Loc de intalnire al aspirantelor cu vechime -8

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Relya spune:

Anca,
Vale, concediu placut !!!

Eu, acu in prag de tratament, am racit...Cred ca este o viroza ceva ca-i pocnit tot familionul... Eu o iau ca pe un semn bun. Daca merg toate ca la carte ...nu-i de bine. Tre sa scartie ceva pe undeva...

pup toate fetele fara deosebire

PS. Anca, acu am citit din urma si am vazut ca m-ai intrebat de anticonceptionale. Dr. Dracea nu a pomenit nimic de asta.
Tot ce mi-a spus e ca voi incepe cu diphireline 0,1 din ziua 21 a cm din august. ( teoretic ar fi fost pe 1 august, practic prima zi a cm fost pe 31 iulie ) in functie de cm-ul meu a programat si cea de-a doua consultatie ( 16 august ) cu cateva zile inainte de a incepe injectatul.

vineri vin cu noutati

" Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta. " - Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camy062004 spune:

nu am mai intrat de mult pe forum ,dar acum am revenit am schimbat dr. merg la Tutunaru ,si pe 30 august sant programata la lap. Ancutza si tu vad ca ai schimbat dr.pup toate fetele (vechi) si optimste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Camy, io am schimbat in 5 ani vreo 6 doctori. Nu sunt consecventa deloc.
E super ca faci laparo. Macar vei sti cum stai.

Bafta multa si te asteptam cu vesti!

Cand asteptarile sunt prea mari, sampania ramane nedesfacuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Vale vacanta placuta!

Mami de Razvan(07 martie 2004)
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

fetelor stiti cumva ce analize se fac inainte de lap?

Mergi la inceput

Camy, eu nu am facut niciuna in mod deosebit. Cand am ajuns la T. aveam deja mai tot facut. Adica, spermograma sotului + hormonalele si cele hormonale si virusologice ale mele.

Dar, din cate stiu eu, nu se face nimic in mod special.
Te va intreba anestezistul inaintea operatiei ce inaltime, greutate, boli in familie sau personale si daca esti alergica la ceva.

Mergi la inceput

inainte cu o zi, ma chemat la analize in principiu stiu ca asta e procedura,eram curioasa ce analize se fac.la prima op eu am facut anestezie (rahie) as putea opta tot pt?nu vreau totala deloc

Mergi la inceput

Habar nu am, camy. cred ca asta o stabilesti cu anestezistul. Pe mine m-a programat prin telefon la laparo. Am ajuns dimineata, m-am schimbat intr-o toaleta si am intrat in operatie. Dupa ce am iesit de la reanimare 9cateva ore mai tarziu0 bagajele mele erau duse intr-un salon unde am stat inca o zi. Cam atat a fost. Poate s-o mai fi schimbat ceva intre timp.

Grija mare! daca vrei concediu medical, trebuie sa spui de dinainte. Eu nu am spus asa ca nu mi-au dat. Am rezolvat asta cu medicul de familie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Azi am avut un noroc super.Mi-am facut programare la endocrinolog pe octombrie dar s-a eliberat un loc chiar azi.Asa ca am fost la o consultatie.Mi-a placut doctorita, mi-a dat de facut analize si eco doppler la tiroida.Surpriza mare e ca am tiroida marita si s-ar putea sa am nevoie de suplimente de iod.In 22 imi fac analizele.Abia astept sa vad ce o sa iasa.

Camy pentru laparo trebuie sa faci niste analize uzuale care se fac la orice operatie - timpii de sangerare si coagulare sunt obligatorii.Eu am fost atunci la doctorita de familie si am rugat-o sa-mi scrie mai multe analize.Daca m-am intepat macar sa fac de toate.Laparoscopia se face doar cu anestezie generala.Sa stii ca nu e chiar atat de rau pe cat pare.

Mami de Razvan(07 martie 2004)
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

quote:
Originally posted by Relya

[...]M-a trecut o spaima la un moment dat ...adica ce ma fac daca chiar imi iese FIV-ul [...]

superfunny, adica ai grija ce-ti doresti ca s-ar putea sa se implineasca.

Eu cu atitudinea la FIV am fost foarte optimista si buna dispusa toata ziua de parca eram high si-am cazut de sus de tot si-am facut buba la posterior. De fapt, aia cred ca e singura atitudine pe care ar trebui sa o avem ca nereusita doare la fel de tare si daca esti optimist si daca te stresezi tot timpul. Pana la urma tine doar de higher power daca e sa reusim sau nu.

Vale concediu placut, cred ca deja plecasi, o sa iti zic la intoarcere bine ai venit

Ancuta AMR cat? tin pumnii sa mearga totul perfect de la inceput si timp de 9 luni

Camy nici eu n-am facut analize inainte de laparoscopie, am stat fo' juma de ora inainte de operatie cu un asistent hottie hottie si mi-a pus tot felul de intrebari unele chiar nastrusnice...daca sunt sau am fost abuzata. Si dupa aia s-au mai perindat cateva randuri de anestezisti si fiecare era cu setul propriu de intrebari (aceleasi numai ca puse in diferite moduri, ma intrebam de ce nu ma intreaba doar unul si sa comunice si alorlalti).
Dupa lap n-am reusit nimic dar curios din nush ce motiv mi s-a curatat tenul, era putin aspru si denivelat si aveam in zona mandibulei si gatului niste cosuri sub piele dureroase.

Io I'm back, am zis ca sa iau o pauza dar nu pot, pe mine statul si asteptatul cu mainile in san ma omoara, ma gandeam sa incerc niste naturiste (numai asta n-am incercat). Nu vreau sa mai vad doctori la fata, cel putin o perioada.
As vrea sa incerc ceva ca un impuls hormonal, am ciclul regulat si probleme prin interior am doar o trompa infundata, ma gandeam sa iau numai niste cretisoara. Oare sa mai iau si altceva? Si l-as pune si pe sota-miu pe niste vitamine. A mai luat el dar e cu capul in nori si uita sa le ia, acum i le-as baga eu pe gat, nu-l mai las de capul lui. Ce ziceti?

Aaa, sa nu uit, am 5 cutii neincepute de progesteron in sesame oil (a 6-a am inceput-o am tras numai o data din ea) si niscai siringi, tare mi-ar placea sa vi-l dau dar nu prea stiu cum sa il trimit safe sa ajunga si sa nu se sparga si sa fie si ieftin. N-aveti pe nimeni pe aici prin state care vine in ro?

Hugs, pupaturi la toate fetele si va fac galerie
<==>

Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!

Mergi la inceput