Mamici de iulie-august 2007 (50)
Raspunsuri - Pagina 21
jadi spune:
Anto da, le iubesc la nebunie! Si la Vlad cand am nascut au stat amandoua cu mine in prima luna si dupa inca o luna una si la 2 luni am mers la Braila. De fapt m-am apucat sa il cresc pe Vlad dupa ce a implinit 3 luni. Si in astea 3 luni nici copilul nu l-am ridicat in brate... Si acum se vor replia pentru nastere, nu stiu daca amandoua dar macar una va fi cu mine. Am un ajutor imens in plus pe mama buna o voi muta la Bucuresti in 2 ani cand ne vom finaliza casa la Saftica, care e la faza de fundatie inca! Oricum se vor muta si socrii dar ii vor ajuta mai mult pe cumnati, imi sunt dragi si ei dar nu-s ca mamele mele
.
Deni &
Vlad & Tudor
liadorian spune:
Alina, ai atins un subiect sensibil pentru mine! Nu de gratarel e vorba, ci de fatza mea.
De cand nu mai scot nasul in lume am lasat-o tot mai moale cu grija pentru ten si am acuma niste pori cat China. Cah, rusinica mie! Na, mi-am pus cenusa-n cap in public, mai ramane sa ma mobilizez intr-o zi sa indrept situatia. Cat despre par, minune mare. Cred ca vitaminele astea pe care le iau chiar isi fac treaba, fiindca nu-mi mai cade si are dom'le o stralucire, ceva de speriat!
Mie una nici prin cap nu-mi trece sa-l scurtez, abia am reusit sa-l cresc din nou pana la lungimea asta cu care ma simt eu bine. Asta-toamna am avut asa, o fantezie de moment si l-am tuns foarte scurt, chestie pe care am regretat-o in secunda urmatoare. Acum incep sa ma recunosc din nou in oglinda.
Lia
S28
Miruna Demetra
jadi spune:
Eu la prima sarcina am avut un ten impecabil si un par nu neaparat frumos dar stralucitor si imi crestea foarte repede!
Acum e chiar pe dos, fata mi s-a uscat infiorator a trebuit sa apelez la o crema super hidratanta de la clinique iar parul chiar daca e scurt e mat si se incurca! Iar daca ii dau cu tratament sta pleostit si lins!
Deni &
Vlad & Tudor
liadorian spune:
Norocul meu ca nu m-am patat pe fatza, cum am auzit ca se mai intampla in perioada asta! Dar o masca acolo nu mi-ar strica... ![]()
Lia
S28
Miruna Demetra
cristina26 spune:
Am pus poze aici cu ratusca care cloceste si celelate animalute din jurul case. Sper sa va placa. Sunt asa de fericita ca s-a apucat ratusca de clocit![]()
. O seara placuta burticilor.
What we have once enjoyed we can never lose... all that we love deeply becomes a part of us" - Helen Keller
Cristina mama ingerasului Paul
ingerasul meu Paul
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=b2d4d0366fd97a7fe09e3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet
28+
Ingrid Ecaterina si mami
andreea c spune:
Gimnastelor am si eu putina febra musculara, dar mai rau ma dor oasele...stiti voi care
. Oricum dupa gym am mai dat o tura prin piata, iar pe seara am mers cu sotul la plimbare si am batut tot cartierul de parca intrasera zilele in sac. Astazi am luat-o de la capat, bineinteles. Am fost la Auchan, am facut papa, salata de fructe,etc...
Jadi nici eu nu imi dau seama daca am contractii. Se impinge bebe intr-o zona sau alta, dar nu ma doare nimic si cred ca e normal sa fie mai tare si mai bombat locul in care ghemotoceste el.
Eu vreau sa cumpar cadita, dar nu stiu de care. Sunt mai bune alea clasice sau alea in care poate sta bebele sprijinit?
Aaaa am mai facut ceva astazi...am cumparat o paturica din bumbac pentru bebe si crema cu zinc si sampon de la Sanosan. Ce alte cosmetice ar trebui sa mai cumpar pt. inceput?
Karligutza cum a fost la eco?
Andreea
saptamana 32
Radu Stefan
POZE
nunta noastra 2 iulie 2005
andreea c spune:
Cristina asa priveliste de vis ai tu din curte? Vreau si eu 

.
Andreea
saptamana 32
Radu Stefan
POZE
orchis spune:
estecri am intrebat si p-aici acu' ceva vreme de durerea cand ridici piciorul! In cele din urma mi-am intrebat medicul. Raspunsul lui a fost ca e normal sa ma 'tina' dupa un cerclaj!! Parca si tu ai cerclaj, nu??!! Problema e ca pe mine ma doare de-a binelea dupa o escapada afara!
shpiry si eu mananc multe dulciuri dar nu am luat mai mult de 5.5kg de la inceputul sarcinii! Astept rezultatele analizelor! Sincera sa fiu, mi-ai cam dat de gandit....
andutzy incearca ceai de trei frati patati!
Pupici
orchis
29+ 
cristina26 spune:
quote:
Originally posted by andreea c
Cristina asa priveliste de vis ai tu din curte? Vreau si eu.
Andreeasaptamana 32
Radu Stefan
POZE
Hai la mine

What we have once enjoyed we can never lose... all that we love deeply becomes a part of us" - Helen Keller
Cristina mama ingerasului Paul
ingerasul meu Paul
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=b2d4d0366fd97a7fe09e3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet
28+
Ingrid Ecaterina si mami
liadorian spune:
Cristina26, superba gradina! Si ce populata e! Si veverite, si iepurasi, si atatea pasari. Ma mir ca nu le stinghereste prezenta oamenilor.
Lia
S28
Miruna Demetra