Loc de intalnire al aspirantelor cu vechime -8
Raspunsuri - Pagina 26
camy062004 spune:
Ancuta,Asi,Oana_B 

multumesc din suflet pt.raspunsuri,eu sufar cu inima si recent am terminat tratamentul pt.pneumonie,din cauza asta intrebam de analize,preferam totusi (rahia) am mai facut si stiu cum e.dar mi-e tare frica de cea totala.
Anca Wish spune:
Oana, ma bucur ca ai revenit printre noi si ma bucur ca ne-ai delectat cu un zambet si cu o imbratisare.
Mai ai o trompa buna, zici? Pai atunci e de bine. Eu cred ca naturistele nu au cum sa strice. Si eu am incercat dar cu balariile (asa le spun eu
) nu sunt consecventa. Am auzit ca rezultate bune sau si homeopatele.
AMR...??? Aaaaa, pai nu stiu inca. Normal ar fi sa incep tratamentul din a 21-a zi dupa urmatorul ciclu. Dar, cum inca nu l-am vazut la fatza pe Marinescu, ci doar pe Cocei (embriologul), nu stiu inca la ce sa ma astept.
In Romania nu se mai gaseste progesteron. Dar si in Romania e greu de adus safe. Chiar nu stiu ce sa zic...
Ma luminati si pe mine in legatura cu ceaiul de cretisoara? La ce e bun?
Cand asteptarile sunt prea mari, sampania ramane nedesfacuta.
Oana_B spune:
Ancule, m-am prafuit de tot scotocind prin arhiva de azi dimineata:))), cretisoara cica e "planta femeii" reglator hormonal, fixarea sarcinii "cretisoara (fortificarea fibrelor uterine, fixarea sarcinii, antiavort, tulburari menstruale, afectiuni ale organelor pelviene etc.) - citat din tratamentul Liviei.
Sunt putin confuza ca unele fete ziceau ca e buna sa o bei oricand oricat.
Parca e cam sec numa' asa cretisoara, mai merge una alta.
Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love
pink!
asi spune:
La multi ani Mariilor si Marianilor!
Oana poti lua maca cu cretisoara si o poti da si sotului.Extractul de mladite de zmeur e super desi nu stiu daca gasesti acolo.
revin vineri ca azi merg la o nunta in MM.
Mami de Razvan(07 martie 2004)
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Relya spune:
Oana<==
==>
Adevarul e dupa ce intri in " hora ", cu greu te mai desprinzi...Eu sunt un exemplu 
Despre naturiste numai de bine. Doar ca trebuie consecventa
toate fetele fara desoebire
" Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta. " - Octavian Paler
bety spune:
Anca - un
de la Ana-Maria.
Eu dupa ET am baut ceai de cretisoara in loc de apa.
De fapt, dupa fiecare inseminare beam, stiind ca are ceva actiune de antiavort.
Am intrebat-o pe Moisa daca e bine si daca dauneaza ceva si mi-a spus ca nu are ce sa-mi strice, ca-i ceai, dar nici nu stie daca e bun. La inseminari mi-am spalat matele, la ET poate ca si-a facut efectul.
Cine stie?!
"Oamenii buni au parte de lucruri bune."
Beatrice are bebelina mult dorita
Poze dragi
slideshows_nou_nout
Anca Wish spune:
Si salvia cica e buna. Bagam si ceai de cretisoara...ce sa facem?!?
Bety, la multi ani pentru puiul tau. Sa va traiasca! Si tuturor fetelor care poarta acest nume sau care sarbatoresc azi pe cineva drag!!! 
Oana_B spune:
Am gasit aici tincturi, de cretisoara, de muguri de zmeur, de telina, de coada soricelului, e si maca, si vitex, si cat's claw; astea cunoscute din tratamentul Liviei ca asa naturiste sunt destule dar nu stiu la ce folosesc. Oare din tratamentul Liviei pot sa le iau pe toate ca tincturi? Ca ceaiuri nu gasesc.
Nu gasesc seminte de marar....am niste condimente puse intr-un www.cookingfor.us/catalog/images/Kamenstein%2016%20Jar%20Filled%20Revolving%20Spice%20Rack.jpg" target="_blank">spice rack si sunt acolo si seminte de marar, oare alea or fi bune?
. Nici napraznic nu gasesc decat seminte de pus in pamant si io agricultura nu fac si nu gasesc nici branca ursului.
Lui Ovidiu i-am cumparat niste antioxidanti. El are numere bune daca il tin priza
la doua zile, mai putin morfologia. Pana acum i-am dat pycnogenol (un extras din coaja de pin maritim care creste in Franta) un antioxidant mai puternic decat vitamina C si care cica ajuta la morfologie. Acum am luat un cocktail din trei antioxidanti extras din samburi de struguri, pycnogenol si resveratrol care se gaseste in coaja de la strugurii negrii din care se face vinul rosu (d-aia o fi bun vinul rosu pentru barbati daca-l beau femeile
)
Asi distractie maxima la nunta
Bety La Multi Ani pentru puiuta Ana Maria
fetele frumoasele.
Oana_B
I love
pink!
Anca Wish spune:
Oana, daca vrei iti trimit eu de aici tot ce ai nevoie. Ceaiurile sunt usoare si se transporta fara probleme, iar Branca ursului se poate "aranja" ca sa nu se sparga, daca nu, intre timp, de cand nu am folosit eu, se fac in recipienti din plastic.
Ce zici?
Oana_B spune:
Nu, ca tare mi-e teama ca le confisca americanii, cand am fost in cruise la debarcare le-au confiscat la unii merele din mana pe jumatate muscate. Nu primesc astia din afara nimic ce se poate baga in gura.
Sar'na
, mai sap poate gasesc si pe aici.
Oana_B
I love
pink!