Loc de intalnire al aspirantelor cu vechime -8

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Dar Tabitha de ce nu intra pe la noi??? Ne e tare dor de ea.
Adica, ma gandesc ca, daca are conexiune la internet si poate sa-si verifice adresa de mail, ne poate "vedea" si pe noi

Poate mai animam pe aici atmosfera.

Cand asteptarile sunt prea mari, sampania ramane nedesfacuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Relya spune:

floarea de colt imi pare rau sa aud ca sotul tau nu se simte bine. Nu stiu ce medic urolog sa-ti recomand...Cu astia n-am avut treaba. Sanatate multa !

Anca W., dr. Cocei nu ti-a zis nimic de histeroscopie ?

" Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta. " - Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Ba da. Mi-a zis ca mi-o va face Marinescu.
Am citit acum marturisirile celor care au facut histeroscopie cu M. si nu suna foarte bine.
Da' n-a murit nimeni din asta. Ar fi culmea sa fiu primul caz.

Ma sperie ingrozitor interventia asta

Cand asteptarile sunt prea mari, sampania ramane nedesfacuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Relya spune:

quote:
Originally posted by Anca Wish

Ma sperie ingrozitor interventia asta

Imi inchipui. Mie mi s-a spus sa o fac aici si inregistrez interventia ... Acu tre sa sun sa ma programez ... ca azi e z1 la mine si histero trebuie facuta in ziua 4-5 , cica...

" Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta. " - Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

sa va salut pe toateee
multa baftaa!!

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"

Nasica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Ce imi place de voi ca va agitati iar cu analize si doctori.Sa dea Doamne Doamne sa fie la toate cu ochisori.

Vale suntem colege .In 1999 ,in iulie am si eu prima analiza de prolactina si printre primele eco.

Eu trec printr-o perioada foarte agitata si nu am o stare buna.Abia astept sa fie gata casa, desi inca suntem tare "incepatori",ca sa pot si eu pune ordine in toate.
Ne-am hotarat ca in toamna sa incepem sa facem actele de adoptie si dupa ce ne mutam sa il aducem acasa pe Filip, care deocamdata e la Doamne Doamne.Filip si-a dorit Razvan sa il cheme pe fratele lui.
Si sa nu uit, vom avea si o pisca pe care o va chema Findus.

Mami de Razvan(07 martie 2004)
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Neata (la mine)

Sa va zic una: am uitat ca trebuia sa incep cu injectiile de suppresion cu Lupron...acu' 3(trei) zile!!! azi am terminat AC si pe 4.06 trebuia sa incep cu 20CC de Lupron parte din protocolul FET.
De obicei adorm pe canapea cu tiviul deschis pana la 4 dimineata cand vine sota-miu de la munca ca mi-e frica sa dorm singura si veni omu' acasa, i-am mormait un noapte buna si m-am dus in pat. Nu stiu cum mi-au trecut printr-un colt de creier imaginea cu injectiile........INJECTIILE!!! am sarit din pat si-am inceput sa ma invart ca o gaina fara cap prin casa cautand foaia pe care aveam scris programul.
Stupid, stupid, stupid.
Mi-am facut una chiar atunci:)) si asta e, in loc sa le fi inceput pe 4 iunie le-am inceput pe 7 iunie.
M-am mai gandit dupa aia ca poate nu e chiar asa rau, daca era FIV trebuia atentie la timing, acu doar imi strang ovarele de gat, in ziua 1 a ciclului urmator o sa adaug si niste patch-uri cu estrogen parca...deci ei vor sa fie siguri ca nu ovulez...alte protocoale nu au Lupron deloc. Cu raceala mea zacand in pat mi-au iesit de tot din minte injectiile:)))

Ce misto ca va intalniti
Misto Relya ca ai terminat aproape cu toate.
Vale, se puse prafu' pana si pe analize, ia listuta de la Relya cu toate:))
Ancuta e super sentimentul cand "click" cu doctorul, te umple de speranta si putere sa mergi mai departesucces la interventie sa fie totul perfect
Floarea multa sanatate sotului sa rezolvati cat mai repede problemuta.
Asi felicitari pentru decizia de adoptie.
Mercedes sa-ti traiasca minunile

Hugs si pupaturi <====>

Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Asi,tot baiet o sa fie si al 2-lea?
Anul asta este ultima oara cand ma agit cu analize,daca nu iese,cred ca te urmez cu pasi marunti!

Oana,chiar acum rafoiam dosarul,am facut la stimulari si monitorizari de mi-a venit rau!Am luat analizele de la danap,astept sa-mi vina ca sa le fac p'alea de ziua 2 si sa le facem si pe celelate,sa ma duc cu ele proaspete!

M-am luat si in bara cu domnu aseara,ca el nu are timp de analize,ca nu's ce si m-am suparat pe el!Azi ,ma intreba cand tre sa le facem
Pup iu all!

"La vita e bella"
poze
marea inghetata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Fetele, azi prietena mea facut punctia la Giulesti. Sunt f emotionata ptr ea, inca era adormici cand am vb si nu stia exact cate a reusit sa "scoata", o sun mai tarziu. ea face cu Dracea/Cocei si a raspuns super la stimulare (avea 21 foliculi), mi-a zis ca n-a simtit nimic la punctie si ca totul e ok deocamdata.

Asi felicitari ptr decizie

toate fetele si sa fie cu bafta, Oana, Vale, Relya, Ancutza si toate cele care o iau de la capat. Se va vedea luminita, trebuie sa aveti incredere.

aime si Vladimir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

aime tin pumnii prietenei tale..

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"

Nasica

Mergi la inceput