Mamici de iulie-august 2007 (50)
Raspunsuri - Pagina 16
Antoanela23 spune:
Cristina, am intrebat si dr si moasa despre treaba asta cu statul pe o parte (de obicei se recomanda pe stanga) si mi-au zis amandoi acelasi lucru: conteaza numai unde se vede clar ca sunt probleme de circulatie datorate pozitiei, ca bebe e mai mic decat varsta de exemplu; daca bebe e in norme nu are sens sa ne stresam, putem sta cum ne e mai comod.
Eu de multe ori am dureri daca stau pe o parte.
Anto
31 cu
si
Victor (8 octombrie 2005)
jadi spune:
Eu am intrebat dr chiar aseara ca ma chinui sa dorm pe partea stanga si mi-a zis ca atunci de ce nu dorm pe dreapta? ![]()
Deni &
Vlad & Tudor
valen spune:
Cristina 26, am citit cu ceva timp in urma ca pt. a preveni dormitul pe spate in timpul sarcinii, gravida isi poate atasa pe bluza de pijama, in spate, o minge de tenis( nu am idee cum s-o prinzi ca nu-mi functioneaza bine creierul in perioada asta), astfel, cand dormi pe o parte nu o simti iar daca vrei sa te intorci te trezesti automat. Asta ca idee.Alina.a., felicitari pt hainute si multumiri pt. sustinere. Aproape ca m-ai facut sa plang.
Antoanela, sanatate multa! la naiba, dar si eu sunt iar racita, tusesc, imi curge nasu, ba mai am si-un herpes in nas. Am luat remedii homeopate si parca tin in frau raceala insa ma tem sa nu ia si Sarah.gabiarama, ce putin mai ai. Pe 20 ai programare la cezariana,nu? sa-ti dea Dumnezeu nastere usoara, refacere rapida, lapte mult si un bebe cuminte, ca frumusel stim toti ca va fi.
Happiness_4_us spune:
Alina.a, ma intereseaza si pe mine, pernitza "amantul" ce fel de umplutura are? Este cu granule?
Ca si eu sunt interesata si chiar azi am vazut dar avea umplutura de granule si vroiam sa stiu daca toate sunt asa. Cred ca e super de dormit. Te intreb in ideea daca sa ma duc sa o iau sau nu?!
Am vazut ca poate fi folosita si pusa in jurul corpului si pus bebe pe ea in timp ce il alaptezi, sau poate fi facuta in forma de U si pus pur si simplu bebe pe ea sa se odihneasca. Deci nu o folosim doar acum. Mi s-a parut super ideea.
Multumesc mult.
Nana,
21+
Razvan AndreiIn asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Las Vegas
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
X-ray spune:
valen nu am vrut sa te necajesc....dar desi stiu ca nu se compara situatia si eu sunt in alt oras ,nu mi-am vazut rudele de un an,ma doare inima de dor mai ales ca hormonii isi mai fac si de cap si plang ca toanta din orice,visez noaptea ca ma plimb pe dealurile unde am copilarit...macar intra mai des pe aici,mai deraiam noi pe langa vre-un subiect dar suntem conectate la aceeasi realitate: am pus-o in curand vin bb-ii!
nana da e umpluta cu "bilute",se aseaza ele dupa pozitia ta,asa sunt toate.cel mai bine stau in ea(aviz celor care mai au)o fac ca un guler in jurul capului si stau cu bratele ca si in fotoliu.asa imi trec si arsurile.dar sicer sotul meu a descoperit pozitia,abia asteapta sa o las ca sa o ia el
.acum sunt pareri pro si contra,pana sa ma obisnuiesc cu toate pozitiile si eu am crezut-o un moft.acum o ador.si cred ca si lisa mea o va adora ca deja sau cam cunoscut....
luna sta cu adelise la soare....cande se intoarce chiar?
alina
29+ cu bb Elisa
asa crestem noi
Happiness_4_us spune:
Alina 

Sarumana mult.
Cum ies de la birou, ptr ca tot e in drumul meu magazinul cu pricina
O sa opresc sa-mi iau minunatia.
