spune:
Liana iubito sunt aici, va citesc din umbra. Dar daca tu m-ai strigat atat de tare trebuia sa raspund apelului, nu?
Eu astept sa vina rusii, dupa chiuretaj, sa merg la medic si sa vad ca totul e in regula.
Sunt trista pt ca daca totul ar fi fost bine cu prima sarcina, acum l-as fi tinut pe bebe in brate, dar n-a fost sa fie nici prima, nici a doua poate a treia oara .....
Andicu tare frumoasa camera lui bebe. Si tu esti o gravidutza tare frumoasa, stralucesti de-a dreptul.
Pussi ma bucur ca titi sunt bine. Cand iti faci cerclaj? Ne mai intalnim sau nu te mai misti din casa? Ai mai vorbit cu Auburn? Eu spre rusinea mea n-am sunat-o nici macar odata.
Corina Felicitari, iti doresc o sarcina usoara si bebici sanatosi.
Tuturor fetelor care au inceput tratamentul le doresc multa bafta.
Va pe toate
ZoRi
andicu spune:
Liana, .]
ZoRi, ! mi-era dor de tine! si mai ales de o intalneala la o cafea! la mare nu veniti? si cu restul...stiu eu ca din a3a incercare o sa fie cu noroc!
Andicu
![](gravida.gif)
![](baietel.gif)
AMR 21 zile
Ultimele poze cu burtik
![](foto.gif)
Camera bebe Filip
![](copilas.gif)