Loc de intalnire al aspirantelor cu vechime -8
Raspunsuri - Pagina 18
Relya spune:
aime
, imi pare nespus de rau pentru prietena ta... Nu cred ca exista pe lume cuvinte care pot sa mangaie pe cineva aflat intr-o mare dejnadejde. Doar timpul mai vindeca ranile si ...speranta .
Sa-i dea Dumnezeu putere sa treaca si peste incercarea asta .
Asi
, pe unde umbli? ca esti cam scumpa la vedere in ultimul timp ...
toate fetele fara deosebire
" Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta. " - Octavian Paler
Oana_B spune:
Aime, a facut testul de sange si e negativ?
Ca azi ar fi fost 11 zile de la ET, am citit pe net la multe ca abia in ziua 12-13 la testul de sange a iesit pozitiv. Poate nu e totul pierdut.
Editez sa zic ca pe mine la fiv m-au chemat in ziua 12 la test, si acum la fet tot in ziua 12 de la et m-au programat.
Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love
pink!
aime spune:
Da, a facut azi beta (maine rezultatul), dar nu mai e nici o speranta, au napadit-o rusii de ieri serios...nu cred sa fie ceva...desi eu parca 0.1% mai sper.
Era deznadajduita tare de tot, avea atatea sperante...mereu plange si e goala de tot e dinauntru...nu stiu cum s-o ajut...cunosc sentimentul asta f bine, desi n-am trecut prin experienta unui FIV, dar am numarat lunile timp de 7 ani...si nici timpul nu va sterge tot, va lasa se se prinda doar o cojita mica peste rana, care va sangera la cea mai mica atingere...
aime si
Vladimir
Oana_B spune:
Imi pare foarte rau
Sper ca lacrimile sa mai stearga din durere si sa-i dea Dumnezeu putere sa mearga mai departe.![]()
Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love
pink!
Anca Wish spune:
Offf, Aime, cred ca ii este foarte greu. Imi pare tare rau.
Bey, voi astea care tot trageti de mine sa ne intalnim si io nu vreau
, ce faceti???
Cand asteptarile sunt prea mari, sampania ramane nedesfacuta.
tumpi spune:
aime, imi pare rau de prietena ta, e greu si din pacate nici cuvintele si prietenia ta nu o vor ajuta,daor ca e bine sa te stie alaturi de ea.
Anca, eu va invit la mine ca e tare bine si racoare, poate asa faceti un pas si va organizati![]()
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
Relya spune:
Vale
Tin pumnii pentru maine ! Sa fie intr-un ceas bun si ... sa ne intalnim la toamna pe holuri la Giulesti
Si sa ne povestesti si noua cum a fost la intalnirea cu doamna doctor.![]()
Oana, cum e cu maselele ?
toate fetele fara deosebire
" Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta. " - Octavian Paler
valentinag spune:
Relya,sar'mana!Sper sa fie bine,sa am feeling-ul ala cu ea si sa nu renunt cum am renuntat de atatea ori....Dar oricum ar fi trebuie sa continui,ca s-o fac si p'asta!Am vb si la farmacie,poate obtin gonalul,daca de ala imi da compensat,sa nu dau 20 de mil pe el...
Papa,draga de ea mi-a promis utrogestan,poate am norocul ei si o sa am si eu o minune cum are ea 2!
Ancuta,saptamana aviatoare sunt 1 asa ca trebuie sa ne vedem!
Oana,tinem pumnii de data asta sa fie cu noroc!
Ioana,am auzit ca la voi sunt 16-20 grade,cum o fi..ca la noi zici ca suntem in Dubai!
"La vita e bella"
poze
marea inghetata