Loc de intalnire al aspirantelor cu vechime -8

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Venii Anca!Hai sa ne vedem!Cand vreti voi,va hotarati si eu ma conformez!Saptamana asta!Ca aia aviatoare sunt 2!
Oana,Astept cu nerabdare!

"La vita e bella"
poze
marea inghetata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Eu pot doar astazi. maine si poimaine dupa-amiaza am examene.

Mercedes, iarta-ma, m-am bucurat cand am vazut postarea ta, dar, zapacita cum sunt, am uitat sa-mi manifest bucuria asa: si sa te salut.

O zi frumoasa tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Relya spune:

Anca, mersi ca m-ai luminat ! Pricep greu si uit repede... Si eu ma bucur ca vom fi colege la toamna.

Bafta la examene !

toate fetele fara deosebire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

Relya- da cristi mai are o saptamana din clasa i iar micuta a implinit 2 anisori.

Ma apucat nostalgia de acum 2-3 ani si sincer v am cautat pe mai multe topicuri. Ma bucur ca v am gasit sanatoase si va doresc la toate sa plecati de la topicul acesta cat mai repede acolo unde va doriti.

Anca Wish

Mergi la inceput

Mercedes,sa-ti traiasca minunile!
Mi-am facut programare la Cocei pe 26 iunie!

"La vita e bella"
poze
marea inghetata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Super, vale. Sa fie intr-un ceas bun!
Yes!!!

Cand asteptarile sunt prea mari, sampania ramane nedesfacuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floarea de colt spune:

salut vechile aspirante.....

nu am prea postat la subiectul acesta ,insa v-am urmarit din umbra , pe unele va cunosc chiar mai bine...

de exemplu o salut cu mult drag pe Relya , a fost prima mea prietena de pe forum , cu ea am inceput odiseea aceasta , cu sfaturile si sprijinul ei , pt care ii multumesc inca odata....
ma bucur sa vad ca nu a renuntat deloc la lupta, si chiar a mers pana la capat cu planul Fiv...
MULTA MULTA BAFTA DRAGA MEA!!

de fapt am intrat aici sa va dau vesti despre o f veche aspiranta...Tabitha...
este bine , munceste in strainatate pt un an , nu a renuntat nici ea la lupta ,dupa experienta SEU de anul trecut , si , vrea si ea pentru la anul un fiv..
daca sunt fete care doresc sa o salute scrieti-mi pe pm si va dau adresa ei de mail...

cred ca o sa intru si eu in grupul celor care vad ca o ultima solutie fiv-ul...ma gandeam sa merg la cluj , pt ca acolo pare sa fie cel mai ieftin ,insa am auzit doar de experiente negative de acolo asa incat , nu stiu incotro sa o apuc acum...

pt toate aspirantele vechi , va salut cu drag si va doresc bafta multa !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Relya spune:

floarea de colt multumesc frumos ! Bafta multa si tie ! La capitolul FIV Giulesti-ul are referintele cele mai bune.

vale, sa fie cu noroc si sa se lase cu ochisori frumosi ca ai tai

toate fetele fara deosebire

" Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta. " - Octavian Paler

Mergi la inceput

Relya,sa te auda Dumnezeu!Parca o sa ne vedem 3 nebune pe holurile de pe Giulesti hlizindu-ne!
Anca,am inceput,acum om vedea cum evolueaza lucrurile!
Floricica,da-mi si mie mail-ul Tabithei,sa-i scriu si io 2 vorbe!

Aseara,m-am apucat sa-mi caut toate analizele care le-am facut,de fapt ce mai am din ele,ca am constatat ca nu am muuulte lipsa din perioada in care faceam stimulari la greu!
Acum am constatat ca prima eco de monitorizare dateaza din 1 iulie 1999Cat a trecut....si mare lucru n-am facut!

"La vita e bella"
poze
marea inghetata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floarea de colt spune:

buna dn nou...

vali uite adresa tabitei...cred ca i-ar face placere sa mai schimbe doua vb cu prietenele de suferinta...
tabitha_dara@yahoo.com(cu underscore)

rely ,merci de pontul cu giulesti-ul...deocamdata am dat de alta belea..sotul se plange de dureri jos , si langa un testicul se simte o umflatura..suntem speriati amandoi...nu stiu ce poate fi...deocamdata o sa mergem la iasi sa vedem un medic urolog si mai apoi vom vedea..

pup fetele luptatoare...

Mergi la inceput