Mamici de iulie-august 2007 (50)
Raspunsuri - Pagina 20
cristina26 spune:
Buna dimineata fetelor cu burtici
Mi-am facut o cana de lapte cu cafea si mi-am admirat ratusca (de fapt e ratusca vecinei)
Lorinaoo1
Cristina26 dragalasa povestea ratustelor si a outelor ![]()
Multumesc mult. Noutati despre ratusca. Azi am vrut sa merg sa fac poza la ouale de ratusca si am vazut ca ratusca s-a apucat de clocit
. Am sa ii fac poza sa vi le trimit

What we have once enjoyed we can never lose... all that we love deeply becomes a part of us" - Helen Keller
Cristina mama ingerasului Paul
ingerasul meu Paul
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=b2d4d0366fd97a7fe09e3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet
28+
Ingrid Ecaterina si mami
lorinaoo1 spune:
Anto substanta activa din gynipral e sulfatul de hexoprenalina. Nu stiu sa-ti spun in inglish cum ar suna
, presupun ca vrei sa cauti ceva echivalent la tine... Tu cum te mai simti?
Lia ma refeream la amenintarea ta
ca-mi dai bataita daca nu stau cuminte
Desi am stat cuminte zilele astea, tot m-am trezit cu contractiile astea. Am remarcat ca nu e o regula anume, apar cand mi-e lumea mai draga - de fapt si asta e o regula ![]()
Brazuca stiu cat voiai sa te muti, imi pare rau ca nu s-a mai putut. Da' las' ca reusim noi odata si-odata![]()
Lavinia-nasica de moflea
burtica
Lorina Maria 31+
jadi spune:
Hop si eu dupa a doua portie de somn, doamne, cat de bine e sa dormi cand vrei si mai ales fara sa te deranjeze cineva
. Am un mare noroc cu mamele mele, una a bucatarisit, 3 feluri de mancare si un desert si acum se baga si la niste sarmalutze in foi de vitza si alta s-a ocupat de Vlad, Vlad care mi-a facut un pa-pa scurt cand l-am anuntat ca ma duc sa ma culc!
Azi am trecut si pe la cofetaria Ana, am luat praji dar mai ales cookies cu cioco dupa care ma dau in vant si mai savurez cate una din cand in cand. In plus am mancat de vreo 5 ori pana acum, am gustat din toate si ma simt o rasfatata. Dupa ora 7 vine si coafeza sa le faca pe doamne si cred ca ma tund un pic si nu ma mai deschid la par, eventual fac niste suvite marunte sa se deschida culoarea de la ele.
In rest, caldura mare, afara, in casa inca e placut mai putin in bucatarie unde e sauna!
Deni &
Vlad & Tudor
jadi spune:
Incerc sa constientizez asa numitele contractii si nu prea ma prind, din cand in cand am o zona super tare mai sus de buric dar in rest am burta moale... cred ca se impinge bebe dar nu as sti cu ce, capul e in partea stanga, posibil sa fie fundul! La cat e de bombat , cred ca si plodul asta o sa semene cu tasu'!
Deni &
Vlad & Tudor
jadi spune:
Anto uite www.medicamente.romedic.ro/medicamente.php?med=1758&fl=1" target="_blank">aici ceva despre gynipral!
Doamna Hook, te astept sa imi spui ce ai facut la dr si la eco! Si eu am oasele dureroase dar probabil dupa ce ne va trece, ne vom simti mai bine ![]()
Deni &
Vlad & Tudor
X-ray spune:
azi eu cu sotzul meu drag ne-am organizat amandoi la un gratar si am mancat ca un purcel
,dar gratar asta nu se pune asa-i
?acum zac pa canapea cu o masca pe fata....eu imi iau pudra de argila de la farmec si o prepar cu suc de portocale sau galbenus de ou,sau miere...asa dragalasha mi-e fata dupa...
ashera eu nasc la szeged,imi place pre mult dr ca sa-l schimb.si in arad am dr bun dar cand te inveti cu binele si conditiile bune...
lorina sa nu aud ca-ti faci nervi cu soacra ca ma enervez si eu!nici macar sa nu asculti ce zice,fa-te ca nu exista!pai de asta ai nevoie tu acum?
alina
29+ cu bb Elisa
asa crestem noi
gabiarama spune:
Jadi , trimite si la mine o mama ,sa imi faca si mie ceva dulce !
GABI
37+ ,de 3 ori mama
Poze
iedul cel mic
jadi spune:
Gabi cu cea mai mare placere, nu le pun sa faca chestii complicate, le-am cerut doar o placinta!
Deni &
Vlad & Tudor
Antoanela23 spune:
Jadi, Lavinia, mersi frumos,
.
Jadi, sa-ti traiasca mamele, sunt
ca te rasfata asa.
Anto
31 cu
si
Victor (8 octombrie 2005)
liadorian spune:
quote:
Originally posted by lorinaoo1
Lia ma refeream la amenintarea taca-mi dai bataita daca nu stau cuminte
Desi am stat cuminte zilele astea, tot m-am trezit cu contractiile astea. Am remarcat ca nu e o regula anume, apar cand mi-e lumea mai draga - de fapt si asta e o regula
Lavinia-nasica de mofleaburtica
Lorina Maria 31+
Mare dreptate ai! Cred ca azi mi-a fost mie lumea mai draga, dupa o perioada in care m-am simtit si eu surprinzator de bine. Inca n-au inceput contractii nasoale, dar deja am burta tensionata si dureri din cand in cand. M-am intors in pat cu coada intre picioare...
Lasand asta la o parte: mai inainte a plouat cu gheata! Se auzea asa de aiurea zgomotul ca m-a trezit din somn! Cui ii e cald, e invitat la mine.
Lia
S28
Miruna Demetra