Mamici de iulie-august 2007 (50)
Raspunsuri - Pagina 22
cristina26 spune:
liadorian nu poti sa te apropi prea tare de animalute ca fug de tine. Dar daca stai pe bancuta nu au baiul tau, te inconjoara si poti sa le admiri
. Cam asta fac eu acum mereu, stau si admir natura. Ma gandesc sa fac ceva until dar inca nu mi-a venit nici o idee prea buna... nu ma simt prea utila, de fapt nici nu trebuie sa fiu
.
La voi e tare tarziu acum. Noapte buna dragutelor!
What we have once enjoyed we can never lose... all that we love deeply becomes a part of us" - Helen Keller
Cristina mama ingerasului Paul
ingerasul meu Paul
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=b2d4d0366fd97a7fe09e3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet
28+
Ingrid Ecaterina si mami
jadi spune:
Eu m-as culca dar am suvitele in cap, mai dureaza un pic! Cel mai haios a fost ca a trebuit sa culc copilul cu foliile astea in cap ![]()
Deni &
Vlad & Tudor
Ashera spune:
Alina a. imi poti spune te rog si cat te costa nasterea la szeghed? Ne bate gandul si pe noi sa mergem acolo, mai ales dupa toate povestirile privind conditiile de la noi.
27+
Christian
Simo78 spune:
quote:
Originally posted by Antoanela23
Buna ziua frumoaselor,
Nimic special de raportat.
Oana, sunt bine, mers de intrebare.
Bebigirl, bine ai venit, mai sunt fete din Constanta in grupul nostru.
Alina, am admirat si eu hainutzele pt Elisa, sunt ffff dragute.
Gabi, Valen, ce putin mai aveti! Pup fetele curajoase.
Andutzy Multa sanatate!
Lia, bine ca ai scapat de vaccin.
Anto31 cu
si
Victor (8 octombrie 2005)
Subscriu ca m`-e`lene!
Anto ai tot dreptul sa ceri "drepturi de autor"

Raspuns: sulfat de hexoprenalina, grupa farmaceutica: simpatomimetic (adica antispastic).
Simona
27+
Matei Hisham
Nunta_2005 Dubai_2007 Burtica_2007
karligutza spune:
Mai duamnelor!
ma intrebasera-ti de eco... fusei si eu la pomul laudat... nush de ce erau aia prezenti acolo, insa nu cred ca s-au lamurit nici ei, ca testatori de aparat, nici noi ca niste mame nebune si curioase sa ne tot vedem plodul in burtica, nici macar vizitatorii ca aveau si ei un ecran de proiectie pe perete... deci a fost naspa... calitatea informatiei, ca bebe din burta normal ca nu a fost naspa... ea a fost adorabila, pupa mama frumusete de fitita, ca mai ales a fost desteapta! cu atatea priviri asupra ei, nu s-a lasat pozata si filmata... de era 'juriul' mai onorabil, da, dar asa?
deci practic, eco o facea un nene care nu stia romaneste, m-a tinut 15 minute la gadilat, am vazut de toate (90% in 3D), mai putin in 4D ca nu se putea distinge nimic clar din cauza placentei pozitionata astfel incat ascundea mare parte din fata bebelushei... v-am zis io! e frumoasa foc si vrea ca macar asta sa fie o surpriza pt.parintii ei!
.... drept pt.care o muah muah apasat pe fitita ca e desteapta de acum ![]()
de dat ne-a dat CD, nu DVD ca-n reclama, alta bila neagra (iar faza cu curentu' azi n-a mers, pt.ca le-au functionat toate... asa incat cand am ajuns, aparatu' era deja bagat in priza, deci eu am somat
)
si pe CD erau asa: ca surpriza am avut-o abia acasa! noi ne asteptam sa revedem ce-am vazut acolo live, insa NUUUUUUUUUUU.. mare eroare sa credem asa ceva.... pt. ca pe CD erau asa, repet! 10 poze toate neclare, pe 3D, si 5 mini-filmulete din care 2 erau pe o extensie de n-a mai vazut nici WINDOWS-ul.... iar din celelalte 3 doar in unul poti sa mai intelegi cate ceva! of doamne, ce ti-e si cu pomul laudat, darmite cu tehnologia asta avansata rau de tot!!!! in urma! 
deci gata, dezamagire completa!
stiti cu ce-am tratat-o? dezamagirea? cu 6 ore de somn, nu cu 3 cum v-am pacalit pe voi
... da' sa stiti ca n-am intentionat, asa a fost sa fie... iar bebelusha e cea mai fericita cand doarme mami... acuma sa vad cat de fericita voi fi eu daca nu mai pot dormi la noapte; sper insa sa nu fie cazul... ca lenesa pot sa fiu cat cuprinde! 
v-am zapacit cu aspectele negative de azi, insa ieri am avut eco normala, la doctor profesionist, adica la medicul meu bun si destept si de toata lumea apreciat... el mi-a zis clar, bebelusha e ok, s-a intors, suntem in grafic corect, adica 32-33 sapt... are capshoru 8,4cm (din 10) iar femurasul si el aproape de maturitate 6,2cm (din 7) asa incat placenta ok, lichid ok, de ce sa-mi fac eu griji? show-ul de azi a fost asa ca sa nu zic ca n-am incercat si eu eco 4D
doamne ce toanta sunt, nu mai are rost sa ma gandesc ca doar acus-acus o vedem in realitate. Si nu v-am spus ca i-am luat si eu cateva hainutze... scumpe foc de dragalase nu de pret si mititele mititele.. hehe (daca le fac poze, vi le arat si voua....)
apropo de cadita si inchei: parerea mea e ca aceasta cadita pt.baia bebelusului trebuie sa fie neteda pe suprafata de jos pt.ca daca vrei sa lasi bebele pe spatitza in apa si doar sa ii tii capul mai sus, imaginati-va ca il vor deranja toate ridicaturile alea, si apoi, el nu e constient ca sa stea singurel in cadita, in fund, cu coatele rezemate de lateralele caditei, asa incat eu zic ca acele cadite cu forme pe interior sunt FITZE. Oricum la bebei le facem baie scurt pe doi, nu cate-o ora, asa ca nu au ce savura... decat poate mai incolo cand din nou, dupa parerea mea ii vor deranja ridicaturile din plasticul caditei daca ele exista.
DECI SUNT MANIACA? NU? atunci eu VOTEZ cadita clasica! eu am luat-o deja de vreo 3 sapt.din Carrefour cu cca. 27 ron. Mai erau si azi
fugiti si le cumparati voi pe restul ![]()
gata foiletonul... pup si ma duc sa incerc a adormi la loc

