Mamici de iulie-august 2007 (50)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

Bagajul meu de spital e aproape gata ,pampersi si servetele umede a promis ca ia sotul zilele astea.

Prima tura de hainute e deja pe sirma la uscat ,miine urmeaza inca vreo 2 ture .Apoi soacra are datoria sa le calce .Luni am programare la manichiura -pedichiura,marti la control la gine .Cred ca pe miercuri ma prezint la cosmeticiana si imi fac geanta , apoi astept

Pentru fetele din Iasi ,va recomand magazinul Teba din zona industriala .De acolo mi-am luat in special body-uri pentru toti copilasii mei la pretul de 20 mii lei vechi .Produsele au mici defecte de fabricatie ,dar daca le controlati bine gasiti lucruri bune si mult mai calitative decit cele din Siraj.Si un body il poarta in orice anotimp .Am luat si cu mineca lunga si scurta si tip maieu .Trebuie doar sa vizitati periodic magazinul ca sa prindeti momentul in care scot marfa noua .

GABI37+ ,de 3 ori mama
Poze
iedul cel mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Mama Gabi, asa putin a mai ramas? Bafta multa!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Lasa , Jadi , ca tu oricum afli prima Asta in cazul in care nu ti-ai schimbat nr de telefon

GABI37+ ,de 3 ori mama
Poze
iedul cel mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Aoleu, se da startul? ;)
Gabi, nastere usoara si bb-l sanatos tun! Refacere rapida! ... si poate iti faci putin timp sa treci pe aici sa ne povestestesi cum a fost, sa le faci curaj fetelor ;)

Lavinia (lorina) ... na, nici o mirare ... doar am data la inceputul lui iulie, deci e normal sa fim mai "maricei". Urmati si voi!

Anto, multam mult ptr. lamurire ... nu stiam. Oricum e bine de stiut, iti da parca mai mult curaj :)
Acu' am inteles ca esti "prizoniera la pat" si acum si bolnavioara. Nu-mi ramane decat sa-ti doresc multa sanatate si numai bine! Multa putere trebe sa ai ... wow!

Numai bine burticutze!!!

Irinusha cu Cris ( 3 Mai 04 ) & "Gogoasa infuriata" ( DPN: 2 Iulie 07 )

www.cristian.in-guide.de" target="_blank">albumul lui Crisulica

Mergi la inceput

Da, Irinusha , eu si cu Valen vom da startul .Insa nu intrati in panica ,voi nu trebuie sa ne urmati chiar asa de repede ,pentru ca va trebui sa nasteti in iulie-august , nu mai devreme , ne-am inteles ? Noi doua , facem parte din categoria gravidutelor de mai -iunie , dar pentru ca avem aici foarte multe colege de la piticodromul de sept-oct 2005 , am hotarit sa ne alaturam voua .

GABI37+ ,de 3 ori mama
Poze
iedul cel mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otim spune:

quote:
Originally posted by gabiarama

Da, Irinusha , eu si cu Valen vom da startul .Insa nu intrati in panica ,voi nu trebuie sa ne urmati chiar asa de repede ,pentru ca va trebui sa nasteti in iulie-august , nu mai devreme , ne-am inteles ? Noi doua , facem parte din categoria gravidutelor de mai -iunie , dar pentru ca avem aici foarte multe colege de la piticodromul de sept-oct 2005 , am hotarit sa ne alaturam voua .

GABI37+ ,de 3 ori mama
Poze
iedul cel mic

Si va iubim pentru asta , o nastere usoara si bebe-i sanatosi va uram ,va tinem pumnii ( sunt cu noroc sa stiti ) si multe .

Otiliainceput 27+Laurentiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shpiry spune:

Pupici fetele!
Se anunta o vara fierbinte!!! Nu stiu voi cum suportati caldura, dar io parca-s nebuna!...N-am aer, transpir intr-una si ma agit ca un pepsi...si inca n-au ajuns caldurile alea de peste 35 de grade din iulie. Of, Doamne!...
Tin pumnii fetelor care se pregatesc sa-si primeasca bb-ii din clipa in clipa! Nastere usoara si multa sanatate!Sunt si io in gashca de sustinatori!

felicitari pentru grasuni!De-abia ashtept sa-mi vad si io baiatu' la echo...mai sunt doar vreo 2 sapt.

