Loc de intalnire al aspirantelor cu vechime -8

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Relya, ti-a dr. ca pe perioada tratamentului pt ureaplasma sa nu ai contact sexual?

Mie nu mi-a zis nimic si am urmat tratamentul cu sfintenie, dar il ultima zi am comis-o. Acum am citit pe net, ca e total contraindicat contactul sexual in timpul tratamentului.

Cand asteptarile sunt prea mari, sampania ramane nedesfacuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Anca e interzis cel neprotejat, da banuiesc ca nu ai fol pe dl condomel de esti ingrijorata, nu?
Ce antibiotic ai luat pt ureeaphlasma?Mie cu Wilprafen mi-a trecut, ceea ce nu pot spune de Chlamydia care a fost mult mai rezistenta la mai multe antibiotice.
Relya pupici si tinem pumnii in continuare.
Aime sa fie cu ochisori la prietena ta.
Referitor la luna august, asa e, Cocei nu e si nici Niculescu parca ,daca nu ma insel, toata luna cabinetul e inchis,da acum ma intereb,daca atatia dr sunt plecati in co, la spital cine mai ramane?
Valeeeee?
Pupici la toate fetele, io fug sa ma prajesc putin la soare

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Uni dox (doxicilina) am luat. Neprotejat, of course

Cand asteptarile sunt prea mari, sampania ramane nedesfacuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Relya spune:

Ancuta, acu aud de chestia asta Acu ...tre sa-mi amintesc daca le-am amestecat ( pastilele cu ) ... zau ca nu mai stiu !
Mi-a spus ca tratamentul cu antibiotice il fac ambii parteneri. Ce-o fi ...o fi.

Tumpi multam.

" Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta. " - Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Daaaaaaaaa!
Relya,cum a fost histeroscopia>Cu cine ai facut?te-a durut?
Aime,tinem pumnii in continuare!Valorile mele nu sunt mari ma,din contra sunt aproape de limita inferioara ceea ce nu-i bine deloc
Eu munces cu drag si spor,nu ne merg AC-ul,e absolut sufocaaaant!

"La vita e bella"
poze
marea inghetata

Mergi la inceput

Vale , am facut-o aici la tara ( in Targul Iesilor )si nu m-a durut ca mi-a facut nitica anestezie...Voia sa ma adoarma...dar eu n-am fost de acord ! Am simtit cum ma cotrobaie, dar suportabil.
Am dupa in cateva reprize ( asa fac eu mai nou de la anestezie ) am asteptat sa se umple ceasul si m-am carat acasa unde am mai vomat o tura si m-am bagat in pat.
Acu ...is ca noua !

Am avut tupeu sa conduc si masina dupa ce am iesit din spital... Doar venisem cu masina - nu se facea sa o las acolo...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Muama Relya esti tare sa conduci dupa anestezie. Mie mi-au zis aia la ET sa conduca sota-miu ca trebuia sa iau diazepam...si cand am plecat de-acolo eram asa de happyyyyyyyyy putea sa ma si injure cineva ca nu ma suparam:))...acu inteleg io adictia unora la droguri:))

Aime, pretena ta sigur e graviduta, dupa parerea mea multe simptome sunt inselatoare sanii sau crampe de rusi da' gustul metalic mi se pare sigur de sarcina.
Ancuto, ma bucur ca esti linistita
Vale spor in continuare

Io ce sa fac, ma intep in continuare lua-le-ar sa le ia de injectii si pilule cu hormoni. La doctor nu ma duc decat o data da' iau pastilele cu pumnul acu'. Puteti sa clicaiti pe semnatura cu vesnica aspiranta, la ultimul ciclu 06/15/07 am scris programul detaliat.
Mi s-au inmuiat picioarele cand am vazut ca tre' sa fac nenorocirile alea de injectii cu progesteron dimineata si seara. Data trecuta aveam niste umflaturi dureroase cand stateam pe spate parca stateam pe doo perne:))), inca mai am un fel de amorteli pe coapse de la ele.
Transferul e pe 6 iulie.
Si colac peste pupaza, am si probleme cu dintii mi s-a rupt o punte, dentistul a zis ca tre sa imi refac si niste root canals (aia cand scoate nervul si curata pe acolo, acu doar imi curata), m-a trimis si la un oral surgeon sa-mi faca un implant evaluation, puntea aia e mare si mereu mi se rupe ca nu are prea mult suport si o sa imi puna un dinte implant de suport.
Eh, asa e la mine cand n-am ni'ca de facut cand toate pe capu' meu, ziceam si io ca-s mai relax la FET-ul asta...da'de unde.

Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!

Mergi la inceput

Oana Beu fetita draga - da' multe trebuie sa mai iei... Asta ma paste si pe mine ??? ...ce intrebare tampita, ca doar nu oi fi mai cu mot...

Eu aveam mialgin + diazepam prin vene , da m-am bagat la condus...Cine sa ma opreasca ? Eram viteaza N-aveam cum sa adorm la volan ca-mi venea sa si asta ma tinea treaza .

Imi pare tare rau ca acum ai de chinuit si cu maselele. Tin pumnii sa scapi de toate belelele si si fii OK pt 6 iulie. <====>

toate fetele fara deosebire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Poate ca nu o sa iei multe, de exemplu pentru FET bantuind pe forumurile americane am citit ca unii doctori fac si pe cicluri naturale fara nici un fel de medicatie, altii doar cu niscai Estrace din ziua 3, fara AC in ciclul anterior. La astea medicate cica e mai usor pentru ei sa controleze organismul.

<====>
pup toate fetele xoxo

Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

desi totul parea perfect...prietena mea e de ieri intr-o disperare si o stare de groaza...si stiu ca oricat ii suntem de aproape si oricat ii vorbim, durerea nu i-o poate stinge nimeni...incerc s-o fac sa treaca, desi e atat de greu...
Succes tuturor!

aime si Vladimir

Mergi la inceput