Loc de intalnire al aspirantelor cu vechime -8
Raspunsuri - Pagina 9
Androix spune:
Anca, daca tu il ai pozitiv nu mai conteaza rh-ul sotului. Bafta azi la medic, sa ne zici rezultatul suitului pe masa ![]()
Andreea, mama de Filip si Georgia
Anca Wish spune:
quote:
Originally posted by Androix
Anca, daca tu il ai pozitiv nu mai conteaza rh-ul sotului. Bafta azi la medic, sa ne zici rezultatul suitului pe masa
Bine ca esti tu desteapta...

Pana mea, mi-au dat un pomelnic de analize, care m-a lasat fara sange si cu semnificativ mai putini bani in buzunar.
Mama eroina, si eu care credeam ca te inscrii pentru o intalneala.
Glumesc!
la toate
Relya spune:
Anca, cine ti-a dat " pomelnicul" de analize sa-l faci ? Eu recunosc ca multe le-am facut dupa capul meu (m-am inspirat de pe DC
). Dr. de aici nu mi-a dat foarte multe sa fac.
Voiam sa va intreb... Mai stiti ceva de Sorina ? nu a mai scris de mult...si mi-e doooor de ea 

Oana <==
==>
toate fetele fara deosebire
" Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta. " - Octavian Paler
Mercedes spune:
relya, sorina- am intrat special aici pentru voi sa va salut si sa va trimit cate o
pentru voi
Relya spune:
Mercedes
ce surpriza !!!
ce mai faci tu ? Dar copii ? Baiatul termina clas I, nu ? Fetita tre sa fie si ea mare ... 
Anca Wish spune:
Relya, mi le-au dat fetele care au facut FIV la Giulesti.
Azi am fost la dr si dr. Cocei mi-a facut o super impresie. Super de treaba. Blanduta si draguta.
Mi-a dat tratament prin ureaplasma si mi-a zis ca la valorile pe care le am, nu aveam nicio sansa sa raman insarcinata. Cine stie de cand o am si eu m-am chinuit cu inseminari si cu pumni de pastile.
Si a mai facut o completare cu niste analize la pomelnicul meu.
In concluzie, sunt super incantata de ea.
Relya spune:
Anca
ma bucur mult ca ti-a placut de Cocei. Stii tu e important sa fii cu medicul pe aceiasi lungime de unda.
Stii ce nu inteleg ? La ce valori s-a referit dr. Cocei ( din cauza carora nu ai fi ramas gravi ) ? La hormonale ?
Eu am oscilat mult unde si la cine sa merg...Pana la urma mi-am facut programre la dr. Laura Dracea. Medicii de aici la ea te trimit. Voi vedea ce impresie imi face....
si va doresc o zi minunata
Androix spune:
Da bey, ce numai tu? Si eu sunt frumoasa, desteapta si modesta! ![]()
![]()
Deci ti-a lungit pomelnicul? Bine ca esti incantata de medica.
Stai fara grija, puneti voi de intalneala ca rezolv eu cu kinderii si viu si io la o 
Anca Wish spune:
Relya, hormonalele sunt bune. La ureaplasma se referea.
Ca sa nu mai zic, ca Tutunaru, cand mi-a facut laparoscopia mi-a taiat din ovarea odata cu chisturile si eu am aflat abia ieri. Asta poate fi o problema.
Ma bucur ca vom colege in toamna
Androixo, nu stiu daca vom avea loc la masa si pentru tine. ia uite ce lista lunga avem ![]()