Loc de intalnire al aspirantelor cu vechime -8

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Vale, sper sa fie totul in regula sa primesti unda verde pentru fiv sau poate vindeca infectia si faci unu' naturel
Relya, tinem pumnii sa mearga totul lin, sa nu te stresezi, sa ai embrionasi dragalasi si la coada unul sau mai mai multi bebelusi frumosi si sanatosi
Ancuta esti mortala

<====> si xoxo la fete

Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns thea_m spune:

Salutari fetele!
Relya bafta multa la FIV-ul din septembrie! Sa dea Domnul sa numaram cativa bobocei la toamna!
Anca iti doresc zile relaxante la mare, iar daca tot nu au venit uratii mai devreme poate intarzie de data asta, sa te lase sa te bucuri in liniste de mare si alte alea...Cand te aliniezi la start pentru FIV?
Vale iti doresc ce iti doresti tu mai mult: sau sa iasa analizele bune si sa poti apuca de un FIV reusit sau sa descoperiti si tratati infectia si sa nu mai fie nevoie de FIV.
Asi spor la treaba cu santierul, iar lui Razvanel spune-i ca trebuie sa mai faceti cate ceva la casuta si apoi vine si bb.
Pup fetele!

Teodora
32+ Tiberiu si Daria
Aniversare 2006

Burtici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Relya spune:

Multumesc mult fetelor

Am catat pe net si mi-am facut o idee de preturi la tratament. Ar fi cam 1000 de euro ( daca ar fi sa-l iau asa fara compensare ). Voi lua legatura saptamana viitoare cu medicul de familie ( stia despre ce e vorba, cand am discutat despre intentiile mele chiar mi-a spus ca se compenseaza niste medicamente pt fiv ).

In alta ordine de idei , tin sa va anunt ca randunelele mele au trei puisori. Frumusei foc. I-am si pozat...cad apuc o sa pun o fotografie sa ma laud !!!!

" Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta. " - Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Fetele,va multumesc de incurajari,sper sa iasa cumva intr-un final!
Relya,tin pumnii sa fie totul perfect!Poata da naiba si nu iti faci timp sa ne vedem ca te mananc cu fulgi cu tot!Poti lua compensat gonalul,am intrebat eu!Trebuie sa te duci la inceputul lunii,cand au ei fonduri!
Oana,tu ne mai tii mult in tensiune???

"La vita e bella"
poze
marea inghetata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Relya spune:

Pe unde umblati fetelor ? Ati fugit in concediu toate ???

Vale ne vedem neaparat !!!

Oana <====> , nu mai e mult pana la Et tau. O saptamana trece repede. Iti doresc o saptamana linistita

" Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta. " - Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Buna fetele!

Relya, te intreb pe tine ca suntem mai aproape...prietena mea a ramas cu 6 fiole Diphereline care expira in octombrie si cauta sa le dea 9nu stiu cat costa), ptr ca in eventualitatea unui nou FIV, acesta va fi la anul si ar expira. Sau poate stii pe cineva...E tot daramata si fara chef de nimic, dar incearca sa mearga mai departe...
Numai bine tuturor

aime si Vladimir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Gagici, era sa nu va mai gasesc. Pe pagina 3, ha? Pai e frumos asa?

Eu am avut un concediu nu tocmai senzational. Apa rece, rushi 5 zile si altele care au contribuit ca cele 9 zile sa fie banale. Ca pensionarii, asa...

Abia asteptam, sa ajung si sa vad ce mai faceti voi.

Oana, mi-e si teama sa intreb...

Mi-a fost tare dor de voi.

Cand asteptarile sunt prea mari, sampania ramane nedesfacuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MADYN spune:

Uff, ca de cind pindesc sa mai scrieti si pe aici!

Anca bine-ai revenit! Poze ceva?

Gagicoaselor scoateti capu', hai macar de un "buna ziua"! Ca de intilneala nu va mai zic, ca va-nghesuiti prea rau si n-avem locuri rezervate .

Oanaaaa ???

Aime, Vale, Relya, Tumpi, Asi

Thea - 3 pupici pt fiecare, de la mine!

Androixo stiu ca ne veeezi! Te asteptam sa revii cu surle si trimbite !

Mady si Mihai Nicolae - My little treasure (01 august 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Poze nu Madyn. Nu vreau sa pastrez amintiri prea multe in legatura cu acest concediu. De maine ma apuc de zugravit si poate ca voi face poze. Cred ca vor iesi mai bine decat cele de la mare

Cand asteptarile sunt prea mari, sampania ramane nedesfacuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Unde e pozilii cu zugraveala???Ma mai tii mult in suspans???
Oana???
pup iu all!

"La vita e bella"
poze
marea inghetata

Mergi la inceput