Loc de intalnire al aspirantelor cu vechime -8

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CHOWPERSA spune:

DRAGELE MELE VIN LA VOI CU INIMA DESCHISA, MI-E DOR DE VOI SI SPER CA NU MA-TI UITAT
Am venit in sfarsit si eu la servici si am intrat sa vad ce mai fac vechile mele prietene de suferinta...vad ca sunteti aici pe baricade si va doresc sincer din inima sa simtiti si voi ce simt eu acum.
Nu vreau sa va supar ci sa va mai moralizaez un pic si sa va spun ca se poate.Exista minuni doar ca trebuie sa va gaseasca si daca nu plecati nicaieri va garantez, ele vor veni la momentul potrivit.
PUPICI MULTI
DANNA SI AL EI

BAIETEL GRASUNEL
VEZI CEL MAI IUBIT BARBATEL

POZE ALEX

MINUNILE EXISTA, TOTUL E SA AI INCREDERE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

CHOWPERSA sa'ti traiasca grasunelul..va puppp
betycooo te pup..LA MULTI ANI PRINTZESEI..scuze de intarziere..
va salut pe toateee!!.

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"

Nasica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Relya spune:

Buna dimineata !

Am promis ca vin cu vesti. Nu s-a schimbat nimic din ce stiam. Incep de luni diphereline ( 1 fiola pe zi ), apoi eco si daca totul e ok voi continua cu diphereline ( 1/2 fiola )+ gonal ( 2 fiole ).
Pe parcurs mai vedem ce si cum.

toate fetele fara deosebire

" Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta. " - Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

CHOWPERSA, bine ai revenit. Sa-ti traiasca minunea!!

Relya, asa cum am mai scris, vei fi mamica inaintea mea. Sunt tare emotionata pentru tine. Stiu, tu nu esti, dar io sunt

Cine iti va face injectiile???

Cand asteptarile sunt prea mari, sampania ramane nedesfacuta.

Mergi la inceput

Pai...am pe cineva care s-a oferit sa mi le faca. Trebuie sa trec azi sa discut ora si locul actiunii . As prefera dimineata intre 7.30 si 8. Nu mi-am facut rost de serinigi...inca.

Intr-adevar , emotiile nu au inceput. dar nici prea optimista nu sunt...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana p. spune:

Relya si Anca, va urez multa bafta si un final fericit!!

Pupici

Mergi la inceput

Relya, si eu am gasit o asistenta, vecina cu mine, care mi le va face. ideea e ca unele trebuie facute dimineata (dipherelinul -asa am inteles), iar stimularea pe seara. Nu stiu cum voi reusi sa ma coordonez in functie de programul ei.

Vad ca ne lamentam la vechituri. La FIV nu ne inghesuim sa scriem. . Sper sa nu fie nicio problema si sa nu suparam pe nimeni.

Dana, multumim frumos. Sa dea Dumnezeu!!!

Mergi la inceput

Anca, pai la " inghesuiala " care-i aici la vechituri...noroc de noi ca mai tinem subiectu' pe prima pagina

Danap, sa fie pentru toata lumea ! Tu ce mai faci ?

toate fetele fara deosebire !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana p. spune:

Fetelor, sfatul meu este sa incercati sa va faceti injectiile singure ca sa nu depindeti de nimeni cu ora de injectii, pentru ca trebuiesc facute la aceeasi ora in fiecare zi si nu se stie pe unde sunteti la un moment dat. Nu este complicat deloc, eventual uitati-va cum va face altcineva si incercati si voi dupa aia.Eu mi le-am facut singura si n-am avut nici macar o vanataie, eu care inainte ma invineteam cand mi le facea altcineva sau faceam noduli. Si dipherelinul si gonalul se fac in burtica si este foarte usor de facut, nu este dureros deloc.Puls ca mai scutiti niste banuti pe care puteti sa-i dati pe altceva.
Nervii de otel va doresc, ca eu dupa ce s-a terminat tot (adica dupa ce am pierdut sarcina) am avut impresia ca am imbatranit cu 10 ani.

Relya, eu acum sunt in plina constructie cu casa si astept sa ma sune de la adoptii sa-mi zica ca mi-au gasit copil,lucrul care nu se mai intampla.Pana la urma o sa sun sa vad ce se intampla.

Va pup

Mergi la inceput

Dana, eu te "urmaresc" la adoptii. Felicitari pentru decizie si va doresc sa va gasiti puiutul cat mai repede.
E bine ce zici tu cu injectiile, dar eu n-am atat sange incat sa mi le fac singura. Am vrut sa-mi fac polidin singura si dupa ce l-am pus in fiola si mi-am trasat traiectoria, au incepu sa-mi tremure mainile. Asa ca, am lasat-o balta.

Dar gonalul se face tot subcutanat? Eu mai am de facut si menogon ceea ce inseamna sa-mi pun -ul la bataie.

Mergi la inceput