Pupici...cred ca dau o fuga sa-mi fac nishte clatite!

Shpiry 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

Gabi, eu una sigur n-o sa ma grabesc sa-ti calc pe urme cu nascutul. Mai am timp pana la sfarsitul lui iulie. Dar am emotii cand te aud vorbind de bagaj, de hainute pentru bebe si tot restul.

Mai inainte au fost pe la noi niste prieteni si ne-au adus o gramada de lucruri pentru Miruna. Par niste jucarii toate - un termometru pentru apa in forma de peste, o manusa moale cu care sa-i fac baie in forma de ursulet, papucei de casa pentru 3-6 luni in forma de elefantei sau de pisoi care zornaie la fiecare pas, tot felul de nebunii de astea. Plus niste pantofiori pentru botez care-a mortal de frumosi, nu-mi vine sa-mi iau ochii de la ei!! Am dat in mintea copiilor! Ma joc cu toate lucrusoarele astea si nu ma mai satur!

Lia S28 Miruna Demetra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

Buna dimineata fetelor, s-a facut si la mine dimineata.
Ieri am stat cu sotul afara sa admiram natura si ce am vazut: ratoiul cu rata. Erau niste ratuste salbatice pe lac si au venit sa manance ceva iarba la noi in ograda si ratoiul negru le-a alungat... atat de nepoliticos ratoiul asta... Sotul meu mi-a spus ca ratoiul negru si ratusca alba nu sunt salbatice, sunt ratele unui vecin de aici din capul strazi, numai ratustele negre cu alb si cele maro sunt salbatice. Acum ma gandesc sa merg sa vorbesc cu vecinul sa vina sa isi i-a oule de rata de la mine din ograda (aici nu are aproape nimeni gard). Eu acum tot ma tot gandesc de ce au vecini nostrii rate domestice ca doar e plin de rate salbatice aici la noi in cartier mereu, cred ca le atrage lacul....
Fetelor, aici se zice ca nu ii bine sa dormi pe spate din cauza ca poti incetini volumul de sange care merge prin vena cava la copil. Eu ma culc pe o parte si ma trezesc pe spate, este cineva care stie ce se poate face sa te ajute sa nu te misti noapte sau cel putin sa nu te intorci pe spate?
la voi ii deja 4pm. O zi buna fetelor cu burtici!

What we have once enjoyed we can never lose... all that we love deeply becomes a part of us" - Helen Keller
Cristina mama ingerasului Paul

ingerasul meu Paul

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=b2d4d0366fd97a7fe09e3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

28+ Ingrid Ecaterina si mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

quote:
Originally posted by cristina26

Fetelor, aici se zice ca nu ii bine sa dormi pe spate din cauza ca poti incetini volumul de sange care merge prin vena cava la copil. Eu ma culc pe o parte si ma trezesc pe spate, este cineva care stie ce se poate face sa te ajute sa nu te misti noapte sau cel putin sa nu te intorci pe spate?
la voi ii deja 4pm. O zi buna fetelor cu burtici!

What we have once enjoyed we can never lose... all that we love deeply becomes a part of us" - Helen Keller
Cristina mama ingerasului Paul

ingerasul meu Paul

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=b2d4d0366fd97a7fe09e3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

28+ Ingrid Ecaterina si mami

Eu facusem la un moment dat o obsesie cu dormitul asta pe o parte, de frica sa nu ramana copilul fara oxigen in timpul noptii. Imi prevenisem si sotul ca, in cazul in care ma vede dormind pe spate, sa ma trezesca imediat. S-a intamplat chestia asta de vreo 2 ori si povestea ca imediat ce ma atingea, ma intorceam brusc pe-o parte, ca arsa, de parca as fi stiut si prin somn ca nu e bine.

Ideea e ca nu-i chiar asa de grav. Gine mi-a spus ca sigur m-as simti rau chiar si noaptea, daca ar fi vreo problema din cauza pozitiei de somn. In nici un caz nu s-ar intampla vreo nenorocire numai fiindca dorm eu pe spate.

Lia S28 Miruna Demetra

Mergi la inceput