Loc de intalnire al aspirantelor cu vechime -8

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Vale ce mai zici?Tot in intarziere sau.....

Eu am fost aseara la meci.Va vine sa credeti?Mie nu.Am stat aproape de galerie si m-am distrat copios de marea agitatie a animatorilor galeriei.Din meci nu am prea inteles nimic dar a fost frumos

Mami de Razvan(07 martie 2004)
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Asi,nici acum nu mi-a venit!Chiar ma enerveaza situatia asta!
Tu la meci??????Chiar ca-i de necrezut,nu te-as fi vazut!Acum am si nervi,ca tipa de unde inchiriam noi ap la C-ta,nu's ce probleme are si nu ma pot duce la ea si acum stau sa caut de bezmetica ap de inchiriat!Da vreau numai in nord,aproape de Mamaia,etc,etc!Daca nu gasesc ma impusc!
Pup iu!

"La vita e bella"
De mancare
marea inghetata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camy062004 spune:

ANCUTZA-W,THEA,ASI,AIME,TUMPI.PUP TOATE FETELE,CE DOR MI-A FOST DE VOI,NU AM MAI INTRAT DE MULT PE FORUM CE MA BUCUR CA SANTETI PREZENTE,CE MAI FACETI FETELOR?

Mergi la inceput

Vale ai gasit apartament?Chiar ca isi face de cap ciclul tau.

Cami din pacate inca suntem prezente si aspirante.Bine ai revenit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camy062004 spune:

si eu(inca) tot aspiranta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Hei, Camy, bine ai revenit printre noi!!! Ce ma bucur sa te "vad". Spune-ne vesti despre tine. ce ai mai facut sau ce vrei sa mai faci.
Te pup si sper din tot sufletul sa ne vizitezi mai des.

Vale, sunt disponibila. Da-mi un apel si te sun. Pup fata pe obrajorii ei bucalati.

Asi, da, protocol lung.

Eu am aflat ieri rezultatul spermogramei. DEZASTRU!!!
Daca acum 2 ani era 86 mil cu 50 % mobilitate, acum sunt 18 milioane cu 2 % mobilitate.
M-a bufnit rasul cand am vazut. Un fel de haz de necaz, la gandul ca eu am sperat in ultimii 2 ani sa raman natural. Daca la asta mai adaug TPC-ul negativ, polipii si doar o trompa slab permeabila dar foarte lunga....nu pot decat sa zambesc amar.
Acum sunt cu sufletul impacat ca, intr-adevar, FIV-ul e singura varianta.
Si daca nu va iesi, Dumnezeu cu mila.! Probabil ca adoptia mai ramane sau sa astept sa-mi achit creditele pentru a mai face altele si a ma specializa in FIV-uri.

Va pup pe toate.

Cand asteptarile sunt prea mari, sampania ramane nedesfacuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Helau!
Camy,bine ai revenit!
Asi,stiu...si nu inteleg de ce asa brusca schimbarea asta,pana acum in ziua 18 acum sunt ziua 39 si nimic!Si test negativ evident,ca eu in prostia mea,ma gandeam ca poate,poate..ash!
Anca sun!

"La vita e bella"
De mancare
marea inghetata

Mergi la inceput

Anca ma bucur ca te-ai "impacat" cu varianta fiv.Stiu ca nu iti plac incurajarile dar eu chiar sper sa fie varianta norocoasa.

Vale nu am indraznit sa te intreb dar si eu sper ca poate poate.Chiar ca e mare intarziarea.Oare nu cumva e de bine?

Camy mai faci ceva pentru bebe?

Vremea imi pune nervii la incercare grea.Pana acum nu am avut acte si a fost o vreme bestiala pentru constructii, acum am acte si toul e ok dar ploua.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Relya spune:

Salutare, fete dragi !
Am lipsit o vreme de pe DC oarecum motivat Am fost 2 saptamani la mare ... ieri am aterizat acasa.

Anca, teoretic de pe 20 august incep tratamentul. Adica peste 10 zile ??!! Wow...nu-mi vine sa cred ca e vorba de mine...Mi-am cumparat toata medicatia pt FIV imediat ce am venit de la intalnirea cu Dr. Dracea, asa ca acum astept ziua de 16 august cand imi va stabili exact schema de tratament. Dupa care...Doamne Ajuta !

Oana <====>

Vale, Asi

toate fetele fara deosebire

" Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta. " - Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Relya, vei fi mamica inaintea mea, adica. Maaama, ce optimism m-a lovit...(la mine ma refer).

Bafta multa, multa!!! Am emotii pentru tine.

Cand asteptarile sunt prea mari, sampania ramane nedesfacuta.

Mergi la inceput