Loc de intalnire al aspirantelor cu vechime -8

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Raportez:

Azi prima zi de serviciu.

Dosar facut pt in septembrie-protocol lung.

Cand asteptarile sunt prea mari, sampania ramane nedesfacuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Eu mai am 2 saptamani si intru in conced!Si ma duc la mareee la soareee fetitele....si sper si baietii
Anca,pe cat septembrie incepi?
Eu am auzit doua vesti bune luna asta,2 din prietenele mele au ramas gravidute,una dupa 3 ani de incercari,cealalata dupa 1 an!
pup iu!

"La vita e bella"
De mancare
marea inghetata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Fetelor iubite, o veste MINUNATA!!!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=104748

VA PUPAM SI IMBRATISAM CU DRAG, pe toate vechiturile!!!

Cristina, mami de Razvan Nazdravan (31.01.2006)

www.dropshots.com/asteryaro

Mergi la inceput

Mai, gagici, unde ati disparut cu toatele????

Mi-e dor de voi taaaaare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Mi-a fost taaaaaaaaaaaaaaaare dor de voi.
La mare a fost super, ne-a mers excelent la toti, ne-am ingrasat ,ne-am odihnit si am revenit plini de forte proaspete.Saptamana trecuta am fost plecati la Orsova si pe Cazane asa ca sa ne revenim dupa vacanta, doar noi doi.

Mami de Razvan(07 martie 2004)
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Bine ai revenit, Asi!!! Bine ca macar tie ti-a fost bine

Relya, tu ce faci? Cand incepi stimularea?

Oana, un , pentru ca stiu ca ne citesti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Mi-am luat inima in dinti si am venit sa va zic ca eu sunt cam out. Sincer, nu stiu ce fac mai departe, anul asta in nici un caz ca nu mai am finante si oricum imi trebuie o pauza. Lunga. Ca sunt la capatul puterilor.

Vale, Ancuta si Relya...cand se numarau bobocii, toamna?
Voi urmati sa veniti cu vestile bune
Pup gasca toata

Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!

Mergi la inceput

Oana, nici nu am mai insistat sa intreb ce vesti ne dai si am banuit deznodamantul ultimei interventii. Stii ca nu ma pricep la vorbe de consolare si nici la cele de incurajare nu sunt cea mai tare, dar vreau sa stii ca ma gandesc la tine si ca-ti doresc din tot sufletul sa reusesti intr-o zi (cat mai curand-cat mai curand).

Eu sun la sfarsitul lunii sa-mi fac programare pentru histeroscopie pentru a-mi scoate polipii si din ziua 21 incep tratamentul. Cocei mi-a zis ca totul se va petrece in aceeasi luna pentru a evita reformarea polipilor. Acum nu stiu daca e indicat asa, daca nu cumva locul trebuie sa se vindece un pic si am citit ca e indicat sa se ia anticonceptionale inainte.
Voi vorbi cu Marinescu la histeroscopie.

Relya, tie ti-au recomandat anticonceptionale???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Anca intr-adevar ne-am simtit bine desi peisajul devine din ce in ce mai dezolant pe litoralul romanesc si e pacat.Pot spune ca ne-am dus la sigur , adica la un hotel la care cunosteam conditiile foarte bune.
Succes la histeroscopie sa nu doara deloc.Tu faci protocolul lung la Fiv?

Oana stii cum se zice "pauzele lungi si dese cheia marilor succese".Sunt sigura ca ai nevoie de o pauza binevenita dupa 2 incercari grele.Noi suntem aici ca sa te ajutam sa-ti recapeti puterile.

Vale cand pleci in vacanta?

Mami de Razvan(07 martie 2004)
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Ufff...
Oana,am citit pe site-ul ala al tau de fertilitate si am vaz't deznodamantul,dar sincer nu am avut curaj sa-ti trimit nici un mesaj,chiar ii spuneam si Ancai,ca nu-mi vine,ma puneam in situatia ta si nu stiu cat m-ar fi incurajat vorbele cuiva..in sfirsit,sa dea Dumnezeu,natura,universul sau cine o fi sa-ti vezi visul implinit odata si odata!Sincer,iti doresc si tie si va doresc la toate ce-mi doresc si mie!Te pup si capul sus fata frumoasa,odata si odata o veni si soarele pe strada noastra!
Asi,ma bucur ca v-ati simtit bine,pe 16 plec si eu,abia astept!Marea este viata mea!Mor de dragul ei!
Ancuta,saptamana viitoare esti disponibila?
Eu,ca nelumea evident!Dupa ce pana acum imi venea din ziua 18 daca nu puneam utrogestan,luna asta mi-a intarziat nefiresc de mult,sunt deja in a 6 zi de intarziere si nici nu se preconizeaza nimic la orizont,nu mai inteleg nimicSper sa-mi vina ,sa nu ma trezesc la mare cu scirbele ca ma impusc!Saptamana aviatoare sper sa ajungem sa facem si analizele care ni le-a dat Cocei!
O zi minunata va doresc!

"La vita e bella"
De mancare
marea inghetata

Mergi la inceput