noapte buna copii... maine ma uit si eu in voie la poze cu ratuste si va mai raspund si celorlalte duamne care mai erati pe aici azi, ieri... 
karligutza,
sapt.32
si printesa din burtica 
karligutza spune:
DUAMNA SIMO 

inainte sa ma culc m-am uitat la emailul dvs...
multumesc... 
in noaptea asta voi visa mult mai frumos si mai optimist decat inainte ![]()
hehe.... v-am facut curioase pe voi restul, asa-i?
poate va da simo si voua pe emailul comun, or deja e acolo secretu' ?
karligutza,
sapt.32
si printesa din burtica 
karligutza spune:
vedeti?? n-am somn!! 
mi-am amintit ca intreba cineva cand se intoarce LUNA...
parca sa zic eu ca pe 20 mai ??? eu asa imi amintesc ca a zis ca se intoarce! e ok asa? sau ii mai scurtam din viza la 
karligutza,
sapt.32
si printesa din burtica 
Simo78 spune:
Daca are succes la public, il trimit si pe mail-ul comun.
Asa tine si eu minte de Luna, ca se intoarce pe 19-20. Las` sa se simta bine, ca timp de hoinarit pe net o sa aiba!!!!!!!!
Simona
27+
Matei Hisham
Nunta_2005 Dubai_2007 Burtica_2007
X-ray spune:
cristina26 superba gradina!abia astept sa ne arati poze cu voi doua prin gradina.micutza va fi vrajita de animalute.
ashera costurile ar fi cam in jur de 1500 de E aproxi 5 zile de cazare in regim hotelier,adica camera cu tv baie proprie chestii de genu',operatie de cezariana si ingrijirea nou-nascutului care costa cel mai mult.daca este cumva si nastere prematura costurile cresc.
lia eu am avut probleme mari cu fata dinnainte.adica am avut si acnee vulgar si tratamente peste tratamente etc.acum tenul e cat de cat mai normal,s-a mai reglat secretia de sebum si deci nu mi-au mai aparut "vulcani" pe fata.dar va recomand tuturor masca cu argila.in fct de cum o preparati se adreseaza tuturor tipurilor de ten.2-3 masti pe saptamana si rezultatele sunt vizibile.si costa atat de putin un plic din care faci 2 masti costa 6000 vechi.din pacate insa eu m-am pigmentata deja.am diotamai mascva gravidica

si va zic in final buna-dimineatza si eu si Lisa mea care fae cu mana prin burtica!
alina
29+ cu bb Elisa
asa crestem noi
Ashera spune:
Buna dimineatza burtici :-). Azi bem numai o caco cu laptae, nu mai cafea, nu mai capuccino :-( - mi-a curs sange din nas azi noapte. Deci, ne multumim cu o caco calda :-).. Hmm.. E bine si asa :-). Alina a.multumesc mult. Am facut si noi rost de nr.uni medic din szeghed si o sa sunam sa ne interesam. Mie de transportu pana acolo mi-e groaza. Daca nasc pe drum si nu mai ajung?.. Paranoia, stiu..
27+
Christian