FIV in Ungaria 16
Raspunsuri - Pagina 25
![](images/user_woman.png)
sunshine4ever spune:
Liana ma bucur ca totul e ok, asa si trebuie. M-am intilnit cu Internet si e un exemplu si el , trebuie luptat pina va fi un final fericit.
Daria da, mi-a ridicat si mie moralul veste Corinei, sper sa reusesc si eu, DD stie mai bine si vointa Lui e mare.
Ioana sper sa ma succes si sa va trag duap mine pe voi toti
Cenusareasa
Internet si pt Daria
Va pup pe toate
in asteptarea unui ingeras
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
sunshine4ever spune:
Ioi fetelor, iar ca stresez cu intrebarea mea : z1 de cm este socotita daca apare pina la ora 11:00 si numai daca e singe singe, nu si pata. asai? Cred ca asa mi-a zis dr-ta. O iau razna incet si sigur.
Va multumesc
in asteptarea unui ingeras
andicu spune:
Corina , FELICITARI!!! la asemenea valoare si eu cred ca sunt gemeni! sa-ti dea Dumnezeu o sarcina usoara si bebei sanatosi!
Magduta, nu stiu cu orele, dar sigur ziua 1 de CM se considera ziua cu sangerare mai abundenta, nu pete.
Liana, bine-ai revenit! ne era dor de tine! si esti o fericita ca pleci si tu in Antalya! sa te gandesti si la mine cand faci ce a scris Pussi! tuturor!
ps. ne-am razgandit cu al2lea nume si o sa-l cheme pe bebe dupa cum vedeti mai jos. Cred ca Gabriel primeste mai multe daruri decat Cristian, voi ce ziceti??!
Andicu
![](gravida.gif)
![](baietel.gif)
Poze noi de 01 mai
![](foto.gif)
dariaioanaxx spune:
Andicu- e mai frumos, Cristian, parerea mea, va pup pe amandoi!tuturor!
Gabita, ce mai faci?capul sus ca anul acesta nu l vom termina nici noi fara bebei in burtica, sigur, sigur!
daria
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Liana30/Liana30.jpg)
Liana30 spune:
pussi plec pe 19 iulie..si asa fac..doar ca mai putin la soare ca cica nu am voie..
andicu nu plec pana nu nasti ca sa'ti fac galeriesi o sa ma gandesc la tine..normal..
va pupacesc pe toateee..
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"Nimic nu-i imposibil!"
Nasica
corina74 spune:
va pup fetelor
multumesc ptr felicitari si incurajari
acum sa spunem pe indelete povestea
Am inceput in Timisoara(o poveste lunga cu multe aminari repetari de analize ptr ca intre timp deveneau vechi si intr-un tirziu dupa luni de asteptare in ianuarie am inceput si pe 1 martie a venit deceptia nu era nici o sarcina) la clinica Bega si am primit o tona de puregon si diferelin, rezultat 6 ovocite apoi 4 embrioni, au fost transferati 3 si nici un rezultat,, apoi am auzit de Szeged
In 25 martie am facut programare ptr data de 16 Aprilie, majoritatea analizelor le-am facut la Bioclinica in Timisoara, iar cele mai importante le-am facut la clinica din Szeged.
In 7 Mai ne-am intors la Szeged am inceput tratamentul cu merional 2 doze pe zi si decapetyl 1 doza pe zi , apoi in data de 11 mai decapetylul a fost redus la 1/2 doza.
In 19 mai am facut punctia , rezultat 15 ovocite din care 10 embrioni iar pe 23 a avut loc ET, au fost pusi 2 embrioni iar 5 sunt la pastrare.
NU am ramas in noaptea aceea la Szeged , am mers incet cu masina, Timisoara fiind destul de aproape de Szeged am considerat ca mai bine ma simt la mine acasa.
In toata perioada pin ieri 05.06. cind am facut testul am stat linistita , nu am facut nimic dar nimic(sotul meu sarmanul dupa ce l-am cocolosit 10 ani acum trebuie sa intretina toata treaba in casa).
Aceasta perioada a fost relativ linistita, cu exceptia ultimelor zile cind m-a durut putin burtica si mi s-a spus sa iau calciu efervescent o data pe zi.
Sper ca nu v-am plictisit dar stiu ca sunt fete interesate de cum se desfasoara totul si atunci m-am gindit ca ar fi bine sa spun cam tot ce mi sa intimplat in aceasta perioada.
Va multumesc ptr rabdare si doresc si la celelalte fete in tratament sa aiba parte de succes iar celor deja sarcina usoara si bebelasi sanatosi
Va pup
corina74
chivutamonica spune:
Magduta10,asa cum spune andicu,prima zi de CM-este cind singerezi binisor,nu pete,nu altceva,...
cum mai esti si pe unde mai umbli?
sa ai grija de tine
MONI
Chiara spune:
corina, felicitari din tot sufletul pt. reusita! intr-adevar, asta da realizare! doi dintr-un foc. peste cateva zile vom incepe si noi un nou fiv la szeged la dr. zadori. mie mi-a prescris suprefact si gonal f. ai idee de ce tie ti-a dat merional? adica, daca ti-a explicat cumva dr. de ce a optat pt. acest tip de tratament. poate poti sa ne spui care au fost valorile fsh si lh la tine in ziua 2 sau 3.
pt. toate fetele de pe forum.
corina74 spune:
draga chiara
i-mi pare rau dar nu stiu valorile ptr ca analizele astea le-am facut la clinica si mi sa spus doar ca sunt bune, cit despre tratament cred ca a optat ptr merional si dacapetyl datorita antecedentelor de la Timisoara cind am avut hiperstimulare
corina74
Chiara spune:
corina, multumesc pt. raspunsul prompt.au facut treaba buna cei din szeged. sper sa te urmez cat de curand!