Loc de intalnire al aspirantelor cu vechime -8
Raspunsuri - Pagina 16
Anca Wish spune:
Eu nu am analizele la mine, dar cam aceeasi problema am si eu. LH-ul mare. Deci, stimulare fara menogon (care e mai ieftin), dar care are concentratie mare de LH. Gonal si tu (care-i cu mult mai scump). Asta e...
O sa compar analizele cand ajung acasa.
Cand asteptarile sunt prea mari, sampania ramane nedesfacuta.
valentinag spune:
Hehehe,nici nu ma indoiam ca o sa fie asa,cand am facut eu ceva pe bani putini
"La vita e bella"
poze
marea inghetata
Anca Wish spune:
Vale, am gasit analizele mele intr-o postare mai veche:
Estradiol 32.67 f. foliculara 12.53-165.5
Prolactina 384.4; valori normale 127-637
FSH 6.25 f foliculara 3.5 - 12.5
LH 10.56 f. foliculara 2.4 - 12.6
Cred ca am gresit io in legatura cu FSH-ul. posteaza si tu la FIV ca fetele stiu mai multe.
Ideea e ca avem amandoua LH-ul mare. 
Relya spune:
Dragele mele,
Eu tocmai am comis histeroscopia - am si inregistrat interventia...asa ca am mai dat ceva la spate . Se pare nu e nimic in neregula cu cavitatea uterina. Am avut un polip cervical pe care mi la scos.... in rest ok. Asta am inteles eu de la medic, dar eram cam ametita de la anestezie. Azi sper sa aflu mai multe.
Trebuie sa mai repet saptamana asta spre sfarsit ureaplasma ( desi la cum am luat pastilele ...cine stie )
In alta ordine de idei voiam sa va anunt ca randunele mele au deja puisori...
toate fetele fara deosebire
" Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta. " - Octavian Paler
Anca Wish spune:
Bravo, mamica de randunici, ai scapat.
Te misti repejor, vad. Eu nu cred ca voi apuca sa fac in septembrie. Mi se pare timpul scurt si multe de facut.
Oana, tu ce faci???

Relya spune:
Anca.W, dar ce mai ai de facut in afara de histero ?
Chiar asa, Oana - ce mai faci ?
aime spune:
Anca, Vale pai valorile voastre nu sunt f mari, sunt in limite, ce-i drept spre superior...dar, eu zic ca-s bune
ma bag si eu in seama...succese si victorie va doresc.
Prietena mea e in ziua 9 de la ET, emotiile sunt fff mari, se simte bine, e un pic umflata, ptr ca are lichid inca in abdomen si un pic sanii ii simte grei, sper sa fie de bun augur si faptul ca n-a sangerat si gastul metalic pe care-l simte....maine ar fi ziua ptr testul de sange, dar cred ca-l va face vineri. Sper ptr ea si abia astept s-o vad cu testul in mana. A trecut prin hiperstimulare, perfuzii, a ajuns si la Marinescu s-o vada...si a fost asigurata ca e bine, terenul era pregatit ptr bebe, hiperstimularae se considera (dupa statistici) ca favorizeaza "prinderea" embrionilor. Iar echipa Dracea_cocei sa stiti ca este forte (va spun din ce-a mai auzit si ea la spital, dar si din alte referinte).
Succes tuturor!
Relya, pai bafta de acum, daca ai inceput..mergi cu aceeasi echipa?
aime si
Vladimir
Anca Wish spune:
Relya, sa mai fac niste alte analize.
Ideea e ca histero, stii ca se face la inceputul perioadei iar luna viitoare e compromisa pentru ca eu sunt la mare iar Cocei e la un Congres, iar luna august cred ca e ea in concediu. Si, oricum, mi-a zis ca histero imi va face M. care e si el in august in concediu.
Asa ca, dupa cum se pare acum, voi face histero in septembrie si FIV-ul in octombrie sau noiembrie.
Ma bucur ca sunt asa de calma si relaxata. daca pana in anii anteriori tremuram cand mai faceam cate o investigatie si grabeam lucrurile cat puteam de mult, acum sunt super calma si rabdatoare.
Cand o fi - o fi.
Relya spune:
Aime
, probabil cu aceiasi echipa. Nici eu nu stiu daca va fi in septembrie. Sa vad daca primesc unda verde.
Tin pumnii prietenei tale. Sper din tot sufletul sa fie cu ochisori !
Anca
si eu is de acord cu tine... graba strica treaba ! O luna , doua in plus nu mai conteaza...important e sa fie bine.
toate fetele fara deosebire