Loc de intalnire al aspirantelor cu vechime -8

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Relya spune:

aime, imi pare nespus de rau pentru prietena ta... Nu cred ca exista pe lume cuvinte care pot sa mangaie pe cineva aflat intr-o mare dejnadejde. Doar timpul mai vindeca ranile si ...speranta .
Sa-i dea Dumnezeu putere sa treaca si peste incercarea asta .

Asi, pe unde umbli? ca esti cam scumpa la vedere in ultimul timp ...

toate fetele fara deosebire

" Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta. " - Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Aime, a facut testul de sange si e negativ? Ca azi ar fi fost 11 zile de la ET, am citit pe net la multe ca abia in ziua 12-13 la testul de sange a iesit pozitiv. Poate nu e totul pierdut.
Editez sa zic ca pe mine la fiv m-au chemat in ziua 12 la test, si acum la fet tot in ziua 12 de la et m-au programat.

Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Aime...fara cuvinte

"La vita e bella"
poze
marea inghetata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Da, a facut azi beta (maine rezultatul), dar nu mai e nici o speranta, au napadit-o rusii de ieri serios...nu cred sa fie ceva...desi eu parca 0.1% mai sper.
Era deznadajduita tare de tot, avea atatea sperante...mereu plange si e goala de tot e dinauntru...nu stiu cum s-o ajut...cunosc sentimentul asta f bine, desi n-am trecut prin experienta unui FIV, dar am numarat lunile timp de 7 ani...si nici timpul nu va sterge tot, va lasa se se prinda doar o cojita mica peste rana, care va sangera la cea mai mica atingere...

aime si Vladimir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Imi pare foarte rau
Sper ca lacrimile sa mai stearga din durere si sa-i dea Dumnezeu putere sa mearga mai departe.

Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Offf, Aime, cred ca ii este foarte greu. Imi pare tare rau.

Bey, voi astea care tot trageti de mine sa ne intalnim si io nu vreau, ce faceti???

Cand asteptarile sunt prea mari, sampania ramane nedesfacuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Ne-a lesinat caldura! Sau nu cu mine vorbesti?

Andreea, mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

aime, imi pare rau de prietena ta, e greu si din pacate nici cuvintele si prietenia ta nu o vor ajuta,daor ca e bine sa te stie alaturi de ea.
Anca, eu va invit la mine ca e tare bine si racoare, poate asa faceti un pas si va organizati

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Relya spune:

Vale Tin pumnii pentru maine ! Sa fie intr-un ceas bun si ... sa ne intalnim la toamna pe holuri la Giulesti Si sa ne povestesti si noua cum a fost la intalnirea cu doamna doctor.

Oana, cum e cu maselele ?

toate fetele fara deosebire

" Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta. " - Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Relya,sar'mana!Sper sa fie bine,sa am feeling-ul ala cu ea si sa nu renunt cum am renuntat de atatea ori....Dar oricum ar fi trebuie sa continui,ca s-o fac si p'asta!Am vb si la farmacie,poate obtin gonalul,daca de ala imi da compensat,sa nu dau 20 de mil pe el...
Papa,draga de ea mi-a promis utrogestan,poate am norocul ei si o sa am si eu o minune cum are ea 2!
Ancuta,saptamana aviatoare sunt 1 asa ca trebuie sa ne vedem!
Oana,tinem pumnii de data asta sa fie cu noroc!
Ioana,am auzit ca la voi sunt 16-20 grade,cum o fi..ca la noi zici ca suntem in Dubai!

"La vita e bella"
poze
marea inghetata

Mergi la inceput