Tot citisem despre ea pe net dar pana acum nu vazusem pe nicaieri, insa in pauza de pranz am mers sa vedem niste carucioare la un magazin special de bebei si am zarit si minunea. Am studiat-o indeaproape, insa ramasese enigma cu umplutura. Acum m-am edificat.
Multumesc inca o data si sa o folositi sanatoase si tu si Elisa.
Pupici.
Nana,
21+
Razvan AndreiIn asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Las Vegas
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
BEBIGIRL spune:
Buna seara!
Sunt o viitoare mamica(bebe are 34 de saptamani) din Constanta, si sincer nu prea stiu ce sa fac sa pot aparea in lista mamicilor de iulie-august si sa pot vorbi cu alte mamici de aceeasi varsta din Constanta...
Poate sa ma ajute cineva? Mai e putin pana vine bebe si mi-ar prinde tare bine sa pot discuta cu voi... mai ales cu cele din Constanta. Eu sunt la dr. Rusa, si as vrea cat mai multe informatii despre felul in care isi trateaza pacientele odata ce au ajuns la maternitate, dupa... cat costa privilegiul asta... alte pareri...
Multumesc mult celor care vor avea amabilitatea de a lumina o biata incuiata... Pupici si sarcina/nastere usoare tuturor!
Irinusha spune:
quote:
Originally posted by gabiarama
Da, Irinusha , eu si cu Valen vom da startul .Insa nu intrati in panica ,voi nu trebuie sa ne urmati chiar asa de repede ,pentru ca va trebui sa nasteti in iulie-august , nu mai devreme , ne-am inteles ? Noi doua , facem parte din categoria gravidutelor de mai -iunie , dar pentru ca avem aici foarte multe colege de la piticodromul de sept-oct 2005 , am hotarit sa ne alaturam voua .
GABI37+ ,de 3 ori mama
Poze
iedul cel mic
Gabi, stiam de tine si Valen ... ma si mir cum am prins "informatia" asta din zbor, ca altfel sunt pe langa :)
Lasa ca am asa o presimtire ca si eu va voi urma prin iunie .... dar dau cu placere priorietate fetelor cu DPN pe 1.7. (Gravidutza si Monjun) :)
Ai programata deja cezariana? Cand? Sa tinem aici pumnii!
Numai bine!!!!
Cris ( 3 Mai 04 ) &
"Gogoasa infuriata" ( DPN: 2 Iulie 07 ) www.cristian.in-guide.de" target="_blank">albumul lui Crisulica
X-ray spune:
babigirl scrie-ne cand a fost ultima menstruatie=UM si data probabila a sarcinii=DPN si eventual medicul care te supravegheaza. sa nu te sperii dar primele 10 mesaje scrise de tine nu vor aparea in timp real pt ca sunt moderate.asa ca butoneaza repede cateva mesaje,ok?cand au timp si datele tale fetele descurcarete de la noi te vor trece pe lista.si mai als bine ai venit!
nana sa-mi spui daca iti place.
alina
29+ cu bb Elisa
asa crestem noi
estecri spune:
buna fetelor!
Am si eu o intrebare : pe voi va doare burtica9parca ma tine ceva) cand incercati sa ridicati cate un picior. Eu de exemplu cateodata cand ma chinui sa-mi iau pantalonii pe mine trebuie sa ma sprijin de ceva ca sa pot sa ma imbrac. O fi normal sa ma doara ?
Alina.a te intrebasem acum nu mai stiu exact cate capitole daca stii cumva cat gramaj se face pentru bebe din vaccinul imunoglobuline(adica 0,5 ml sau 1 ml). Sa nu dai cu pietre , tu poate mi-ai raspuns dar eu cu zilele astea pline s-ar putea sa fi sarit mesajul tau
.
Oricum bebe nu mananca numai calciu ...eu am observat ca mananca si din neuroni!!
Incet , incet ne apropiem de ziua cand vom tine bebe in brate!! Abia astept dar nu vreau mai devreme de 38-39-40 saptamani!!
Gabiarama nastere usoara, te asteptam cu noutati!!
sorina
30+ 
poze1
poza2
uite asa cresc 23 saptamani