povestea primei intalniri
Raspunsuri - Pagina 12
misha71 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Bellaiza Dumnezeu va alege pentru noi mai bine decat am face-o noi insine... |
Bellaiza cita dreptate ai!
Dana sincer mi-au dat lacrimile citind povestea ta. Imi amintesc si eu de acel birou Ce trece timpul.....
Misha mami fericita de Alexandru (14.03.2008)
excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii (LadyJ)
simona14 spune:
Dana tu si sotul tau sunteti minunati,ma bucur pentru voi.Sa nu va fie teama rasplata va fi pe masura.
gabi_99 spune:
danaionela- - m-o apucat plinsu , simt fericirea shi emotzia voastra ( ca doar s-o intimplat la 60 de km de noi, de piatra neamt)...sa va dea DD sanatate sa va putetzi bucura unii de ceilaltzi...
gabi
danaionela spune:
.Va multumesc mult pentru toate incurajarile si cuvintele frumoase. Parerea mea este ca daca iti doresti intradevar ceva pina la urma obtii acel lucru, dar trebuie rabdare si credinta. Eu la capitolul rabdare nu stau foarte bine, recunosc...dar stiu ca daca imi doresc ceva nu ma las pina ce nu reusesc. Sotul mea de cind era mic isi dorea cu ardoare sa aiba o sotie cu ochi albastri si o pereche de gemeni. Acest lucru s-a intimplat, eu am ochi albastri si gemenele sunt pe drum..Un alt cuplu, aflat in aceeasi situatie ca si noi, ne-a spus ca ei isi doreau dintotdeauna o fetita blonda. Ei au avut o fetita , dar care a murit imediat dupa nastere, si de atunci nu au mai putut avea alti copilasi. Intr-o zi Dumneezeu le-a scos in cale fetita blonda pe care si-au dorit-o dindtodeuna, si sunt deja de aproape un an impreuna. Formeaza o familie fericita si perfecta.
Noi am avut mare noroc si cu doamna Elena, asistenta de la sectorul 5. A fost de la inceput alaturi de noi si chiar ne-a incurajat foarte mult. Intodeauna ne-a spus a fim increzatori si ca totul se va rezolva mai repede decat credem noi. La inceput nu prea credeam, mai ales ca am citit ca multe fete au asteptat cel putin un an pina cind sa vada un copil. Optimismul dinsei a fost transmis si la noi. Parerea mea este ca un factor important in rezolvarea cat mai rapida a acestor situatii este si cat se implica AS, mai ales ca ei detin controlul tuturor intrarilor si iesirlor din sistem. De exemplu am inteles ca in Bacau intra in sistem in jur de 120 de copilasi anual si ies aproape 80.
In rest suntem bine si deja am inceput sa umblam prin magazine sa amenajam camera , sa cumparam carti de povesti , jucarii. Am vorbit ieri cu asistenta maternala si dupa cite am inteles incepe sa la pregateasca.
Dana
gabi_99 spune:
danaionela- cita treabaaaa...cite emotzii....sa fitzi sanatoshi shi sa va adunatzi cit mai repede cu totzii la casutza voastra!
gabi
Bellaiza spune:
Buna seara tuturor, mai ...vechi sau mai noi, aspirante sau...tragand cu coada ochiului la ce discutam aici...Semn bun si asta...
Nu credeti ca avem ceva ...restante? Chiar nimeni nu simte nevoia sa ne impartaseasca povestea primei intalniri ?
Pentru noi POVESTEA...in discutie...ramane un moment de gratie, cu adevarat binecuvantat al trairii noastre impreuna. O gasiti la pagina 10. Va invit sa spuneti povesti!
Noapte buna...
pogonici1977 spune:
abia astept si eu sa postez la aceasta rubrica...
oare cand va veni si timpul nostru????
anul 2010 va fi anul meu de reusita.... caci doamne doamne ne va ajuta si vom fi si noi parinti
Mariaa spune:
ar putea fi maine sau peste doua zile sau o saptamana
keep it open
- mami, vrei sa te fac fericire?!